Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Down In Flames, Modern Naval Battles

2004.04.20. 12:49 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A Battlefront.com nem nyugszik. Még meg sem száradt a virtuális tenta a Strategic Command 2 hírén, máris két új játékot jelentettek be. Az egyik a Down In Flames, mely egy taktikai, körökre osztott légiharc szimulátor, a másik pedig a Modern Naval Battles, mely - nevével ellentétben - a II. Világháborús tengeri csatákba kalauzol el bennünket és szintén taktikai szintről vehetnek részt a játékosok a harcban. A név és a játék idejének eltérése abból adódik, hogy az eredeti táblás játék egy fiktív hidegháborús tengeri konfliktusról szólt, amit a Battlefront - profiljának megfelelően - WWII-re változtatott.
Mindkét program az eredeti táblás játékot dolgozza fel, melyet Dan Verssen Games készített. Természetesen mindkettő fel lesz tuningolva olyan feature-ökkel, melyek elengedhetetlenek egy számítógépes játéknál (bonyolultabb számítások, 3D-s grafika stb).
Mindig is kiváncsi voltam egy körökre osztott légiharcra, ráadásul 3D-ben, úgyhogy nagyon várom a Down In Flames-t. Ráadásul a Battlefront-os játékok mindig kifinomult számítási eljárásokat használnak a taktikai harcok végeredményének kiszámítására, ami eléggé megnöveli a játék élvezhetőségét. Reméljük ezúttal is ilyet kapunk majd. ■

Down In Flames
A legutóbbi Down In Flames cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.