Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Pókember lovagol

2004.06.18. 18:58 | Dino | kategória: Mozi

A kapós színészek egy évben két-három filmet is forgatnak: gyakran ide-oda utazgatnak a különféle helyszínek és figurák között. Tobey Maguire ugyan a Pókember producereinek tiltása ellenére is elvállalta a Vágta című film főszerepét, de szerződésben kötelezte magát, hogy mire a második rész forgatása elkezdődik, újra szuperhősi formában lesz.
A feladatot csak az nehezítette, hogy a Vágtában zsokét játszott, és ehhez nagyon le kellett fogynia. A munka végeztével mindössze hat hét állt rendelkezésére, hogy visszanyerje azokat a méreteit, melyekhez a híres kék-piros jelmezt szabták. Ezalatt 62 kilósról 70 kilóra tornázta fel magát: naponta négy órát edezett, magas fehérje tartalmú étrendet vezetett be, rengeteg tofut, diót és más magvakat evett.
– A lényeg a koncentrálás – összegezte sikeres izmosító kúráját Tobey Maguire. – Akármennyit súlyzózhattam vagy akármilyen fura kajákat ehettem volna, ha nem összpontosítom minden gondolatomat arra, hogy másfél hónap alatt olyan izmos akarok lenni, amilyet pókembertől elvárnak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló