For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gody Professional Series 3

2004.07.16. 19:38 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Gody Professional Series immár a harmadik nagyszabású, nemzetközi LAN eseményét rendezi meg 2004. Július 30. és Augusztus 1. között Szolnokon, ahol ezúttal a szolnoki sportcsarnok ad otthont a 64 csapat részvételével megrendezett hatalmas dzsemborinak.
A versengés az online körökben legnépszerűbb és a világon az alap cybersport játéknak számító Counter-Strike játékkal történik, 5 fős csapatok harcolnak egymás ellen. A verseny díjazása 500.000 HUF pénzdíjakban és sok-sok kisebb, illetve nagyobb tárgynyeremény.
A verseny döntő mérkőzése és az egyenes ági kieséses szakasz vasárnap kerül megrendezésre, ahol a nézők óriás-kivetítőkön és lelátókról követhetik figyelemmel a mérkőzések eseményeit.
A három nap folyamán számos programmal, egy komoly pénzdíjazásos versennyel, teljes online és offline közvetítéssel, szombat esti sörsátoros CSörözéssel, szponzoraink bemutatóival, illetve a magyar Counter-Strike közösség színe-javával találkozhat, aki lelátogat a GPS versenysorozat nyári versenyére. A GPS eddigi állomásain technológiailag is próbáltuk a maximumot nyújtani, de a harmadik rendezvénnyel még magasabbra tesszük a mércét. A User's Team Kft. által biztosított high-end hálózati eszközök és szerverek mellett, egy - saját hálózati mérnökeink által kifejlesztett - "VLAN cycling" technológiát, amellyel 100%-os biztonsággal megakadályozható, hogy a verseny hálózatára kapcsolt számítógépekről vírusok jussanak a hálózat többi gépére, illetve a felhasználók illegális tevékenységeket és támadásokat intézzenek a többi gép és szerver ellen.
Több, mint 400 számítógép, 500 játékos és sok száz néző. A GPS3 lesz kis hazánk eddigi legnagyobb cybersport eseménye. Reményeink szerint ez lesz az a rendezvény, ami belépőt biztosít a GPS Team számára a nemzetközi porondra, amire már most is nagyon jó esélyünk van, hiszen a környező országokból és például Görögországból is sok érdeklődő klán jelezte, hogy szívesen meglátogatná az eseményt. ■

Half-Life: Counter-Strike
A legutóbbi Half-Life: Counter-Strike cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.