Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sacred Underworld

Készül a sikeres akció-RPG első kiegészítője.

2004.08.19. 17:23 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Ascaron Entertainment bejelentette akció-RPG-jének első kiegészítőjét a Sacred Underworld-öt. A 2005 első negyedévében megjelenő programban ott folytatódik a történet, ahol a Sacred-ben véget ért, Shaddar pusztulása után a játékos hamar egy újabb hatalmas ellenféllel szembesül és még a pokolba is alá kell szállnia a győzelemhez. Természetesen komolyabb fejlesztéseket is tartalmaz majd a kiegészítő, két új kaszt lesz játszható a törpe és a succubus. A bejárható világ 30-40%-kal nől majd meg, teljesen új szörnyek és NPC-k is helyet kapnak benne. Új tárgyak és páncélkollekciók kerülnek bele és már a lovakat is rendesel fel lehet szerelni ebben a részben. A főellenfelek jóval különlegesebbek lesznek és a jobb kezelhatőségért a játék felületét is áttervezik kicsit.
Aki nem tudna eddig várni az októberben már letöltheti a jóval kisebb, de ingyenes kiegészítőt, mely a Sacred Plus nevet kapta. Két új területet tartalmaz majd, új alküldetéseket, ellenfeleket és pár új fegyver és páncél is kerül bele. Négy friss képet is kiadtak erről a fejlesztésről, ezeket galériánkban megtalálhatjátok. ■

Sacred Underworld
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sacred Underworld

hozzászólások (17)

gothmog
gothmog 2005.07.04. 09:07
A ***** anyádba húzzál el innen kis k*cs*g, hogy van még pofád neked felháborodni, amiért valaki nem nézi jó szemmel a warezolást! Remélem egyszer egy szar, vírusfertőzött kalózverzió kicsinálja az egész gépedet, hardware-estül, mindenestül!X-(
Szücsi
Szücsi 2005.07.04. 14:02
Nem fogja. Ellenben nem a te dolgod hogy ki honnan mit vesz meg, es ebbe nincs jogod beleszolni. Ha teccik ha nem. Szeretem megnezni elobb a jatekot, ha teccik megveszem, ha nem akkor meg nem dobok ki erte feleslegesen xezer forintot. En se k*anyazlak le mert eredetiben veszed meg es neked sincs jogod hogy en nem. Errol ennyit kis k*cs*g.
gothmog
gothmog 2005.07.04. 15:37
Akkor sütkérezzetek csak a dicsőségetekben, éltessétek/hírdessétek a warezolást, "becsület lovagjai"... Phföj!:-|
repajam
repajam 2005.07.23. 10:47
MOst úgy konkrétan milyen kiegészítő az underworld (ezentúl UW)? Jó ez lehet hogy hülye kérdés de mondjuk hogy oldják meg a két új karaktert mikor új singleplayert kezdesz? Mert azon a képernyőn igen nehezen fér el a 6 kari mellé még 2? Gögetni kell vagy mi? A másik: Az alapjátékot azért még leht játszani vagy úgy oldják meg mint a warcraft III-ban hogy berakod a cd-t és eldöntöd hogy melyiket nyomod? Vagy mikor kiakaszod utána simán folytatódik a történet? Még valami az UW-ben van javítás is vagy csak a két új kari, a helyek és a fegyverek? Légyszi válaszoljatok mert én eredetibe veszem meg és nem akarok 4 rugó kidobni az ablakon! Kössz szépen!
robivill
robivill 2006.06.13. 21:07
Vallaki segítsen már elakatam a Sacred Underworld-ben azzon a résszen bekell menni egy barlangba át megyek rajta és egy nagy fal kapújához érek azt írja, hogy kikellene nyitni de hogyan.
ajánlott olvasnivaló