25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Egyéb

Original War hírek

Írta: Madrac 1 hozzászólás

A Virgin Interactive ma bejelentette készülő játékát az Original War-t, melyet az Altar Interactive fejleszt. A Virgin, mely mar megalapozta hírnevét a stratégiai játékok között a Command & Conquer sorozattal, most új sikerre készül. A készülő valósidejű stratégiai játék teljesen 3D-s lesz, és az eddigi legszebb tájat akarja megvalósítani. A játékos az Amerikaiak, az Oroszok és az Arabok közül választhatja ki a neki tetszőt és megpróbálhatja a teljes felügyeletet megszerezni a Siberium felett. A játéknak több befejezése is lehetséges a szövetségek miatt. A három nagyhatalom serege és célja erősen különbözik. Az amerikaiak ki akarják bányászni a Siberium-ot, az oroszok ott akarják hagyni ahol van, az arabok pedig meg akarják semmisíteni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hubert
Hubert [1984]
Igaz, hogy ez egy regi hir, mert a jatek mar reg arany.Pontositanek egy-ket dolgot...
Az Original War nem 3D jatek, de ez esetben ez nem hatrany, sot.A fejleszto az Altar Interactive (brno-i fejlesztocsapat),a kiado a Virgin.
A jatek profi, egy nemet sci-fi a sztori alapja (magyarul is megjelent, "A Teremtés Utolso napja" cimmel), sajna a szerzot nem jegyeztem meg, akit erdekel, irjon, es utananezek.
Szivesen irnek rola bovebben, de ez nem az en feladatom, csak annyit mondok, hogy otletes es uj alapokra helyezett strategiai jatek, RPG elemekkel (fejlesztheto karakterek pl.), amerikai es orosz , a StarCraft-ra emlekezteto kampannyal. Sajnos nincsen skirmish mod (gep ellen nem jatszatunk, csak a kampany szintjeit), de van multiplayer, es egy tucat terkep hozza.
Terkepkeszito(Map-Editor) sincs sajna.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)