Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

House of the Dead III

2004.12.03. 18:58 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A SEGA ma jelentette be lövöldözős hororjátékának legújabb részét a House of the Dead III-at. A történet szerint Thomas Rogan, az előző rész hőse, eltünt és a lánya, Lisa Rogan azonnal a keresésére indult. Kénytelen társulni apja régi társával is, hogy túlélhesse a borzalmakat. Az akciójátékot 2005 februárjában adják majd ki. ■

House of the Dead III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
House of the Dead III

hozzászólások (4)

Peeter
Peeter 2004.12.05. 19:19
Szvsz már vártunk vmi hasonló gamet.
FallenAngel
FallenAngel 2004.12.05. 19:41
szvsz ez igy igaz.:-D
néztem belőle képeket. nem a legszebb, de ha hozza a korábbiak hangulatát, akkor király kis game-et kapunk.
spamboy
spamboy 2004.12.05. 19:43
en mar jatszottam vele... becsben egy arcade-centrumban. annyira nem nagy szam, bar feeling volt shotgunnal lovoldozni

~
lalakov
lalakov 2005.02.06. 21:44
A SEGA decemberben jelentette be, hogy a House of the Dead is elérkezik harmadik részéhez, és most arról is beszámoltak, hogy befejezték a fejlesztését.

A játék alatt egy saját fejlesztésű grafikai motor lapul. A második rész alatt dolgozó engine-t kidobták, amiért - valljuk be - nem is annyira kár. Igaz, a mostani 3. rész sem nyerné el a legszebb játék címet, de a korábbi játékok a grafikának köszönhették sikereiket. A széria első része pénzbedobós játékgépen aratta a legnagyobb elismerést (és hozott sok pénzt a tulajoknak), még szerény személyem is összefutott eggyel. Mivel a második rész PC-re is megjelent, azzal is játszottam pár kört. Persze 2001-ben nem kavart nagy port, ugyanis akkor jelent meg a Max Payne, a Red Faction, az Alien versus Predator 2 és a Return to Castle Wolfenstein is, hogy csak az FPS frontot említsem.

Ha elég élvezhető lesz a zombivadászat, a SEGA-nak minden esélye megvan a játék nyereségessé tételére, egy stresszes nap után lehet, hogy használható lesz levezetni a fölös energiákat. Érdemes meglátogatni a játék hivatalos oldalát, ugyanis sok információt megtudhatunk a játékról, legfőképpen a ránk váró karakterekről: több mint 20-an lesznek. Szövetségeseinkkel együtt apríthatjuk majd az (enyhén szólva is) csúnya ellenségeket. Mindenre lehet majd lőni ami mozog, ugyanis az ártatlanul sétálgató emberek most máshol vannak.

Öt nagy helyszínen randalírozhatunk, amelyek végén kemény főellenségek várnak minket. A helyszínek között ízlésünk szerint válogathatunk, nem követik egymást kronológiai sorrendben. A főellenségeknek mint már megszokhattuk gyenge pontjaik is lesznek, de azokat sem lesz egyszerű eltalálni, izgalmakban nem lesz hiány. Sok változatos fegyver várható és az utántöltéssel sem kell törődni, automatikusan történik majd a tárcsere. Aki kíváncsi az leszedhet egy elég dögös videót, amely egy kis betekintést ad a játék világába.

A boltokba február 28-án érkeznek a játékot rejtő dobozok.
(SG)
ajánlott olvasnivaló