Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Bezár a Troika

2005.02.24. 19:07 | szerző: Madrac | kategória: Üzleti

Megerősítették most már hivatalosan is, hogy bezár a Troika Games, melynek több nagyszerű játékot is köszönhettünk. Ők készítették el a közelmúltban megjelent Vampire: The Masquerade – Bloodlines-t, a Temple of Elemental Evil-t és az egyedi világban játszódó Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura-t is. A céget azért szüntetik meg, mert nem tudnának finanszírozni további fejlesztéseket. ■

hozzászólások (2)

gothmog
gothmog 2005.02.25. 12:37
Sajnálatos hír!

Kár, hogy nem tudtak igazán bizonyítani. Ha valakitől, akkor tőlük igazán vártam egy minden kétséget kizáróan kiváló, igazi crpg-t. Mind az Arcanum, mind a Greyhawk: ToEE, mind pedig a Bloodlines hordozott magán olyan betegségeket, amik miatt nem lehettek tökéletesek. Bár tény, hogy mindegyik kiemelkedő volt valamilyen szempontból, sajnos más jellemzőik meggátolták őket abban, hogy kiemelkedhessenek a többi rpg tengeréből. Reménykedtem hogy a következő játékuk már tökéletes lesz (pl. egy a Bloodlines-hoz hasonlóan kiváló történettel rendelkező, de sok felvehető NPC-s, a ToEE engine-jét és a D&D 3,5-öt szabályrendszert használó rpg). De ez már csak egy hiú ábránd marad.

Én most leginkább az Obsidian Entertainment-ben bízom ezentúl. A KotOR2, habár még nem vittem végig, idáig maximálisan bejött, és arra is kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a NWN2. Remélem magasan übereli majd a (harmat)gyenge első részt (már ami az NWN alapkampányát illette).
Madrac
Madrac 2005.02.25. 19:13
En is sajnaltam, jo csapat volt. Szerintem az Arcanum eleg jo jatek lett, bar a kesobbiekben tenyleg voltak hianyossagok. Ennek ellenere nagy kar a csapatert, csak remelni lehet hogy az elbocsatott alkalmazottak alkotnak meg vmi maradandot.
ajánlott olvasnivaló