Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2005

NCsoft az E3-on

2005.05.06. 19:29 | Madrac | kategória: E3 2005

Az NCsoft is bejelentette, mely játékait mutatja be az idei E3-on:
Auto Assault: 2005 egyik legjobban várt online akciójátéka, mely főleg a járművekkel való küzdelemre koncentrál. A NetDevil által fejlesztett Auto Assault gyors autós küzdelmekre épül egy komolyan rombolható világban, de a szerepjáték elemek se lesznek elhanyagolhatóak. A remekül eltalált kombinációnak hála ez a játék lesz a leggyorsabb és legpusztítóbb MMO játék, mely valaha is készült.
City of Villains: A Cryptic Studios, a sikeres online szerepjáték a City of Heroes készítői, következő játéka, melyben a rosszfiúk lesznek játszhatóak. A City of Villains a Rogue szigeteken játszódik, mely nincs túl messze Paragon City-től. A játékosok egész bűnözőhálózatot építhetnek majd, terjeszkedhetnek és megfélemlíthetik a helyi lakosokat. A programot most mutatják be először a nagyközönségnek. Megjelenése még idén várható.
Guild Wars: A cég most indult játéka, mely a fejlesztő ArenaNet első játéka. Ebben a remek fantasy játékban a jól felépített képzettségrendszernek hála szinte nem lesz két egyforma karakter, sokkal inkább számít majd a taktika, mint a játszott idő. További előnye a programnak, hogy nem kell havidíjat fizetni érte.
Tabula Rasa: A Tabula Rasa egy online akciójáték lesz, mely egy háború első soraiba viszi el a karaktereket. Egy idegen fajt próbálja leigázni a galaxist és a lázadó harcosok próbálják megállítani őket a világegyetem több pontján is. Az FPS-ek játékmenetét próbálják majd kombinálni a szerepjátékkal, erre a komoly feladatra pedig nem már vállalkozott, mint Richard Garriott. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló