Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2005

Microsoft az E3-on

2005.05.11. 20:42 | Madrac | kategória: E3 2005

A Microsoft is közreadta az E3-on bemutatásra kerülő játékai listáját:
Rise of Nations: Rise of Legends:A Big Huge Games játékában megjelennek a határok, újszerű irányokba fejleszthetjük településeinket és hatalmas csatákban vehetünk részt. Egy kis falúbol kiindulva lehetőségünk lesz rá, hogy hatalmas birodalmat építsünk ki, fantasy seregeket vezessünk csatába, ahol a stratégia és a formációk is komoly szerepet kapnak. A sikeres Conquer the World játékmód most is megjelenik, az új küldetés egy hősökkel, szörnyekkel, becsülettel és árulással fűszerezett világ elfoglalását tűzi ki célul.
Zoo Tycoon 2: Endangered Species: Az állatkertes játék kiegészítője sok kihalófélben lévő állatot hoz a játékba, megpróbálhatunk legalább virtuálisan tenni valamit kipusztulásuk ellen. Megjelenik a játékos orángután, a szürke farkasok, a titokzatos Florida párduc és a félelmetes komodói sárkányok.
Vanguard: Saga of Heroes: A csodás látványvilággal felvértezett Vanguard az óriáscég legújabb MMORPG-je, melyet a világ egyik legtapasztaltabb és tehetségesebb cége a Sigil Games Online fejleszt. Ez a program jelenti majd az online játékok harmadik generációját, melyben egy tökéletesen élő világ várja a játékosokat összetett craft és harcrendszerrel, politikával és városépítéssel. A fejlesztők összesen több mint százötven év tapasztalattal rendelkeznek az online játékok terén, részt vettek az EverQuest, a Star Wars Galaxies és a Planetside munkálatainál is.
Age of Empires III: Mindenki ismeri ezt a sorozatot, mely sokak szerint az RTS-ek királya. A harmadik rész is bemutatkozik most a Los Angeles-i kiállítások, ahol minden bizonnyal sok díjat elnyer. A hihetetlenül részletes grafikája és újszerű játékmenete biztos sokakat lenyűgöz majd. Lehetőségünk lesz szövetkezni az Észak-Amerikai őslakosokkal, bombázni ellenfeleinket tüzérséggel és hajókkal, de akár vezényelhetünk bajonettes lovasrohamot is az ellenséges sorok ellen.
Dungeon Siege II: Chris Taylor és csapata a Gas Powered Games újra eljuttatja majd a játékosokat Aranna földjére a Dungeon Siege II-ben, mely egy egészen új speciális effekt engine-t kapott. A történet szinte filmszerű lesz, hősi erőkkel, egzotikus állatokkal, melyek együtt fejlődnek majd a játékos csapatával. A karakterek fejlődése is tovább fejlődik, hatalmas szörnyek jelennek meg és egészen fantasztikus effekteket használnak majd a játék során.
Fable: The Lost Chapters: A Fable: The Lost Chapters a Lionhead Studios díjnyertes Xboxos szerepjátékán alapul majd, de fejlődik grafikailag és tartalmilag is. Új küldetések kerülnek bele, új péncélokat, fegyvereket használhatunk, új varázslatokat tanulhatunk meg és új területeken csatázhatunk eddig nem látott szörnyekkel. A játék a tervek szerint az ősszel jelenik majd meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló