Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Véget ért a GPS

2005.05.23. 21:06 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A 72 nevezett csapat közül, 60 csapat érkezett meg május 20-án, pénteken délután Szolnokra a hazai Cybersport egyik legnagyobb eseményére, a Gody Professional Series-re.
A szervezők közel 15 fős csapata (akiket több, mint 20 fős kiszolgáló személyzet is támogat) február óta készül a nagyszabású eseményre, hisz az idei megmérettetés, már a Counter Strike párizsi világbajnokságának kvalifikációs versenyévé lépett elő. Szombaton a több, mint 300 komplett számítógéppel és 50 szerverrel felszerelt sportcsarnokban a 300 versenyző 101 mérkőzést játszott. A nap végére már a továbbjutó csapatok névsora is összeállt. A vasárnapi nap folyamán a továbbjutott csapatok 4 döntőt játszottak és a végső küzdelem után az xDk csapata került ki győztesen. Az xDk csapat tagjai: DoZeR, kic$i, qKaC3K, sh0kk, SLOBOZ és zsoltee július 6-10 között képviselik Magyarországot az ESWC 2005 nagydöntőjén.
A Gody Professional Series csapata tervezte meg, állította össze, tesztelte és 3 napon keresztül üzemeltette a teljes infrastruktúrát, amelynek méretéről talán az is árulkodik, hogy 7 km kábelt használtak fel, melyből 2,5 km erősáramú vezeték. Az informatikai infrastruktúra egy közepes internetszolgáltató méretének felel meg, a szponzorok által biztosított hardvereken és szoftvereken felül saját tervezésű és fejlesztésű, speciálisan erre a versenyre fejlesztett szoftverek is segítették a verseny lebonyolítását.
A következő egész hétvégés, több száz versenyző befogadására alkalmas GPS lan partyra augusztusban kerül sor, melynek érdekessége, hogy itt nem csak hazai, hanem európai csapatok mérik össze tudásukat és ügyességüket. ■

előző
következő
Véget ért a GPS
Véget ért a GPSVéget ért a GPS

hozzászólások (0)

további hírek

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!