Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

A DVD ünnepe októberben

2005.09.16. 15:28 | szerző: Dino | kategória: DVD

Moziünnep után DVD-fesztivál, idén először. A magyarországi DVD-forgalmazók ezzel az új kezdeményezéssel próbálják felhívni a figyelmet a legális DVD termékekre. A kezdeményezést három nagy hazai forgalmazó, az InterCom, a Universal Pictures és a Warner Home Video hívta életre. A kéthetes akció ideje alatt, október 7-23-ig, a DVD rajongók folyamatosan újabb és újabb kedvezményekkel vásárolhatnak majd filmeket az üzletekben.
Az akció időtartama alatt mindhárom forgalmazó igyekszik a fogyasztók igényeit különböző, különösen kedvező ajánlattal kielégíteni. A kéthetes akcióban szereplő filmek többek közt a Jóbarátok-sorozat (1-7 évadok), Béres Alexandra fitneszprogramjai, Szemtől szemben és a Volt egyszer egy Amerika szinkronizált dupla DVD-je. Továbbá a Harcosok Klubja, az Alien sorozat, a Függetlenség napja, a Napfény Íze, a Némó nyomában, a Cápa 30 éves különleges kiadása, a Gladiátor 3 lemezes különleges kiadása, a Casino 2 lemezes különleges kiadása, az Apádra és Vejedre ütök dupla DVD csomag, a Jurassic Park teljes gyűjtemény és a Kör gyűjtemény.
Magyarországon egyedülálló ez a kezdeményezés, amelyben a forgalmazók együtt veszik fel a harcot a silány minőségű kalóz DVD-kel szemben, és felhívják a vásárlók figyelmét a kiváló mínőségű eredeti DVD-filmekre. A Fesztivált minden évben hasonló akciókkal rendezik majd meg, amelynek filmkínálata folyamatosan bővülni fog.
Az akcióban szereplő termékek megtalálhatók a nagyobb áruházláncokban. Többek közt a Cora, Auchan és Metro hypermarketekben valamint a MediaMarkt, Saturn és az Elektro World üzletláncokban, továbbá a Fotex üzletekben. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló