Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Letölthető EA játékzenék

2005.11.10. 20:25 | Madrac | kategória: Egyéb

Az Electronic Arts bejelentette, hogy együttműködésre lép a Nettwerk Music Grouppal az EA Recordings piaci bevezetésének megvalósítása érdekében. Az úttörő jellegű digitális zenei elosztó csatorna a digitális tartalom szolgáltatók számára világszerte hozzáférhetővé teszi az EA tulajdonában lévő zenék és remixek sokaságát. A kezdeményezés segítségével – az iparágban elsőként – a legnépszerűbb EA játékok zenei háttere csengőhangként vagy akár mp3 formátumban is felhasználható lesz Apple iTunes, MSN, Yahoo Music, AOL Music, Rhapsody és egyéb online letöltő központokon keresztül.
A megállapodás azt bizonyítja, hogy az EA és a Nettwerk felismerte, hogy a digitális média a zene- és játékrajongók számára rendkívül sokoldalú felhasználási lehetőséget rejt. Az EA az első olyan interaktív szórakoztató vállalat, amely zenetárát digitálisan letölthető formában kínálja egy vezető zenei vállalattal kizárólagos együttműködésben.
Az elmúlt húsz év alatt az EA tulajdonába került zeneszámok időtartama összességében meghaladta a 3000 percet. Ezek között megtalálhatók az olyan vezető játékok zenéi, mint a Medal of Honor, a The Sims illetve az olyan sportjátékoké, mint az NBA LIVE vagy a NASCAR. A felejthetetlen zeneszámokat pedig olyan díjnyertes zeneszerzők alkották, mint Sean Callery, Michael Giacchino, Chris Lennertz, Trevor Jones és Mark Mothersbaugh. A játék győzelmi indulóit olyan művészek komponálták, mint Da Riffs és Just Blaze, míg az eredeti dalok és remixek átdolgozását Paul Oakenfold végezte. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló