Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dino blogja

Autós játékok iPhone-ra

Dino | 2010.05.20. 11:32 | kategória: iPhone/iPod touch játék | 0 hozzászólás

A tesztre nálunk járt iPod touchon három autós játék is volt. Közös pontjuk, hogy a kormányzás mindegyikben a készülék balra-jobbra döntésével, a giroszkóp használatával történik. A gázadás pedig vagy egyszerűen automatikus, vagy a képernyő egyik sarkában látható pedál ikont kell nyomnunk. Főleg arcade jellegű játékokról van szó, lássuk, mit is próbálhattunk ki!
A leginkább nevesnek mondható játék az EA Need for Speed sorozatának Undercover epizódja volt. Ebben automata gázadást találunk, fékezni pedig a kijelző megérintésével tudunk, ha pedig felfelé húzzuk ujjunkat a képernyőn, a turbót aktiválhatjuk időnként. Kisebb keretsztorit is kapunk, melyeket élőszereplős videók mesélnek el. A versenyek három körzetben zajlanak, egymás után unlockolhatjuk azokat, és vegyesen kapunk különböző módokat. Például van, hogy meghatározott számú rendőrautót kell kiütnünk megadott időn belül. A licencelt autókat felvonultató játék jelenleg 2,39 euróba kerül az App Store-ban. (De például kapható a legutóbbi NFS verzióhoz kapcsolódó SHIFT is, az egyelőre drágábban.)
A GT Racing a Gameloft kiadásában érkezett iPhone-ra. karrier, arcade és multiplayer módokat kínál. Utóbbit helyi wifis kapcsolaton, bluetoothon vagy online lehet használni. A két sarokban gáz és fékpedálokat találunk, az irányítás pedig teljesen jónak bizonyult. 25 gyártó 107 autóját vonultatja fel a játék, az 1909-2010 közötti időszakból. Jelenlegi ára 3,99 euró.
Végül a Raging Thunder II-t próbálhattam még ki, amely a leginkább arcade volt a három közül. Ebben még power-upok is voltak a pályán, például így juthattunk turbo boosthoz vagy javíthatunk autónk állapotán. Az előbbi kettő jobban tetszett, ezzel valamivel kevésbé volt élvezetes játszani. 3,99 euróért vásárolható meg.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.