Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Gobiakos blogja

Évösszegzés 2010.

Gobiakos | 2010.12.29. 23:48 | kategória: ...csakúgy... | 3 hozzászólás

Mélyen Tisztelt Mindenki!


A 2009-es évvégéhez hasonlóan idén is számot vetek magammal és a PcDome-os blogommal.
2010. erős év volt, sok bejegyzés született, bár a korábbi éveket még így sem lehetett felülmúlni. Valami megváltozott; nem kicsit.

Az idei évben 35 bejegyzésem született, amikhez összesen 467 kommentet fűztetek/fűztünk hozzá. Az írások körülbelül arányosan oszlottak el az év folyamán, bár a január és a február igen erősnek mondható a maga 7 illetve 5 bejegyzésével, de a többi hónapra a 2-3 írás lett a standard.
És akkor most vegyük szépen sorra, hogy mi is volt itten olvasható.

Mindjárt az év elején belerittyentettem egy új sorozatomba, amit hál’ Istennek – úgy vettem észre – igen megkedveltetek. Ez nem más, mint a Kétperces mesék. Ebből ez idáig 9 epizód készült el, de közel sincs még vége a dolognak, mivel sok ötlet kavarog még a fejemben, ezeket pedig szépen le is fogom majd karistolni nektek. ;-)

Filmes téren sem hagyott alább a lelkesedésem; a tavalyi évhez hasonlóan idén is vegyesen szerepeltek régebbi és premier alkotások. Írtam cikket a Sherlock Holmes-ról, Hulk vs-ről, Éli könyvéről, Vasember II-ről, Perzsia hercegéről, és Batman: Under the Red Hood is cikket követelt magának. Filmes témához kapcsolódóan még készült 3 + 2 bejegyzés. A „3” sorrendben: A stáblista panasza, Miért érdemes áprilisban moziba menni? illetve a Két pasi meg egy kicsi ajánlóm. A „+2” pedig a Melyik filmből való az idézet? fantázianevű játékom két epizódja. Folytatás – a sikerre való tekintettel – több mint valószínű.

A Gasztro - leckék Gobiakossal és az El nem ismert művészek sorozatom is bővült egy-egy résszel, míg a Gobiakos tanárkodik két új részt kapott.

Zenei jellegű írás idén három darab született; egy Limp Bizkit Top10 és két ajánló, Parov Stelar és (hed) PE muzsikáját propagálandó.

Az ad hoc jellegű cikkeimet is sikeresnek könyvelhetem el a jóvoltatokból. Fejtegettem többek közt, hogy hányadán állok az ittas sofőrökkel (Iszik vagy vezet?), a menő arcokkal (Cool-e vagy?) és a nagybevásárló központokkal (Mr. Hipermarket és az ünnepek). Aztán szó esett még egy LEGO kiállításról, a Factory blogos átlépésemről, a kolontári katasztrófáról (Amikor a kevés is nagyon sok...), a koncepció autók világába harmadszor is betekinthettetek (Fu-turizmus az autóvilágban III.) és kicsit rákacsintottam a Posztmodern művészetekre is.


Az én kis blogomban ez volt 2010-ben. Jövőre remélem, hogy nem csökken a lendületem és minimum ennyit tudok majd Nektek nyújtani. Örülök, hogy olvastok tőlem/rólam, ez mindig igazán meglegyezgeti az ember egóját.

Végezetül pedig engedtessék meg nekem, hogy minden kedves olvasómnak kívánjak
Sikerekben, Boldogságban és Mindenfélében Gazdag Új Esztendőt!

Hozzászólások

Juraviel.Ihuan.Bedvin
1 | Juraviel.Ihuan.Bedvin 2010.12.30. 10:07
Hasonlóképp Békés, Boldog Új Esztendőt kívánok neked és a Domeverzum több létesült lényének s, valamint a Phanteonja Urainak is.

S ha szórakozottságomban el nem feledem, maradok az olvasód is.

Viszont kenne egy kérésem, amit talán meg hozzáfűzhetnél e poszthoz utóiratként:egy kis összefoglalót a tanári munkáról! :)


Gobiakos
2 | Gobiakos 2010.12.30. 11:07
JIB: A Gobiakos tanárkodik rovat nem véletlenül született... :-P Majd ott fogok élménybeszámolni, de ugye az ember már nem lehet annyira gátlástalan, mint amennyire jól esne eki, mivel a munkahelyéről van szó; ahonnan a fizuját kapja; ahonnan egy rosszul megfogalmazott mondat miatt ki is rúghatják. Ezért nem is biztos, hogy az a rovat a továbbiakban élni fog. A főiskolai éveim alatt magam is imádtam azokat az írásokat, de most már -lássuk be- más a helyzet.
Ti sem írtok hetente bejegyzést a melótokról, meglehet, ezentúl én sem fogok... Bocsánat emiatt, de azt gondolom, hogy vagytok annyira intelligensek, hogy a miérteket felfogjátok.
Juraviel.Ihuan.Bedvin
3 | Juraviel.Ihuan.Bedvin 2010.12.30. 11:29
Félreértettél. :D Pontosabban, ÉN nem fogalmaztam és kértem pontosan.

Természetesen mondanod sem kell, hogy ez egy munkahely és amúgy sem illő dolog az, hogy az ember kibeszéli a munkahelye esetleges "visszásságait".

Nem is erre gondoltam, hanem arra, hogy most már aktívan e hivatást űzve miként éled meg ezt az egészet, megkaptad-e, amiért elkezdted, hogy részese lehetsz a felnövekvő generáció okításának. A lurkónk milyen pluszt adnak neked, mintegy a tanítvány is tanítja a tanárát.

És nem kell bocsánatod kérned, én voltam a bunkó. :D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.