Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Giants: Citizen Kabuto

1999.07.16. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A Planet Moon Studios fejlesztőcsapatot az MDK-t fejlesztő Shiny Entertainmentből kivált emberek alapították meg. Első játékuk az Interplay kiadásában hamarosan - várhatóan nyár vége felé - megjelenő Giants lesz, melyben három faj harcába szállhatunk be.

Giants: Citizen Kabuto

A történet egy 40 szigetből álló bolygón játszódik, a cél pedig alapjában véve mindhárom faj esetében ugyanaz: a teljes bolygó uralom alá vétele. A játékban a három faj egyikének képviselőjét (esetleg képviselőit) kell irányítanunk first-person vagy third-person nézetben. A harcok során mindegyik faj elsősorban a saját speciális képességeinek veheti hasznát, de egy negyedik, bennszülött faj is található a szigeteken, akiken uralkodhatunk: azokat segítik, akik megvédik őket.

A Sea Reaperek fajába női alakot öltött éteri lények tartoznak, akik mágikus képességek birtokában vannak, így például természetfeletti tornádót idézhetnek meg, de képesek előre látni a támadóikat is. A Meccaryn igen fejlett technológiával rendelkező nép, mely éppen egy földönkívüli faj elleni harc után keres némi pihenési lehetőséget a bolygón. A harmadik faj egy óriás, a Kabuto, melyet a Sea Reaperek teremtettek saját védelmükre, csakhogy az ellenük fordult. Erőssége természetesen a harc, amiben termete is segíti.

Giants: Citizen Kabuto

A bennszülött Smartie-knak kezdetben nem lehet sok hasznát venni, de ahogy növekszik a számuk felügyeletünk alatt, bizony egyre inkább a segítségünkre lesznek. Ez a faj egyébként élelemül is szolgálhat számunkra.

A játék 3D-s világban játszódik, és szabadon választhatunk majd first-person és third-person nézet között. A képek alapján - galériánkban rengeteget találhattok - egy újabb színvonalas játékra számíthatunk. ■

Giants: Citizen KabutoGiants: Citizen KabutoGiants: Citizen KabutoGiants: Citizen KabutoGiants: Citizen KabutoGiants: Citizen KabutoGiants: Citizen KabutoGiants: Citizen Kabuto
Giants: Citizen Kabuto
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Giants: Citizen Kabuto

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló