25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Hidden & Dangerous: Fight for Freedom

Írta: Dino

A cseh Illusion Softworks a 3D akció-stratégiai játékok sikerét használta ki Hidden & Dangerous programjával. A számítás bejött, a játék sokak egyik kedvence lett, így természetesen nem maradhat el a küldetéslemez megjelenése sem. A kiegészítés a Fight for Freedom címet kapta, és december elejére várható a boltokba.

A Fight for Freedom korongja 9 új küldetést tartalmaz, melyeket az eredeti játékhoz használhatunk. Három kampányra vannak osztva a küldetések, ezek mindegyike más helyen van, más időben. A helyszínek: Lengyelország északi része 1944-ben, a francia Ardennek ugyancsak '44-ben, és Görögország 1945-46-ban.

Új feladattípusok is kerültek a játékba, így például túszokat kell majd kiszabadítanunk, titkos fegyvereket ellopnunk, vagy repülőgépet irányítanunk. Fegyverek terén is vannak változások, az orosz Spagin és az amerikai Thompson gépfegyverek például teljesen újként kerültek az arzenálba, míg a korábbi fegyvereket kicsit módosították, javítva megjelenésükön és hatásukon. 16 új zsoldos közül választhatjuk ki a küldetésenként négy katonát, akikkel a feladatot teljesíteni szeretnénk.

Egyes küldetések során vezethetünk egy páncélozott "Wyllis" dzsipet, vagy egy gépfegyverrel ellátott német "StuG III Ausf. G" tankot is. Repülők közül a JU 287-es bombázót és a BV 138c hidroplánt próbálhatjuk ki.

A küldetéslemezhez természetesen szükség lesz az eredeti játékra, viszont az installálás után már az 1.3-as patchelt verzióval játszhatunk, amiben már több lefagyási hibát orvosoltak, és a mesterséges intelligencián is javítottak.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Hidden & Dangerous: Fight for Freedom
  • Hidden & Dangerous: Fight for Freedom
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!