For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Hidden & Dangerous: Fight for Freedom

1999.11.05. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A cseh Illusion Softworks a 3D akció-stratégiai játékok sikerét használta ki Hidden & Dangerous programjával. A számítás bejött, a játék sokak egyik kedvence lett, így természetesen nem maradhat el a küldetéslemez megjelenése sem. A kiegészítés a Fight for Freedom címet kapta, és december elejére várható a boltokba.

Hidden & Dangerous: Fight for Freedom

A Fight for Freedom korongja 9 új küldetést tartalmaz, melyeket az eredeti játékhoz használhatunk. Három kampányra vannak osztva a küldetések, ezek mindegyike más helyen van, más időben. A helyszínek: Lengyelország északi része 1944-ben, a francia Ardennek ugyancsak '44-ben, és Görögország 1945-46-ban.

Új feladattípusok is kerültek a játékba, így például túszokat kell majd kiszabadítanunk, titkos fegyvereket ellopnunk, vagy repülőgépet irányítanunk. Fegyverek terén is vannak változások, az orosz Spagin és az amerikai Thompson gépfegyverek például teljesen újként kerültek az arzenálba, míg a korábbi fegyvereket kicsit módosították, javítva megjelenésükön és hatásukon. 16 új zsoldos közül választhatjuk ki a küldetésenként négy katonát, akikkel a feladatot teljesíteni szeretnénk.

Hidden & Dangerous: Fight for Freedom

Egyes küldetések során vezethetünk egy páncélozott "Wyllis" dzsipet, vagy egy gépfegyverrel ellátott német "StuG III Ausf. G" tankot is. Repülők közül a JU 287-es bombázót és a BV 138c hidroplánt próbálhatjuk ki.

A küldetéslemezhez természetesen szükség lesz az eredeti játékra, viszont az installálás után már az 1.3-as patchelt verzióval játszhatunk, amiben már több lefagyási hibát orvosoltak, és a mesterséges intelligencián is javítottak. ■

hozzászólások (0)

cikkajánló

Hello, Neighbor! alfateszt

Kipróbáltuk a nemrég újabb tesztszakaszba lépett játékot.

Racecraft Early Access próbakör

Végre itt a megunhatatlan autóverseny?

Last Year

Az aszimmetrikus horrorjáték nem tűnt el, talán jövőre meg is jelenhet.

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?