Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Nascar Revolution

1999.03.31. 00:00 | szerző: Peac | Előzetes

A legtöbb embernek a Nascar szó csak annyit jelent, mint körbe-körbe száguldozó autók, menthetetlen megcsúszások és nagy borulások. Ez a definíció valóban nem jár messze a valóságtól, de annyi szent, hogy nem egy kapkodós autóversennyel állunk szemben. Sokak szerint az a probléma a legújabb autó-szimulátorokkal, hogy nem ehet kiélvezni a virtuális vezetés előnyeit a sok gomb használata és a kapkodás miatt. A Nascar Revolutionben azonban ez ellen nem lehet kifogásunk. Az Electronic Arts megalkotta vele a lehető legbiztosabb kezű pilóták játékát, melynek kezelése roppant egyszerű, de mégis realisztikus.

Nascar Revolution

Az első benyomásom az volt, mikor megláttam a játék demóját, hogy "Na, a lerágott csontra rákap az Electronic Arts is!". Végül azonban bebizonyosodott, hogy az iménti mondatnak az igazsághoz még csak köze sincs. Ez a Nascar "a Nascar". Mivel EA játékról van szó, mondanom sem kell, hogy a lehető leginteraktívabb versenyzésben lehet részünk. Folyamatos kapcsolatban vagyunk a szerelőinkkel, és ha valami nem stimmel az autóval, egyből ránk szólnak, hogy álljunk ki, és javíttassuk meg. A szerelés egészen gyorsan megy, mert egy kerékre három ember van, és az sem nagy idő, amíg feltöltik a tankot benzinnel.

A másik fejezet, ami még talán jobban is sikerült, az a multimédia. A demo valamennyire korlátozott mérete miatt az intrót és a zenét sajnos nem tudtam megtapasztalni, de a grafika és a hangok csaknem tökéletesen sikerültek. Sőt! Minden verseny előtt szép kis pályabemutatót láthatunk, és ez a bonyolultabb pályáknál bizony nagy segítséget jelenthet.

Nascar Revolution

Mindent összevetve, azt tudnám mondani, hogy nem nehéz a játék - legalábbis a demo alapján nézve -, de mégis nagy odafigyelést igényel, mert mégiscsak egy Nascar szimulátor... ■

Nascar RevolutionNascar Revolution

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló