Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Sega Rally 2

1999.12.21. 00:00 | szerző: LeMon | Előzetes

Az Empire Interactive a Ford Racinggel egy időben szeretné megjelentetni Európában a SEGA nagysikerű játékának, a Sega Rally 2-nek PC-s változatát. Ez a kis program, mint játéktermi automata, az egész világon ismert, de otthoni gépeken eddig csak Japánban jelent meg. Bízva a Távol-Keleti sikerben a SEGA végre megjelenteti programját nálunk, Európában is.

Sega Rally 2

A játékban benne lesz minden, ami az eredetiben megvolt, autók, pályák. A grafikai motorját azonban kicsit átgyúrták a fejlesztők, hogy a látvány még realisztikusabb lehessen a fények és füstök miatt. Mindemellett betáplálták a játékban szereplő autók összes felhasználható adatát, hogy az irányítás tökéletesen adja vissza azt az érzést, amit nem biztos, hogy sokan átélhetnek a közeljövőben. A motorok hangjaitól kezdve a fék csikorgásáig az összes hangot szintén a legnagyobb odafigyeléssel próbálták a készítők leutánozni.

A választható 18 autó között ott van a népszerű Mitsubishi Lancer hatodik generációja, a Subaru Impreza és a Toyota Corolla. A legtöbb esetben az idő a legnagyobb ellenfél, de versenybe szállhatunk 19 más versenyzővel is, legyen az a számítógép vagy egy közeli ismerős. Hálózatban sajnos csak 4 játékost enged meg a program, viszont azt megtehetjük Interneten keresztül is a Sega Rally Global Ranking szerverén. Játszhatunk egy gépről ketten is osztott képernyőn keresztül, de az igazi játékosok nagy próbája a 10 éves bajnokság teljesítése. A legtöbb pálya helyszíne a poros utak, magas hegyek, de akadnak városi pályák is. Az időjárás természetesen befolyásoló tényező, esős időben ugyebár jobban csúsznak az utak, de rengeteg olyan pályadíszítő elem is van, mint a fejünk felett átszáguldó repülőgép. A Sega Rally 2 most egy kicsivel tehát többet nyújt, mint az eredeti, hiszen azok még force-feedback-es kormánnyal sem rendelkeztek. ■

Sega Rally 2Sega Rally 2
Sega Rally 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sega Rally 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló