Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Star Wars: Super Bombad Racing

2000.05.22. 00:00 | szerző: Viper | Előzetes

Talán első ránézésre kicsit mellbevágóak a képek, mert nem igazán szokványos ez a gagyi színvonal a LucasArtstól. De ha hozzátesszük, hogy ugyan a LucasArts a kiadó, de a fejlesztő a Lucas Learning, akkor máris könnyebb megemészteni a látottakat.

Star Wars: Super Bombad Racing

A Super Bombad Racing tehát úgy tűnik, az Episode I Racer jócskán leegyszerűsített változata hatalmasra felfújt fejű karakterekkel. A Lucas Learning marketing-igazgatója szerint ez a játék a Star Wars univerzum egy könnyed felfogásának képviselője, amely stilizált megjelenésével és humoros jeleneteivel inkább a fiatalabb korosztályok számára készül. Viszont jó esélye van arra is, hogy éppen a kedves egyszerűségével fogja magával ragadni a többi korosztály fanatikusait is.

A játékban nyolc Csillagok Háborúja karakter közül választhatunk, kezdve Darth Maultól Yodán át egészen Boss Nassig. Hősünkkel egy különlegesen felszerelt száguldó alkalmatosságba pattanva kell végiglavírozni a kilenc egyszemélyes, vagy kilenc többszemélyes pályából álló bajnokságon, amelyek olyan különleges helyszíneken kerülnek megrendezésre, mint a Naboo mocsarai, a Tatooine sivatagai, illetve a Coruscant fémes tetői. A pályákon verseny közben különböző extrákat tudunk összegyűjteni, amivel például pajzsot vagy turbót adhatunk járgányunknak, illetve amiknek a segítségével borsot törhetünk ellenfeleink orra alá. A különféle felszerelési tárgyak eltérőek az egyes karaktereknél, mint ahogyan maguk a karakterek is különböző személyiséggel rendelkeznek. A verseny során aztán a rájuk jellemző humoros animációkon keresztül ismerhetjük meg az egyes szereplők sajátosságait. Az E3-as bemutatón látottak szerint például Jar-Jar előzés közben nagyvonalúan kiölti a nyelvét a lehagyott ellenfélre.

Star Wars: Super Bombad Racing

Ez a komolytalan játék az első, amelyet a Lucas Learning egyszerre több platformra is fejleszt. Az ígéretek szerint a PC-s verzió 2001. első negyedévére készül el. ■

Star Wars: Super Bombad RacingStar Wars: Super Bombad RacingStar Wars: Super Bombad Racing
Star Wars: Super Bombad Racing
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: Super Bombad Racing

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló