Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Vampire: The Masquerade - Redemption

1999.10.14. 00:00 | szerző: Phoenix | Előzetes

Az Activision megszerezte az engedélyt arra, hogy játékot csináljon a White Wolf három legnépszerűbb RPG-jéből: a Masquerade-ból, a Dark Ages-ből és a Kindred of the East-ből. Ezek közül az első már az idei év végén megjelenik. A Vampire: The Masquerade, amelyet világszerte másfél milliónyian játszanak, a szerepjátékok között a második helyet foglalja el az Advanced Dungeons and Dragons után.

Vampire: The Masquerade - Redemption

A Vampire - The Masquerade - Redemption egy akció RPG, amelyben a játékosnak egy Brujah klánból származó vámpír, Christof bőrébe kell bújnia, a halandók vérével kell táplálkoznia, miközben titkolnia kell a vámpír mivoltát és a benne lakozó bestia ösztönzéseinek kell ellenállnia. A játék folyamán az alaptörténetet övező relytéjek egész sorát kell megoldania.

A Sötétség Világa a Nihilistic Software által fejlesztett NOD 3D engine-nel készül. Drámai fény- és ködhatások, gyönyörű textúrák teszik Prága, Bécs, London és New York modern látképét gótikus rémállommá.

Vampire: The Masquerade - Redemption

A multiplayer mód el fog térni a jól megszokott kalandmesteres játékoktól, amelyekben a játékosok külön-külön szálon folytatták kalandjaikat. Itt játszhatunk kooperatív módban, de alakíthatjuk a vadászt és az üldözöttet is.

A PC verzió a népszerű eredeti játéknak hiteles és pontos átültetése lesz. A RPG rajongóknak, ugyanúgy, mint a PC-s játékosoknak, tetszeni fog a csodálatos háromdimenziós grafika, sztori és játékmenet. ■

Vampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - RedemptionVampire: The Masquerade - Redemption
Vampire: The Masquerade - Redemption
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Vampire: The Masquerade - Redemption

hozzászólások (2)

Mr. Vampire
Mr. Vampire 2001.09.24. 17:46
Üdv!

Ez a játékot a kenvencekhez sorolom!
A grafika lenyűgöző, és jók benne a szerepjáték elemek.
Aki megvette az nemhiszem hogy csalódott.
Igaz kicsit nehéz, de ha raksz fel save-patch-et akkor egy kicsit megkönnyíti a játékot.
Remélem lesz folytatás....

Mr. Vampire
Junior Satan
Junior Satan 2004.01.07. 21:57
Üdv!

Nem tud valaki valami jó helyet, ahonnét storykat lehetne letölteni??
bár ahogy elnézem nem sokan figyelitek enek a játéknak a fórumját... :-/
ajánlott olvasnivaló