25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Buggy

Írta: Jay [PCD]

Ha már eleged van a régi autós programokból, amelyek hat hetente új dobozba bújva újra és újra megjelennek, akkor a Gremlin Interactive Buggy-ja biztos, hogy ismét felkelti az érdeklődésedet a versenyzést igénylő dolgokkal szemben.

A Buggy lehetővé teszi számodra, hogy a 16 távvezérlésű kocsi egyikét Te irányítsd. Mindegyik külön fényezéssel bír, és természetesen mind másképpen reagálnak az út viszonyaira. Az egyik egy belőtt bivalyhoz hasonlóan viselkedik, míg a másik erős szelet kapott vitorlásdeszkára hasonlít a legjobban.

Ezekkel a kocsikkal 15 egzotikus pályán versenyezhetsz. A japán kertektől kezdve, a napos tengerparton keresztül, egészen a földalatti barlangok, vagy buja erdőkig mindenféle pálya létezik. Amikor a Buggy-val játszol, akkor nem az lesz a célod, hogy te menj át a célon elsőként.

Minden egyes pálya tele van akadályokkal, amelyeket kikerülhetsz, vagy éppen átugorhatsz. Az ugrások magasra felrepítik a kocsikat, amely során gyönyörű műrepüléseket mutathatsz be, vagy csak az előzés fogalmát definiálhatod vele újra. Ha a pálya még így is túl egyszerűnek tűnik, akkor még mindig megpróbálhatsz a kapuk között szlalomozni.

A szivárvány színeiben pompázó kapuk gondosan vannak elhelyezve. Bár a pilótáknak nem kimondott céljuk ezek teljesítése, de sikeres lavírozás külön díjakkal jár. A hét különböző szín a kapuk sorrendjét határozza meg. Jótékony hatással van rád, ha mindegyik kapunak nekimész a megfelelő sorrendben. Kisebb sorozatok egyszerűbb bónuszokkal járnak, mint például a turbó, hosszabb sorozatok viszont például tökéletes útfekvést garantálnak, de egyéb meglepetéseket is várnak rád!

Az így elnyert segítségek egyrészt előnyt jelentenek az ellenfeleiddel szemben, más felől pedig a pálya olyan részeit teszik elérhetővé, amelyekről eddig még nem is álmodtál. Ezáltal a játék olyan mélységeket ér el, amelyet eddig egyik autós szimulátor sem tudott biztosítani. A pályára visszatérve újabb és újabb rejtett szolgáltatásokat fogsz felfedezni.

Gyűjtsd össze a bónuszokat, hajts végre minél több mutatvány a levegőben, nyerjél meg minél több futamot, és új Buggy-kat fogsz kapni, amelyek csak arra várnak, hogy valaki vezesse őket.

Ez a program megcáfolja a mondást, hogy minden csoda csak három napig tart. Négy különböző játékmód biztosítja, hogy soha ne und meg a vezetést, és hogy mindig új kihívásokkal szembesülj. Az egyszeri futamok a gyakorlásban segítenek, míg a bajnokság, az összes pályán megkívánja a tudásod legjavát. Osztott képernyőn pedig barátoddal mérheted össze a tudásodat. Végül pedig futhatsz az idővel szemben is, ekkor csupán az ezredmásodpercek lefaragása a cél.

Az elmaradhatatlan 3Ds támogatásnak köszönhetően a Buggy csodálatos képeket produkál. A kocsik részletekbe menően kidolgozottak, amit nyugodtan szemre vehetsz, mielőtt a finom vonalak eltűnnek a felkevert porban.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Buggy

Platform:

Kiadó: Gremlin Interactive

Minimális rendszerigény: Pentium 166, 16 MB RAM, 4xCD-ROM

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!