Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Drakan - Order of the Flame

1999.04.09. 00:00 | szerző: harkov | Előzetes

A Psygnosis legújabb akció/kaland játéka valószínűleg a stílus megszállottain kívül egy jó időre a monitorhoz láncolja a másfajta játékok kedvelőit is. Itt természetesen nem a bájos, dúskeblű, akrobatikus-mozgású, szemgyönyörködtető, főhősnőnkre, Rynnre gondolok, akitől a fejlesztők nem sajnálták az időt, hogy a női báj minden külső kellékével felruházzák. Nem. Hanem csupán arra a hatalmas és szemléletes 3D világra, amelyet kedvünkre keresztül-kasul felfedezhetünk. Ebben és számos küzdelemben segítségünkre van Arokh, a letűnt korok robosztus sárkánya. A történet során 15 - különböző küldetéseket tartalmazó - pályán kell végigküzdeni magunkat, hogy legyőzhessük a gonosz varázslót, Kulrikot, szörnyű alattvalóival egyetemben.

Drakan - Order of the Flame

Kalandjainkat alapvetően kétféle közegben élhetjük át. Egyrészt a földön, ami stílusában és felépítésében a hagyományos akció-kalandjáték hangulatát idézi, mint például a Tomb Raider, másrészt levegőben. Ilyenkor nem Rynnt, hanem Arokhot, a sárkányt irányíthatjuk. Magát a harcot rengeteg - szám szerint ötven - különböző fegyver teszi változatossá, melyek között szerepelnek hagyományosak (kard, buzogány stb.), varázslatok és Arokh saját "arzenálja" (láva, tűzgolyók, stb.).

A Drakan grafikailag sem marad el a hasonló játékok színvonalától. Az objektumok megvilágítása és az egyéb speciális effektek a természetesség hatását keltik.

Drakan - Order of the Flame

A program támogatja a multiplayer üzemmódot, maximum nyolc játékosig, lokális hálózaton, interneten vagy modemen keresztül. ■

Drakan - Order of the FlameDrakan - Order of the FlameDrakan - Order of the FlameDrakan - Order of the FlameDrakan - Order of the FlameDrakan - Order of the FlameDrakan - Order of the FlameDrakan - Order of the FlameDrakan - Order of the FlameDrakan - Order of the FlameDrakan - Order of the FlameDrakan - Order of the FlameDrakan - Order of the Flame
Drakan - Order of the Flame
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Drakan - Order of the Flame

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló