25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

harkov

Bemutatkozás

A PC Dome egyik leglustább munkatársa. Egy cikk megírása után négy hónapig erőt gyűjt, hogy ismét négy hónapos rákészülés után neki tudjon állni a következőnek. A cikkírások közötti pihenés általában egyetemi tanulmányokkal telik a BME informatikai karán (már nem sokáig [megállapítva 2003 tavaszán]), de nagy valószínűséggel szokott előfordulni a különböző vendéglátóipari helyeken is.
A PC Dome informatikai háttérmunkálataiban már sokkal aktívabb hozzáállást tanúsított a kezdetektől fogva, az igazi munkát viszont kétségkívül a sajtótájékoztatók utáni fogadásokon fejti ki.
A tudományok közül a robotika és a programozás bűvkörében él, ezen kívül érdeklődő az élet minden más területén is.
Kedvenc időtöltései közé tarozik az időtöltés, valamint ennek különböző válfajai: bor mellett, társasjáték felett, strandon tejfölös-sajtos-fokhagymás lángost körülvéve az élet szépségén elmerengve, és még száz különböző módon. Továbbá a gondolkodás, a Nagy Program Írása (amit már háromszor újrakezdett, de még sehol sem tart vele) és a hasznos dolgok úgy egyébként. Antisport iszonyának köszönhetően – ha rendszertelenül is, de - szeret sportolni, leginkább a csapatjátékok vonzzák, ahol valamilyen formában a labdát kell kergetni.
Reméli, hogy megöregedve a társadalom hasznos tagja lehetett, aki óriások vállán törpeként körülnézve valami apróságot hozzá tudott tenni az élet nagy könyvéhez, de ha mégsem, akkor legalább jól kijátszotta magát valami frankó stratégiai játékkal.