Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

harkov

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

A PC Dome egyik leglustább munkatársa. Egy cikk megírása után négy hónapig erőt gyűjt, hogy ismét négy hónapos rákészülés után neki tudjon állni a következőnek. A cikkírások közötti pihenés általában egyetemi tanulmányokkal telik a BME informatikai karán (már nem sokáig [megállapítva 2003 tavaszán]), de nagy valószínűséggel szokott előfordulni a különböző vendéglátóipari helyeken is.
A PC Dome informatikai háttérmunkálataiban már sokkal aktívabb hozzáállást tanúsított a kezdetektől fogva, az igazi munkát viszont kétségkívül a sajtótájékoztatók utáni fogadásokon fejti ki.
A tudományok közül a robotika és a programozás bűvkörében él, ezen kívül érdeklődő az élet minden más területén is.
Kedvenc időtöltései közé tarozik az időtöltés, valamint ennek különböző válfajai: bor mellett, társasjáték felett, strandon tejfölös-sajtos-fokhagymás lángost körülvéve az élet szépségén elmerengve, és még száz különböző módon. Továbbá a gondolkodás, a Nagy Program Írása (amit már háromszor újrakezdett, de még sehol sem tart vele) és a hasznos dolgok úgy egyébként. Antisport iszonyának köszönhetően – ha rendszertelenül is, de - szeret sportolni, leginkább a csapatjátékok vonzzák, ahol valamilyen formában a labdát kell kergetni.
Reméli, hogy megöregedve a társadalom hasznos tagja lehetett, aki óriások vállán törpeként körülnézve valami apróságot hozzá tudott tenni az élet nagy könyvéhez, de ha mégsem, akkor legalább jól kijátszotta magát valami frankó stratégiai játékkal.

Fórum

Levelek száma:

Utolsó elindított fórumtémái