25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Max Payne

Írta: Delta 16 hozzászólás

New York, pár évvel ezelőtt... Egy fiatal New York-i rendőr, Max Payne munkájából hazatérve családját lemészárolva találja az éjszakában. A gyilkosok: egy csapat, eddig ismeretlen drogtól felpörgött narkós.

Néhány év elteltével ugyanez a szer, a Valkyr már eluralkodott egész New Yorkon, hullákat és őrjöngő gyilkos hordákat hagyva maga után. A halált hozó szer leküzdéséért harcoló erők beépítenek egy férfit a maffia köreibe, a Valkyr felszámolására. Egy embert, aki mindenre elszánt, akinek nincs mit veszíteni. Max Payne-t.

A Remedy Entertainment és a 3D Realms játéka egy valószínűleg sikeres új színt visz majd a számítógépes játékok piacára. Stílusát tekintve a Max Payne akciójáték lesz, egy kicsit új felfogásban. Ötvözi az eddig jól bevált ötleteket, de egy pillanatig sem másolja őket. Külső, harmadik személyként mozgó kameránk kicsit Lara Croftos, ám megújított, filmszerűbb mozgású. (Külsőre talán valahol az Alone in the Dark környékén keresendő, persze a mai kor követelményeinek megfelelően.) A játék nem a céltalan lövöldözésről szól, mint ahogy sok mai társa, hanem a történet áll a középpontban, ebben is egy kicsit támaszkodva az elődökre. Izgalomban nem lesz hiány, mivel hősünk megbízóját és jó barátját - aki egyedül tudja, hogy Payne valójában csak egy ál-maffiózó - megölik, és a rendőrgyilkossággal a már amúgy is a bosszúvágytól fűtött Maxet vádolják, így az alvilág és a rendőrség is üldözni kezdi. Itt kapcsolódunk be mi a történetbe.

A játék grafikáját a Remedy új engine-je, a MAX-FX szolgáltatja. Optimalizált renderelés, új, realisztikusabb fény-, és tükröződésszámítás, finom mozgású karakterek teszik majd élvezetessé a játék menetét, és a teljesség érdekében még level editort is kapunk, saját pályáink megvalósításához. A MAX-FX-ről talán annyit még érdemes szólni, hogy a Final Reality-ben is e motor magja található, támogatja a Direct3D-t, a fontosabb gyorsítókártyákat, sőt, ezek nélkül nem is igen hajlandó futni. Külön kíváncsiak vagyunk a játék multiplayer opciójára, mivel mindezidáig a játékok nagyobb részében ez a rész bizonyult a legizgalmasabbnak.

A játék kiadási ideje még bizonytalan, de reméljük hogy minél előbb megérkezik a boltokba. Az eddigi hírek és főleg a képek alapján megéri a várakozást...

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Max Payne

Platform:

Fejlesztő: Remedy Entertainment

Kiadó: Take 2 Interactive

Forgalmazó: H&H '92 Kft.

Megjelenés:
2001. július 27. PC
2002. január 11. PS2
2002. március 14. Xbox
2002. július 16. Mac
2012. április 12. iOS
2012. június 14. Android

Minimális rendszerigény: Pentium II 450, 96 MB RAM, 16 MB-os 3D gyorsító

Ajánlott konfiguráció: Pentium II 700, 128 MB RAM, 32 MB-os 3D kártya

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

hering
hering [4574]
A gamet eddig azaz a mai napig csak képeken láttam,de ma vmi nagyon újat láttam.Nagyon jó a game.Igaz,hogy tele van buggal,de ezt egy patch hamar kijavítja.
Mr. Vampire
Mr. Vampire [28]
Üdv!

A demó király!!!
A legjobb benne a mátrix szerű lassítás!!!!
Vedd meg és játszd végig!!!
.-)))))))))))))))))))))))))))

Ja és aki jó grafkóval akar gamelni annak be kell szereznie egy MAX gépet!!!
Hehehe!!!!!!!!!
.-(((((
hering
hering [4574]
Miért kóddal akarod végignyomni?Abban nincs semmi kihívás.
kertesz
kertesz [497]
Srácok!
Segítsetek, nem tudom aktiválni a kódokat, ha valaki megírná, pontosan hogyan kell, és élnek-e egyáltalán?
Köszi, Ádám!
hering
hering [4574]
a configokat elnézve nekem is elindul majd.
Celeron 700,GF2 MX 400 64 MB,256 SD,Mekkora helyet foglal?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (16 db)