25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Prey

Írta: Viper

A GT Interactive remélhetőleg idén végre kiadja a 3D Realms fejlesztésében évek óta készülő 3D akciójátékot, a Preyt. Legalábbis a cég tervei között jelenleg az 1999-es dátum szerepel. A mellékelt képek alapján is látszik, hogy nem kispályáznak a programozók, főleg, miután olyan játékok jelentek meg időközben, mint a Quake II és az Unreal, céljukként valószínűleg azt tűzték ki, hogy ezeket rendesen megelőzzék saját engine-jükkel.

Ennek a science-fiction mesének a kerettörténete nem tűnik túlságosan fantáziadúsnak: a főhős Talon Brave, egy amúgy sikeres Apacs indián, aki minden erejével az ősök földjéért küzd. Miután Brave ügyében a meghozott döntések sorozatosan ellene szólnak, főhősünk úgy dönt, más eszközökhöz folyamodik, és inkább előássa a csatabárdot. Ilyen gondolatokkal a fejében tart a vadon felé, hogy átgondolja jövőjét, és titokban egy kis külső segítséget is vár terveihez. Hirtelen vakító fény veszi körül, és csak annyit képes felfogni a vele történő dolgokból, mielőtt elájulna, hogy egész testét kígyózó elektromosság borítja. Mikor felébred, egy idegen birodalomban találja magát. Idegen teremtmények özönlenek elő a szokatlan építmény minden hasadékából, akik félelmetes erővel rendelkező fegyverekből tüzelnek rá. A feladatunk ezek után nem más, mint a túlélés: el kell sajátítanunk a különös fegyverek kezelését, fel kell fedeznünk a balsejtelmű helyszíneket, hogy megfejthessük a titkot, és hogy megtaláljuk, mi is a feladatunk ebben a sötét és gonosz világban.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Prey
  • Prey
  • Prey
  • Prey

Prey

Platform:

Fejlesztő: Human Head Studios

Kiadó: Take 2 Interactive

Forgalmazó: Amex-Tec

Megjelenés:
2006. nyár PC
n/a: X360

Minimális rendszerigény: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz, 512 MB RAM, DVD-ROM, 64 MB-os DirectX 9.0c kompatibilis videokártya, 2,2 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!