25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

The Chosen: Blood 2

Írta: Viper

2028-at írunk, vagyis közel 100 év telt el azóta, hogy az első számú Kiválasztott Caleb szembeszállt és legyőzte a Sötét Istent. Az időközben eltelt közel egy évszázad főhősünk számára nem éppen volt gondtalan: a Blood II. kezdetén egy elhagyatott ipari övezet utcáin láthatjuk sétálni. A Cabal szemében ő a fő áruló, és ismét karnyújtásnyi közelségbe került azokhoz az erőkhöz, melyek felett a Sötét Isten legyőzésével győzedelmeskedett. Azonban úgy tűnik számára, rátalált a megoldásra: elhatározza, hogy feléleszti a másik három kiválasztottat - Opheliát, Gabriellát, valamint Ishmaelt -, és az ő erejüket is felhasználva ragadja ki a hatalmat a Cabal kezéből. Hamarosan azonban rá kell jönnie, hogy harcában a Cabal jelenti a legkisebb akadályt...

Több mint 30 pályán keresztül követhetjük az eseményeket: ezek mindegyikében sok-sok akcióban lesz részünk, és a felépítésükből adódóan a játék hangulata is rendkívül jónak ígérkezik. Mindegyik szint kapcsolódik az alaptörténethez, ugyanis a végső cél eléréséhez számos köztes feladatot kell teljesítenünk. A játék során a négy karakter (két nő, és két férfi) valamelyikét irányíthatjuk, továbbá a karakterek különböző képességeit használhatjuk egy olyan sötét világban, mint amilyenekkel A Holló, vagy a Szárnyas Fejvadász c. filmekben találkozhattunk. A küzdelmeink során a körülöttünk levő helyszíneken is otthagyhatjuk pusztítsunk nyomait, amikor falakat robbantunk ki, épületeket semmisítünk meg, vagy a cél tévesztett lövedékek jeleit hagyjuk a falakon. Mindehhez 18 különböző fegyver és varázslat áll rendelkezésünkre: Flayer, Decapitator, sőt pár feljavított régi ismerős is, mint a Voodoo Doll, vagy a Flare Gun. Számtalan véres jelenetre kell felkészülnünk, hiszen a lövöldözések során akár le is robbanthatjuk kedvenc ellenségeink végtagjai vagy más testrészeit. Nem is beszélve a véres esőről, amely olykor felváltja a szeles, ködös időjárást.

A játék grafikájához egy teljesen új engine-t fejlesztettek ki a készítők, melynek köszönhetően teljesen realisztikus környezetben kergethetjük életüket megunt ellenfeleinket. Mindezek tökéletes élvezéséhez természetesen egy 3D gyorsítókártyára is szükségünk lesz. További lehetőség a multiplayeres játék, amelyben a már jól ismert Vérfürdő, Capture the Flag, illetve Teamplay játékmenetek közül válogathatunk.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!