Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

S.W.I.N.E.

A magyar fejlesztésű stratégiai játékban nyulak és malacok közötti harcokat irányíthatunk.

2001.06.26. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

Egy újabb magyar játékról számolhatunk be magazinunk oldalain. A Channel 42 szárnyai alatt, a Stormregion fejlesztésében készülő S.W.I.N.E. egy humoros stratégiai játék lesz, melyben a békés nyulak és a gonosz disznók hadserege küzd meg egymással. A programot a német Fishtank Interactive adja ki, és először az idei E3-on került bemutatásra a nyilvánosság számára.

S.W.I.N.E.

A történet szerint augusztus 3-án a Nemzeti Disznó Hadsereg a vezetőjük, Acélagyar parancsára átlépte Répaföld határát, és a nyulak országának nagy részét két hét alatt lerombolta. A vidám és békés nyulak fővárosát is fenyegeti már a támadás, a malacok ostrom alá vették őket. Egyetlen megmaradt esélyük a kicsiny hadseregükkel végrehajtott gerillatámadás, melyet a játékos irányíthat.

A S.W.I.N.E. egy valós idejű taktikai-stratégiai játék, melyben nem a tömegmészárláson lesz a hangsúly. A játékos egy kisebb létszámú csapattal indulhat majd neki a küldetéseknek, az elvesztett egységeket pedig újak vásárlásával pótolhatja, persze nem korlátlanul. Mindkét állatfaj 12 különböző egységgel rendelkezik, melyek mindegyike igen aprólékosan kidolgozásra került. A sérült járművek füstölni kezdenek, a feladatok teljesítése során pedig egységeink fejlettségi szintje is nő, melyet a grafika változása jelez (egyre több háborús nyom látszik majd rajtuk).

S.W.I.N.E.

A játék egy igen szép 3D engine-re épül, mely a teljes térben való mozgást biztosítja, és zoomolási lehetőségünk is van. A küldetések során folyamatosan változhat az időjárás, a küldetések pedig különféle felszínű területeken játszódnak. A hanghatások a játék történetének megfelelően igen mókásak, csapatainktól folyamatosan hallhatjuk a visszajelzéseket a parancsok végrehajtásáról, vagy egy kis kijelzőn láthatjuk az ellenség vezetőjét, amint valami gúnyosat üzen nekünk. Mindezt vicces kis animációk kísérik a képernyőn.

Mindkét faj részéről 10 küldetés vár majd ránk, de természetesen nem maradnak ki a multiplayer lehetőségek se, mint például a Deathmatch, a Capture the Flag vagy a Destroy the Base. 10 külön többszemélyes pálya lesz majd egy speciális háborús játékmódhoz is.

S.W.I.N.E.

Sajnos egyelőre nem hoztak nyilvánosságra ennél többet a játékról, de bízunk benne, hogy hamarosan megszűnik a hírzárlat, és esetleg a fejlesztőket is meglátogatva több információt is megoszthatunk erről az októberben megjelenő játékról. ■

S.W.I.N.E.S.W.I.N.E.S.W.I.N.E.S.W.I.N.E.
S.W.I.N.E.
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
S.W.I.N.E.

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló