Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Breed

A CDV kiadásában megjelenő játékban az űrből indítjuk majd útra csapatainkat felszíni a harcokba.

2001.09.14. 00:00 | szerző: Warhawk | Előzetes

A jó öreg Föld újból támadás alatt áll, a támadók ezúttal a Breed névre hallgatnak. Persze ezúttal is ránk hárul a megmentés és a csúf, gaz élienek hazakergetése és/vagy totális likvidálása. Hát, a CDV sztorija messze áll az eredetitől, de a Cossacks és a Sudden Strike kiadójának következő játékában ezt a hibát pillanatok alatt elfelejtjük.

Breed

Lássuk, mit is ajánlanak! Az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell említeni, az a saját fejlesztésű Mercury motor, ami a játék mögött áll. Ez teszi lehetővé többek között azt is, hogy a játékos szabadon választhasson az első és a harmadik személyű nézőpont közül. Ez azért lesz fontos, mert – a Tribes 2-höz, vagy az Operation Flashpointhoz hasonlóan – itt sem kell az egész tájat gyalog bejárni, sőt! A kisebb dzsipeken kívül vezethetünk tankokat (a lánckerekes és a légtalpas fajtából is) és kisebb űrhajókat is! És ha már az űrjárműveknél tartunk: a motor másik különleges tulajdonsága, hogy nemcsak a Földön és annak légkörébe lehet mozogni, hanem akár az űrbe is kirepülhetünk, sőt, az űrhajók többsége az USC Darwin anyahajóról indul. Ez azért már nem semmi! Persze egy nagyobb tankot nem lenne egyszerű magunkban elnavigálni, ezért a kooperatív multiplayer módban lehet választani, hogy inkább a tankot, vagy a löveget irányítod. Az már csak hab a tortán, hogy az idegenek járműveit is el lehet csórni.

Persze a játék nem (csak) a multiplayer módokra épít. Kiterjedt, izgalmas egyszemélyes kampány is lesz benne, de aki csak pár percre akar leülni játszani, annak is ígérnek élményt, több kisebb pályával. Egy-egy pálya többféleképp is teljesíthető, így a fejlesztők több mint 30 órányi játékidővel számolnak. És persze ezután jöhet a többszemélyes mód is, amiből lesz deathmatch és kooperatív is.

Breed

A készítők külön kiemelték a játék főbb jellemzői között a hangrendszert is. Színes társalgások fognak folyni az éterben, és a környezeti hangok is élvezetesebbek lesznek az átlagnál.

Tehát az ígéretek szerint egy igen látványos és élvezetes játék lesz ez a Breed, ámbár igen erős mezőnybe fog érkezni (hiszen hasonló lesz a Planetside és az X-Boxos Halo is), de szerintem lesz esélye a népszerűségre. A látványról direkt nem írtam sokat, hiszen elég a képekre tekinteni, hogy láthassuk csodás látványvilágot tud teremteni az új motor. Az egyedüli, ami elszomorít, az a megjelenés, hiszen leghamarabb 2002 második negyedévében kezdhetjük irtani a gonoszt. ■

BreedBreed
Breed
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Breed

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló