Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Blitzkrieg

A Nival Interactive egy Sudden Strike jellegű stratégiai játékon dolgozik.

2002.07.08. 00:00 | szerző: Viper | Előzetes

Úgy tűnik, a legutóbbi idők legnagyszerűbb stratégiai játéka, a Sudden Strike a Nival Interactive fejlesztőit is megihlette, így lefordították a címét angolról németre, és egy teljesen hasonló valós idejű stratégiai játék fejlesztésébe kezdtek.

Blitzkrieg

A 2003 első felében megjelenő Blitzkrieg ennek megfelelően szintén a második világháborúban játszódik, és a nagy történelmi csatákban kell részt vennünk a németek, oroszok vagy a szövetségesek oldalán. A csaták több különböző helyszínen zajlanak, ahol eltérő éghajlat nehezíti vagy segíti a harcokat, például a forró sivatagban, vagy Európában kellemes időjárású terepein, illetve megismerkedhetünk Oroszország fogcsikorgató telével is.

Ami a fegyverarzenált illeti, összességében véve több mint 150 különböző harci eszköz áll rendelkezésünkre, köztük tankok, gyalogság, páncélozott járművak, valamint tüzérség. Ezeken túl rendelkezésünkre áll némi légi támogatás, mint például bombázók vagy deszantosok, illetve használhatjuk a vasutat is szállításra.

Blitzkrieg

Mi leszünk a teljes hadszíntér parancsnokai, így mi irányítjuk az összes egységet, ami nem kis feladatot jelent. A tankokon kívül az egyes embereknek is adhatunk parancsokat, így az orvlövészeknek, a gépágyús gyalogságnak, vagy a gránátvetőknek is. A háború előrehaladtával az egységeink tapasztalati pontokat gyűjtenek, és minél több van nekik, annál jobban harcolnak. A sikeres kimenetelű csaták után mi is előbbre jutunk a ranglétrán, valamint hozzáférhetünk a legújabb harci fejlesztésekhez.

A többszemélyes játék során többféle játékmód közül is választhatunk. Például a végső cél lehet az ellenség teljes megsemmisítése, zászlók elfoglalása, bázisok felszámolása, és mindezek lehetnek időkorláthoz kötve.

Blitzkrieg

A képeket és a sajtóanyagot elnézve azt is mondhatnám, hogy a Blitzkrieg majdnem hogy egy az egyben a Sudden Strike koppintása, de azért reménykedjünk, hogy a kivitelezés apró finomságaival sikerül túltenni az említett játékon és annak készülő második részén is. ■

BlitzkriegBlitzkriegBlitzkriegBlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg
Blitzkrieg
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Blitzkrieg

hozzászólások (7)

szedrencs
szedrencs 2002.12.28. 01:23
Na, lassan kijön a demója is, ha minden igaz, és gondolom érdekel egy pár embert ez a játék. Én itthon nagyobb visszhangot jósolok neki, mint annó a sudden-nek, és a sudden2-nek.

Érdekelne valakit egy magyar fan-site (á la suddenstrike.hq.hu?)
szedrencs
szedrencs 2003.01.22. 16:13
Lélegezz bameg, lélegezz! :)
Ok, akkor egy kis infúziót neki, hátha... :)


http://www.cdv-board.de/deutsch/showthread.php?s=&threadid=4042

http://www.cdv-board.de/deutsch/showthread.php?s=&threadid=4019

http://www.cdv-board.de/deutsch/showthread.php?s=&threadid=4005

Csekkoljátok le, szerintem ultrabrutál.
Astra
Astra 2007.06.27. 20:43
Nem tudjátok honnan a fenéből kell letölteni a Blitzkrieg 2 - Fall of The
Reich-ot? Mert a 2. már megvan, meg a többi is.:-(
Porker
Porker 2007.06.27. 21:05
bótból
Sturmgewehr
Sturmgewehr 2007.06.27. 21:10
Kell ??? Nem kell letölteni, csak letöltheted ha akarod.
ajánlott olvasnivaló