Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Rendezvények

E3 2000: SouthPeak Interactive

2000.06.07. 00:00 | szerző: Dino | Rendezvények

Breakneck
(Synetic GmbH, 2000. június 22.)
Európában már tavaly megjelent ez az autóverseny, melynek az amerikaiak már a továbbfejlesztett verzióját fogják kapni. 24 pályán 43 különböző autóval versenyezhetünk szimuláció és arcade módban. Emellett fegyvereket is használhatunk verseny közben, mint a program előző részében, a N.I.C.E.-ban.

E3 2000: SouthPeak Interactive
Breakneck

Dukes of Hazzard
(Engineering Animation Inc., 2000. ősz)
Mostanában ismétlik az egyik TV csatornán a Hazárd megye lordjai című filmsorozatot, melyben a Duke testvérpár kalandjait követhetjük nyomon. Erre a sorozatra alapul ez a program, mely kategóriáját tekintve autós akciójáték. Lee generálist és a filmben szereplő 10 másik autót vezethetünk majd különböző küldetések során. Persze a történet hasonló, mint a sorozatban, minden a családi farm és a Duke név becsületének megmentése körül forog, a fő feladat pedig Daisy kiszabadítása lesz.

Soldier
(Sinister Games, 2000. augusztus)
Az azonos című, Kurt Russel főszereplésével bemutatott filmhez kapcsolódik ez a játék. A klasszikus shoot 'em-upokhoz hasonlítható leginkább, mivel katonánkkal minden mozgó célpontra lövöldözni kell. A játék alapjában véve egy külső nézetes 3D akciójáték, melyben Toddot, az első generációs zsoldost, vagy Sandrát, a lázadó telepest irányíthatjuk. Előbbi elsősorban erejére, utóbbi gyorsaságára és ügyességére számíthat inkább a küldetések során. A játékban húszféle fegyver lesz, köztük puskák, gépfegyverek, plazmaágyúk, lángszórók. Rengeteg power-up is lesz a játékban, melyek egészségünket, páncélunkat vagy fegyvereinket javítják, esetleg ideiglenes sérthetetlenséget biztosítanak. A 15 küldetés során olyan feladatokra számíthatunk, mint túszok kiszabadítása, vagy egyszerűen minden ellenség elpusztítása. A játék támogatja a 3D-s szemüvegek használatát is, a kiállításon is ilyen módban demonstrálták a programot, és igen érdekes látvány volt.

E3 2000: SouthPeak Interactive
Dukes of Hazzard

The Flintstones Bedrock Bowling
(Adrenaline Interactive, 2000. ősz)
A nevével ellentétben nem egy igazi bowling játékról van szó, inkább egy hagyományos arcade programról. Frédi űrbéli barátja, Gazoo átváltoztatta Bedrock városát óriási bowling pályákra, pontosabban lejtős utakra. A Flintstone család rajzfilmsorozat szereplőivel - köztük Frédivel, Bénivel és Dinoval - egy félbevágott tekegolyóban ülve kell végigcsúsznunk a pályákon. Útközben tekebábukat és egyéb tárgyakat gyűjthetünk be pontszámunk növelése érdekében. A játékban a sorozatból ismerős helyszínek szerepelnek, például a kőfejtő, a vulkán vagy az autós mozi. ■

E3 2000: SouthPeak Interactive

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló