Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Rendezvények

ECTS 1998: Eidos Interactive

1998.09.20. 00:00 | szerző: PC Dome | Rendezvények

A kiállításon az Eidosé volt a legnagyobb stand a PC-s kiadók között. A sok PC-s játék mellett megjelent a standon Lara Croft szerepében Nell McAndrew, a World League Soccer népszerűsítésére Michael Owen futballjátékos, továbbá a Fighting Force szereplői. Volt pólóosztogatás, lehetett kapni Lara Croftos kártyacsomagot, az Urban Chaos játékot pedig 3D szemüvegben bámulhatták az érdeklődők.

A tizenhárom bemutatott program között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis az akciójátékoktól a stratégiai programokon keresztül a sportprogramokig minden típus szerepel az Eidos játékai között.

Tomb Raider III: Adventures of Lara Croft
A Core Design Tomb Raider sorozata - elsősorban főhősnője miatt - igencsak népszerű lett, így nem maradhat el a harmadik rész, melyben Lara például a nevadai sivatagokban és Londonban folytatja kalandjait. A játék készítői sok újítást ígérnek az előző részhez képest.
(1998. IV. negyedév)

Daikatana
Ez lesz John Romero első játéka, mióta eljött az id Software-től. A Quake II továbbfejlesztett engine-jét használó játékban négy korszakban kalandozhatunk főhősünkkel, Hiro Miyamotoval és két társával, Mikiko Ibiharaval és Superfly Johnsonnal, akiket a számítógép fog irányítani. A megjelenési dátumot már többször módosították, a legutolsó információk szerint az év legvégére, esetleg a jövő év elejére lesz kész.

Omikron: The Nomad Soul
Futurisztikus akció-kalandjáték, 3D grafikával. A Phaeon névre hallgató párhuzamos dimenzióban, Omikron városában kell meggátolnunk a gonosz herceget, Astaroth-ot, hogy uralma alá vegye az univerzumot.
(1999. nyár)

Championship Manager 3
Harmadik részéhez érkezett az Eidos futball menedzser programja. A játékmenet a megszokott lesz, de az irányítás sokkal jobban lesz megvalósítva. A program a lehetőségekhez képest maximálisan a valósághoz fog hasonlítani.
(1998. IV. negyedév)

Thief: The Dark Project
Az Ultima Underworld és System Shock programok készítőinek új 3D (first-person) akció-kalandjátéka, melyben nem feltétlenül mások eszetlen öldöklése a cél, hanem a rejtőzködés, és a lopás.
(1998. IV. negyedév)

Gangsters: Organized Crime
Ebben a játékban bepillantást nyerhetünk a maffiavezérek életébe. Feladatunk egy gengsztercsoport összehozása, és az egész város irányításunk alá vétele.
(1998. IV. negyedév)

Urban Chaos
3D külső nézetes akciójáték, melyben a készítők elsődleges céluknak azt tekintették, hogy a játékos a lehető legnagyobb szabadsággal rendelkezzen, azt csinálhasson, amit csak akar.
(1999. II. negyedév)

Saboteur
Egy újabb Tomb Raider jellegű 3D akciójáték, melyben az ellenségekkel való küzdelem mellett különböző feladatokat (rejtvények megoldása) is teljesítenünk kell.
(1999. II. negyedév)

Braveheart
Stratégia játék 3D játéktérrel és szépen kidolgozott egységekkel. A programot az azonos című film alapján készítik.
(1999. I. negyedév)

Warzone 2100
Real-time akció-stratégiai játék, mely a Földön játszódik, a XXI. században. A programban célunk Észak-Amerika elfoglalása és a technológia fejlesztése.
(1999. I. negyedév)

Anachronox
Az ION Storm készíti ezt a 3D játékot is, mely egy külső nézetes (third person), sci-fi szerepjáték lesz. Egyszerre maximum három szereplőt irányíthatunk hét lehetséges karakter közül. Háom különböző dimenzióban játszódnak majd kalandjaink.
(1999. I. negyedév)

Revenant
Fantasy szerepjáték, 65000 színű grafikával, animált 3D karakterekkel, valódi fényforrásokkal és színes fényekkel, tehát a mai kornak megfelelő 3D effektekkel.
(1998. IV. negyedév)

World League Soccer '99
A World League Soccer '98 folytatása, grafikailag és játékmenet szempontjából is javított engine-nel.
(1998. IV. negyedév) ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló