Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Rendezvények

ECTS 1998: Electronic Arts

1998.09.20. 00:00 | szerző: PC Dome | Rendezvények

Az Electronic Arts idén nem állított ki az ECTS-en, de az újságok képviselőinek tartottak szombat este egy kis programbemutatót London egyik számítógépboltjában. Hét PC-s játék fejlesztés alatt álló verziójába nyerhettünk betekintést, köztük a következők szerepeltek:

Populous: The Beginning
(Bullfrog)
A sorozat legújabb részében egy sámánt irányíthatunk. A cél, hogy népünkkel minél nagyobb területet hódítsunk meg, megvédjük magunkat az ellenségtől és legyőzzük a többi törzset. A Peter Moulyneux által elkezdett stratégiai játék fejlesztése már nem a sikeres ötletgazda irányítása alatt folyik, de ez nem változtat azon, hogy egy nagyon látványos, 3D grafikával elkészített programra számíthatunk.
(Megjelenés: 1998. tél)

SimCity 3000
(Maxis)
A városépítős játék legújabb tagja a megszokott hagyományt folytatja. A játékmenet hasonló lesz az eddigihez, számos újítással fűszerezve. A grafikai rész igen látványos fejlesztésen ment keresztül, az épületek között például odaillő gyalogosok mászkálnak, egy kórház mellett tolókocsis betegek vannak, a gyárak környékén pedig munkások.
(1998. ősz)

NBA Live 99
(EA Sports)
A kosárlabdaprogram legújabb változata az eddigieknél még realisztikusabb játékmenetet, élethűbb játékosokat és sokféle bonyolult mozgáskombinációt fog tartalmazni. A játékosok arca olyan aprólékosan van kidolgozva, hogy felismerhetőek az igazi profi kosarasok, a zsákolások és egyéb mutatványok pedig teljesen olyanok, mintha egy valódi mérkőzésen történnének.
(1998. ősz)

Test Drive 5
A régen még Commodore gépen indult sorozat legújabb darabja, felújított grafikával és több mint 20 vadonatúj autóval. 15 pálya lesz a világ különböző részeiről, száguldozhatunk például Moszkvában, Honoluluban, Tokióban és Münchenben.
(1998. ősz)

Sid Meier's Alpha Centauri
(Firaxis)
Sid Meier új játéka egy űrben játszódó Civilization, melyben fő feladataink egy idegen bolygó felfedezése és meghódítása. A program a XXII. században játszódik.
(1998. ősz)

Trespasser
3D first-person akciójáték, melynek alapja a Jurassic Park második része, a The Lost World című film.

World War II Fighters
(Jane's)
A repülőgép-szimulátorairól ismert cég legújabb Második Világháborús programja.
(1998. ősz) ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló