25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

DVD

Pereld a nőt! DVD

Matthew Perry és Liz Hurley egy mérsékelten vicces vígjátékban.

Írta: Dino

Joe (Matthew Perry) egy bírósági idézéseket kézbesítő cég alkalmazottja, feladata az, hogy különböző idézéseket juttasson el a címzettnek, aki általában nem igazán szeretné, ha ez hozzá elérne. Így aztán sokszor mindenféle trükkökhöz kell folyamodnia, hogy a küldemény időben célba érjen. Így kezd menekülni előle Sara (Elizabeth Hurley), akinek egy válóperes idézést kell kézbesítenie. Azonban nagy nehezen sikerül megtalálnia őt Joe-nak, viszont egy váratlan fordulattal a nő többet ajánl neki a kézbesítésért járó díjnak: ha helyette a férjének juttat el előbb egy idézést, akkor milliomossá teszi. Ettől a ponttól kezdve mindenki menekül: Sara Joe egyik kollégája elől, akit az újbóli kézbesítéssel megbíztak, férje Joe, Joe pedig a férj bérgyilkosa elől. A történet számos vicces (bár inkább mérsékelten humoros) jelenetet, helyzetet tartalmaz, de összességében sajnos mégse lett egy fergeteges vígjáték. Matthew Perry pedig nehezen fogja lemosni magáról a Jóbarátok Chandler figuráját...

Pereld a nőt! DVD

A DVD kiadásra az angol 5.1-es hang mellé szintén Dolby Digital 5.1 kódolású magyar szinkron is került, de érdemes inkább az eredeti hangot nézni, különösen Liz Hurley szép brit kiejtése miatt (nem maradt le szerencsére a magyar felirat se). A képminőség jó, bár néhol kissé talán szemcsések a homogén felületek.

Extrákból mérsékelt mennyiséget pakoltak a korongra. A filmelőzetes után megnézhetünk egy 19 perces „Így készült” összeállítást, melyben minden fontos résztvevő megszólal, és elég sokat megtudunk a szereplők kiválasztásának hátteréről is. Kapunk még néhány hosszabb alternatív és pár törölt jelenetet, valamint pár percnyi nem túl mókás bakigyűjteményt.

Pereld a nőt! DVD

Végülis maga a film bár nem egy nagy alkotás, egyszer nézhető, de - hacsak valaki nem megszállott gyűjtő - inkább érdemes ehhez kölcsönzőből kivenni, mint megvárni a bolti megjelenést.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Pereld a nőt! DVD
  • Pereld a nőt! DVD
  • Pereld a nőt! DVD
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!