25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

DVD

Malacka, a hős DVD

A nagyon kicsi állat történetei a Disney újabb egészestés filmjében.

Írta: Dino

Micimackó történetei valószínűleg mindenkinek okoztak már vidám perceket. Milne történetét világszerte olvassák kicsik és nagyok egyaránt, a Disney pedig ezt a népszerűséget kihasználva több egészestés rajzfilmet mutatott már be Mackó és barátainak főszereplésével. A legutóbbi ilyen film a Malacka, a hős címet kapta, és ennek megfelelően nem is más a központi szereplője, mint ez a „nagyon kicsi állat”.

Malacka, a hős DVD

A Tigris színre léppel ellentétben ezúttal visszafogták magukat a készítők, és inkább az eredeti Milne könyvek néhány fejezetét vették alapul. Fantáziájuk csak az ezek keretét megadó történet alapjául szolgált. A könyv 3-4 fejezetét dolgozták fel, köztük Kanga érkezését a Százholdas pagonyba, az Északi sark felfedezését és Füles kuckójának építését. A filmmel alapvetően nincs baj, mindössze az nem tetszett, hogy dalbetétek kerültek bele. Persze lehet, hogy a kicsiket ez nem zavarja, de Micimackó idősebb kedvelőiből bizony igen komoly ellenérzéseket vált ki.

Malacka, a hős DVD

Mivel gyerekfilmről van szó, természetesen szinkronos változatban kerül forgalomba a DVD. Az extrák feliratosak, igaz, túl sokat nem pakoltak a korongra. Kapunk egy játékot, melyben Malacka naplójának oldalait kell megtalálnunk különböző helyszíneken, azok aktív pontjaira kattintgatva. (Ez a rész amúgy nem lett feliratozva.) „Malacka szerint a világ” címmel egy négyperces kis sztorit hallgathatunk meg Malackáról, melyet képek is illusztrálnak, és tulajdonképpen a rózsaszín állat jellemzésének tekinthető. Végül megnézhetjük a film betétdalait még egyszer, feliratozva, hogy akár mi is énekelhessünk.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Malacka, a hős DVD
  • Malacka, a hős DVD
  • Malacka, a hős DVD
  • Malacka, a hős DVD
  • Malacka, a hős DVD
  • Malacka, a hős DVD
  • Malacka, a hős DVD
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!