Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

DOOM DVD

A nyár folyamán jelent meg DVD-n is a klasszikus FPS-ből készült akciófilm.

2006.08.16. 00:00 | szerző: Dino | DVD

Tavaly jött el az az idő, amikor bemutatták az egyik legnépszerűbb FPS-ből, a DOOM-ból készült mozifilmet. A tizenkét évvel ezelőtt indult játéksorozatból készült film osztatlan sikert egyáltalán nem aratott, inkább egy átlagos akciófilmet kaptunk. Azonban azt hiszem, a DOOM rajongók ha másért nem, legalább a régi szép emlékek örömére valószínűleg megnézték. (Én legalábbis úgy döntöttem, hogy lesz ami lesz, ezt egyszer „illik” megnézni. :-)

DOOM DVD

Mivel a moziban nem számítottam igazából semmire, csalódni nem csalódtam, egy kicsit talán agyatlannak tekinthető akciófilmet készítettek Karl Urban és The Rock főszereplésével, a klasszikusnak is tekinthető játékot helyezve az egész hátterébe. Voltak ocsmány szörnyek, nem maradt ki a láncfűrész sem, és egy kb. 5 perces rész a játék látványvilágát próbálta visszaadni a vásznon, ekkor ugyanis FPS nézetbe váltott a kamera. A filmet pedig egy nine inch nails szám egész kellemesen sikerült remixe zárta, hogy legalább a végére legyen valami jó ;-).

DOOM DVD

A DVD kiadáson a film Dolby Digital 5.1-es magyar és angol hanggal, valamint dts angol hanggal tekinthető meg, feliratnak pedig magyart és más nyelveket választhatunk. Az extrák sora néhány 8-10 perces rövidfilmben merül ki, ezekben bepillanthatunk a főszereplők tréningjébe (azaz hogyan tanulták meg a különböző fegyverek használatát), megnézhetjük a The Rock átalakulásához készült maszkot a felhelyezés közben, és külön beszámolót hallhatunk az egyik készítőtől az FPS jelenetről (melyet utána rögtön meg is tekinthetünk teljes egészében). Végül a DOOM 3 játékhoz kapnak a kezdő játékosok kis segítséget. ■

DOOM DVDDOOM DVDDOOM DVDDOOM DVDDOOM DVDDOOM DVDDOOM DVD

hozzászólások (2)

wahammer82
wahammer82 2008.01.01. 17:10
Szerintem, nem annyira vészes a film! Pont ugyanazt adja vissza, mint a játék. Sötétség, horror, túlélés, és szörnyek!
ajánlott olvasnivaló