Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent

Sam Fishert még az ág is húzza...

2006.08.22. 00:00 | szerző: Lacko | Előzetes

Sam Fisher ügynök valójában egy gyilkos, akit az eddigi három részben irányítva rengeteg ember nyakát törhettük már ki, vagy lőhettünk fejbe, esetleg hajíthattunk ki egy magaslatról. Ennek ellenére öreg Samu mindannyiunk kedvence. Belevaló srác, akit még a humora sem hagyja cserben – a reflexeiről nem is beszélve – a legvadabb szituációkban.

Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent

Ellentétben James Bonddal, Sam Fisher öregszik. Már nem a régi. A legutóbbi részben is döbbenettel hallgatta kolléganője előadását a Wi-Fi mibenlétéről, majd végül hozzádörmögte: „eddig csak a hi-fi-ről hallottam”. Ám nem elég neki a fiziológiai leépülés, családi tragédia is éri. Ráadásul az új játék még az eddigieknél is nehezebb lesz, hiszen valóban kettős ügynökké válunk. Egyszerre szolgáljuk majd az NSA-t és a terroristákat.

Küldetéseinkben keveredik majd, hogy éppen kinek a malmára hajtjuk a vizet. Természetesen Fisher nem áll át a rossz oldalra, célja továbbra is az emberiség megmentése. Mindezek érdekében mégis odaadóan kell szolgálnia a terroristákat, akik közé beépült. És vigyáznia kell, hogy kiléte végig titokban maradjon (ez majd a fegyverhasználatra hat ki: ha túl sokat megölsz a rosszfiúkból egy lopózás során, lebuksz).

Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent

Hazudnunk kell majd, szabotálni és néha még el is árulni egy-két embert, hogy továbbjuthassunk. Sőt, azt is ígérik, hogy ügyködésünk nem csak egyszerűen egy pálya befejezése lesz és a következő elkezdése, hanem kihat a történetre is, így végül különböző végeket érhet majd a sztori. Remélem, hogy ez nem csak azt jelenti majd, hogy továbbra is egy „jó” befejezés lesz és a többi pedig – pl. ha lebukunk – pedig csak különböző „rossz” befejezés, amit visszatöltéssel kell majd orvosolni.

A küldetések továbbra is igen sokfélék lesznek. Bejárhatjuk majd Shanghaj, Irak, Los Angeles és New York sötét sikátorait. Lopózhatunk majd homokviharban, ahol a semmiből tűnhet elő hirtelen egy őr, illetve úsznunk is kell majd a jeges vízben, ropogó jégtáblák alatt. Úgyhogy lesz dolgunk a Double Agentben is. Engem mégis legjobban az izgat, hogyan lavírozhatunk majd a lelkiismeretünk – ha egyáltalán van Fishernek ilyen – és a lebukásunk veszélyeztetése között. Minderre fény derülhet idén ősszel... ■

Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
Tom Clancy's Splinter Cell Double AgentTom Clancy's Splinter Cell Double Agent
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent

hozzászólások (20)

sonofa
sonofa 2006.12.23. 23:50
Ami azt illeti, nem tom, mire írta a srác, hogy "rinyálnak ott", de rájöttem, hülye, mint egy amputált láb. Jól feltoltam rajta magam, és csak azért regisztráltam, mert ezt nem hagyom ennyiben. Kár, hogy e-maillal nem lehet agyonverni, mert szívesen megtenném.
Úgyhogy öcskös bújj el, mert ma viszik a szemetet!

A TCSCDA-ról meg csak annyit, hogy szerintem a fele agyonretusált filmbejátszás, amit soha nem fogunk látni ilyen szépen, a többin meg látszik, hogy még messze vagyunk a fényképtől. És ami a max gépigényt illeti, nos lehet, hogy nem max. grafikával, de azért még élvezhetően fog menni:
486DX-2, 40Mhz, 8MB EDO RAM, 1MB VIDEO
max.hoz pedig:
Intel Pentium 3, 333Mhz 64MB SD, TNT2 Vanta 32Mb
sonofa
sonofa 2006.12.23. 23:52
Azaz Pentium 2, nem 3.

Lényegtelen.
U.R.H.
U.R.H. 2006.12.26. 19:43
Ez hülye?
KisCsirkee
KisCsirkee 2006.12.26. 19:50
Ez a srác jól van?
sonofa
sonofa 2006.12.27. 13:37
Csak viccőtem, buták.:-D
ajánlott olvasnivaló