Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Interjú

Látogatóban az Invictusnál - videointerjú Kozák Tamással

Debrecenben jártunk, az Insane és a Project Torque fejlesztőinél.

2008.11.19. 00:00 | szerző: Dino | Interjú

A közelmúltban felkerekedtünk, és meg sem álltunk egészen Debrecenig, ahol hazánk egyik legsikeresebb fejlesztőcsapata található. Itt van ugyanis az Invictus Games székhelye, akik nevéhez olyan játékok fűződnek, mint az Insane, a Cross Racing Championship vagy a Project Torque (alias Level-R).

Látogatóban az Invictusnál - videointerjú Kozák Tamással

Kozák Tamással, a cég vezetőjével beszélgettünk az Invictus múltjáról, jelenéről és jövőjéről, mindezt videóra rögzítettük, és most vágott formában tárjuk olvasóink elé. Lássuk hát, milyen is az élet a ma már több mint 50 főt foglalkoztató debreceni fejlesztőcsapatnál, mit kell tudni az elsődlegesen az ázsiai piacra készült MMO autóversenyükről, és hogy vajon belekezdenek-e a sok autós program után más típusú játék fejlesztésébe is!

Látogatóban az Invictusnál - videointerjú Kozák Tamással

Aki kedvet kapott az ingyenesen játszható MMO autóverseny kipróbálásához, a Project Torque hivatalos oldaláról letöltheti azt.

Végül ezúton szeretnék köszönetet mondani Kozák Tamásnak és Feldmájer Ottónak a ránk szánt időért és türelmükért, valamint köszönet illeti még Retee-t a filmezésben nyújtott segítségért. ■

Látogatóban az Invictusnál - videointerjú Kozák TamássalLátogatóban az Invictusnál - videointerjú Kozák TamássalLátogatóban az Invictusnál - videointerjú Kozák TamássalLátogatóban az Invictusnál - videointerjú Kozák Tamással
Project Torque
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project Torque

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló