Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Star Wars Pinball Star Wars Pinball

Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)

Négy új flipperasztal érkezett a Zen Studios játékához.

2014.05.17. 09:05 | szerző: Dino | Ismertető/teszt

Újabb gyorsított videobemutatónkban a hazai Zen Studios Csillagok háborújás flipperjátékához érkezett négy új asztalt mutatjuk be, azaz a Star Wars Pinball: Heroes Within csomagot.

A hazai Zen Studios igencsak belenyúlt a tutiba az Xbox 360-as Pinball FX-szel, majd a szinte minden létező platformon megjelent Zen Pinballal. A flipperjátékok piacát gyakorlatilag uralják programjaik, és olyan licencekhez is hozzájutottak, mint a Csillagok háborúja és a Marvel szuperhősök. A legújabb bővítés az előbbihez érkezett: a Star Wars Pinball Heroes Within címmel az eddigi hat mellé újabb négy asztalt kapott. Jött egy Han Solóval, egy másik a két droid főszereplésével, egy tábla a legelső mozifilm alapján, végül pedig egy az erő használóit felvonultatva. Minden pályán az adott témához kapcsolódnak feladataink is, így a droidokkal a Tatuinon a dzsaváktól kell menekülni, Han Solóval a Mos Eisley kantin látogatóira lődözhetünk, a negyedik epizód asztalán Luke, Obi-Wan és Leia is felbukkan, no meg olyan történések, mint a Halálcsillag elpusztítása, a negyedik pályán pedig Yoda és Darth Maul vár ránk. Sok helyen rejtett minitáblákra is átkerül a golyó, ami ötletes színfoltot jelent. A film zenéjéből felcsendülő dallamok mellett az eredetire hasonlító hangokkal rögzítettek szövegeket, igaz, ezek ismétlődése egy idő után már kicsit unalmas. Az asztalokon 3D-s szereplők vannak, és bár ők és az effektek sokszor elrugaszkodnak a valós flipperektől, mindez szerencsére nem zavaró, sőt, inkább sokat dob a látványon. Talán az olyan minijátékokat tudnám felejteni, mint amikor a Millenium Falconnal az aszteroidákat kell kerülgetni.

előző
következő
Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)
Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)Star Wars Pinball: Heroes Within (Dome Egyperces #5)

Kulcsszavak: Dome Egyperces

értékelés

Star Wars Pinball

*****
  • Remek új flipperasztalok, aprólékosan kidolgozva
  • Négy külön téma
  • Néhol gyengébb minijátékok
Star Wars Pinball
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars Pinball

hozzászólások (5)

SwitcX88
SwitcX88 2014.05.18. 11:06
Darálod a szöveget rendesen! :D

Az első egyperces Life Goes On annyira megtetszett, hogy azóta már meg is vettem. A többibe nem merek belenézni, a végén nem marad pénzem.
szbszig
szbszig 2014.05.19. 21:06
Miért jó, hogy egy perc alatt darálod le a szöveget? Egy csomó mindent nem lehet felfogni így... Azokra már gondolni sem merek, akik nem mozognak otthonosan a Csillagok háborúja világában, és még a nevek, kifejezések mindegyikét sem ismerik...
Dino
Dino 2014.05.19. 22:30
szbszig: Mert ez a koncepció, hogy egy perc hosszúságú a bemutató. :-) De lehet, hogy pár száz karakterrel kevesebb lenne az, ami kényelmesen belefér.
SwitchX88: :-D
Gobiakos
Gobiakos 2014.05.19. 22:37
Sajnos számomra ez már élvezhetetlenül gyors/sok. :-(
Dino
Dino 2014.05.20. 07:37
Gobiakos: Hmmm, akkor Te mit szólsz a Zero Punctuationhöz?
ajánlott olvasnivaló