Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Afghanistan '11

JátszóDome: Afghanistan '11

A Vietnam '65 folytatásában ezúttal Afganisztánban próbálhatjuk ki magunkat - videobemutató.

2017.03.28. 15:04 | szerző: Lacko | Ismertető/teszt

Vietnámban találkozott először az USA olyan gyengébb ellenféllel, aki legyőzte, és így kénytelen volt beletanulni az aszimmetrikus hadviselésbe. Afganisztánban sem arattak fényes győzelmet, de sokkal profibban kezelték a counter-insurgency tipusú háborút. Te képes lennél rá?
A napokban jelent meg a Slitherine/Matrix Games gondozásában az Every Single Soldier új taktikai-stratégiai játéka, az Afghanistan '11. Előző programjuk, a Vietnam '65 után ezúttal a címnek megfelelően Afganisztán a helyszín, az időpont pedig jóval közelebb áll a jelenhez, ugyanis 2011-ben játszódik a történet. A helyi milíciákkal és a tálib csapatokkal kell leszámolnunk, segédkezve közben az infrastruktúra kiépítésében és az ENSZ-segélyek leszállításában is. Az USA hadseregét, valamint az Afgán Nemzeti Hadsereget irányíthatjuk - utóbbiakat pedig ki is képezhetjük. Fontos szerepet kap a logisztika is, és nem árt vigyáznunk az ellátmányt szállító konvojokra se. A 18 küldetésből álló kampány során az afgán hadműveletek kerülnek elénk, Camp Rhino létrehozásától a Bin Laden elleni lecsapásig.
Lackó videobemutatót készített az Afghanistan '11-ről, ebben a játék 25 percét láthatjátok, miközben bemutatja a legfontosabb tudnivalókat a játékkal kapcsolatosan.

És egy kis helyreigazítás a videóhoz: véletlenül következetesen irakinak neveztük az afgánokat: iraki katonák, iraki kormány stb. Természetesen mindegyik esetben afgánokról van szó: afgán katonákat képeznek Delta Force-osaink és az afgán kormánynak szeretnénk híveket szerezni. A bakiért elnézést kérünk.

Kulcsszavak: JátszóDome

Afghanistan '11
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Afghanistan '11

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló