Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone - The Witchwood/The Boomsday Project

Nem látja az örült kísérletektől az elátkozott erdőt.

2018.11.12. 10:42 | szerző: Captain Balu | Ismertető/teszt

Április óta 270 új lappal és két roppant érdekes egyszemélyes móddal bővült a Blizzard gyűjtögetős kártyajátéka. Mivel már a nyakunkon van a tizedik kiegészítő csomag, a Rastakhan's Rumble érkezése, gondoltuk górcső alá vesszük, hogy milyen izgalmakkal egészült ki idáig a Hearthstone 2018-ban.

Hearthstone - The Witchwood/The Boomsday Project

A nyolcadik kiegészítő (nevének megfelelően) Witchwood kísértetjárta erdeibe vitte a kalandokat, ahol többek között a worgenek kapták a főszerepet. Érkezett egy új egyszemélyes mód is: a Dungeon Runra hajazó Monster Huntban ugyanúgy minden legyőzött ellenfél után újabb lapokkal és perkökkel erősíthettük karakterünket. Extra érdekességként ha mind a négy választható főhőssel levadásztuk az elénk tévedt bestiákat, akkor megnyílik egy, addig unlockolásra váró vadászat, ami mind közül a legtöbb kihívást tartogatja. Három darab új kártyatulajdonság is a The Witchwood expanzióban debütált. A Start of the Game felirattal ellátott kártyák bármilyen meglepő is, de az adott meccs legelején váltják ki hatásukat, az Echoval felcímkézetteket annyiszor játszhatjuk ki a kezünkből a körünkben, amíg bírjuk manával, és végül a Rush a Charge kistestvére, aki ilyennel rendelkezik, az azonnal támadhat, de csakis minionökre. Lunara, az új druida hős is ebben a kiegészítőben vált megszerezhetővé, és a The Witchwood vetett véget a Mamut évének a standard játékmódban.

Hearthstone - The Witchwood/The Boomsday Project

A soronkövetkező kilencedik kiegészítő, a The Boomsday Project szintén bővítette az alapjátékot egy új egyszemélyes játékmóddal, ám ezúttal logikai feladványokban kellett részt vennünk, amelyek több különböző tematikákra épülnek. Sokak szerint ez lett messze minden idők legjobb Hearthstone szóló kalandja, amivel ha nem is értek feltétel nélkül egyet, tény és való, hogy nagyon ötletes fejtörők elé állították a játékost a készítők. The Boomsday Projectben mind a kilenc class kapott egy-egy legendás varázslatot, és megjelent a Magnetic képesség a lapoknál, amellyel mechjeinket tudjuk „egybegyúrni”, és így buffolni azokat egymás értékeivel és képességeivel. Az új alternatív warlock hőst, a Mecha-Jaraxxust viszont csak azok a játékosok kaparinthatták meg, akik elővásárolták az expanziót.

Hearthstone - The Witchwood/The Boomsday Project

A két nagyobb kiegészítő mellett talán a legérdekesebb újdonság, hogy azért, hogy a kezdők jobb esélyekkel indulhassanak a játékban, egészen 50-ig kihúzták a rangokat, azonban amint valakinek sikerült elérnie a 25-öset, onnan nem fog lejjebb esni soha. Valamint újra lehetett vásárolni egy darab welcome bundle-t, azoknak is, akik esetleg ezt már megtették, így kedvező áron juthattunk egy fix legendás laphoz és 10 classic paklihoz.

A Hearthstone tehát köszöni szépen, remekül van, bővül és bővül évről évre, nemrég már több mint 100 millió játékos megfordult a kártyaasztaloknál. Ennek ünneplésére, aki bejelentkezik a játékba november 7. és 11. között, 6 db Boomsday Project pakli üti a markát, és 500 arannyal is megtömhetik az erszényüket a barátaikkal együtt játszva. Mit mondhatnánk még? Türelmetlenül várjuk a trollokat főszerepbe helyező Rasthakan’s Rumble-t. ■

A tesztpéldányt a játék hazai forgalmazója, a magnew biztosította.

Hearthstone: Heroes of Warcraft
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hearthstone: Heroes of Warcraft

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló