Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Rastakhan’s Rumble

Széttrollkodta idén a karácsonyt a Blizzard.

2018.12.18. 10:24 | szerző: Captain Balu | Ismertető/teszt

Ha új évszak, akkor új Hearthstone kiegészítő. Nincs is ez most sem másképp, beköszöntött a tél, a Blizzard pedig egy kis trollkodásra invitál minket – „Let’s get ready to RUUUMBLEEE!”

Hearthstone: Rastakhan’s Rumble

A tízedik Hearthstone expanzió, a Rastakhan's Rumble ugyanis a trollokat és az ő bajnokságukat helyezi rivaldafénybe. A Gurubashi arénában összegyűlve, az összes jól ismert hős egy Loa, a trollok által bálványozott, gyakran állatszerű istenség dicsőségért harcol. Az új egyszemélyes játékmódban – a Rumble Runban – pontosan az egyik ilyen csapatot képviselhetünk, és küzdhetjük magunkat egyre feljebb a ranglétrán.

Sajnos ezúttal a szóló mód nem sikerült olyan karizmatikusan egyedire, mint mondjuk a The Boomsday Projectben, de így is jól elszórakozhatunk a Dungeon Run óta bevált játékmenettel. A harcokat próbálták karakterspecifikus totemekkel feldobni, ami inkább csak leszűkíti a taktikai lehetőségeinket. Ugyanis minden totem különböző extra képességgel ruház fel minket és az ellenfelünket, és ennek a maximális kihasználása a kulcs a sikerhez. Nem rossz, de nem sokban különbözik a korábban debütált Monster Hunttól...

Hearthstone: Rastakhan’s Rumble

A jó öreg kompetitív módban 135 db új kártyával bővíthetjük gyűjteményünket, amelyeknek a designja ezúttal is lenyűgözőre sikerült, ahogy azt a csapat művészeti részlegétől az évek alatt már megszokhattuk. A legújabb képesség kulcsszava ezúttal az Overkill, amelynek a segítségével, ha egy ilyen minion elpusztít egy másikat, az adott képessége aktiválódik. Remekül passzol a játékmechanika az eddigiek közé, és már most rendesen megbolondította a metát. Valamint kaptunk egy új alternatív sámánhős kinézetet is, amit sajnos továbbra is csak a kiegészítő előrendelői kaparinthattak meg, így a Blizzard ezúttal is a fizetős felhasználóknak kedvezett.

A Rastakhan’s Rumble egyszerű, de nagyszerű expanziója lett ártyagyűjtögetős addikciónknak. Biztos vagyok benne, hogy a trollcentrikusság nem mindenkinek fogja a tetszését elnyerni, de nem hinném, hogy emiatt búsulniuk kellene, nem valószínű, hogy ez lett volna az utolsó kiegészítő a Hearthstone-hoz. Bőven van még tartalom a Warcraft világában, és mi ennek csak örülni tudunk a jövőre tekintve. ■

Hearthstone: Rastakhan’s Rumble

A tesztpéldányt a játék hazai forgalmazója, a magnew biztosította.

Hearthstone: Heroes of Warcraft
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hearthstone: Heroes of Warcraft

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló