Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Cooking Simulator

Cooking Simulator: Cooking with Food Network DLC – Főzőcskézzünk a kamerák előtt!

Na de miért is van kartonból a közönség?

2020.01.09. 08:53 | szerző: Sityi | Ismertető/teszt

Nem kicsit vártam ezt a kiegészítőt az eddigi legjobb szakács-crafting játékhoz (nem, az Overcooked sorozat inkább az ügyességről és az együttműködésről szól), és most, hogy itt van a Cooking with Food Network, kicsit csalódott vagyok. Persze nem feltétlen a Cooking Simulator DLC-jének hibája ez, lehet, hogy nekem voltak irreális elvárásaim, de kissé mást kaptam, mint amit a sajtóközlemény számomra sejteni engedett.

Cooking Simulator: Cooking with Food Network DLC – Főzőcskézzünk a kamerák előtt!

Mit is kapunk, ha befektetjük azt a mintegy 6 eurót ebbe a kiegészítőbe? Ha szigorúan a tételes listát nézzük, nem rossz boltot csinálunk: van itt 15 új hozzávaló, 30 új recept (amelyek természetesen a Food Network főzőműsoraiból vannak), valamint egy új konyha, amely természetesen tévéstúdió is egyben, kamerákkal. Amiben kartonból kivágott figurák a közönség. Egy poénnak elmegy, de azért felmerül az egyszeri ítészben az a sanda gyanú, hogy esetleg a fejlesztők a munka könnyebbik végét fogták meg. Értem én, hogy kis lengyel csapat a Big Cheese Studio, de na...! Viszont becsületükre legyen mondva, hogy az ünnepekre ingyen adtak egy új karácsonyi konyhát és recepteket.

Cooking Simulator: Cooking with Food Network DLC – Főzőcskézzünk a kamerák előtt!

Egy új játékmódban is próbára tehetjük magunkat: időre kell a véletlenszerűen beadott receptekből minél többet elkészíteni – ez emlékeztet a tévés főzőversenyeken látottakra. Kellemes móka, itt nincs anyagi tényező, ami hátráltatna minket, a konyha is teljesen felszerelt – csak a papírmanók és a kamerák kereszttüzét kell álljuk, valamint az idő jelentette nyomást. Ha egy elkészítendő étel nem tetszik, büntetés nélkül kérhetünk újat. Így igazából az éle is elveszett a feladatnak: önmagában az időre történő sütés-főzés nem érződik akkora bulinak. És akkor még hol vagyunk az olyan dolgoktól, ami az általam már sokszor emlegetett Top Chefben szoktak feladatok lenni: adott hozzávalókból rittyenteni egy gourmet kaját, vagy adott összegből összehozni valami finomat – és ezek csak azok az ötletek, amelyek szerintem megvalósíthatóak lennének a játékon belül.

Cooking Simulator: Cooking with Food Network DLC – Főzőcskézzünk a kamerák előtt!

Igazából remek kiegészítőt kaptunk a Cooking with Food Network DLC-vel, csak az az érzésem, hogy többet is kihozhattak volna a fejlesztők ebből a témából, brandből. Ezért is írtam már a cikk elején, hogy valószínűleg inkább bennem, illetve az elvárásaimmal volt a hiba, ezért vagyok kicsit csalódott. A jövő pedig nem fest rosszul a Cooking Simulatornek: jön a VR-támogatás, további hibajavítások még januárban – aztán ki tudja? Elő a késeket, irány aprítani! ■

A tesztpéldányt a játék kiadója biztosította.

Cooking Simulator: Cooking with Food Network DLC – Főzőcskézzünk a kamerák előtt!Cooking Simulator: Cooking with Food Network DLC – Főzőcskézzünk a kamerák előtt!Cooking Simulator: Cooking with Food Network DLC – Főzőcskézzünk a kamerák előtt!Cooking Simulator: Cooking with Food Network DLC – Főzőcskézzünk a kamerák előtt!Cooking Simulator: Cooking with Food Network DLC – Főzőcskézzünk a kamerák előtt!Cooking Simulator: Cooking with Food Network DLC – Főzőcskézzünk a kamerák előtt!Cooking Simulator: Cooking with Food Network DLC – Főzőcskézzünk a kamerák előtt!
Cooking Simulator
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cooking Simulator

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló