Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Moving Out

Moving Out – Movers in Paradise DLC teszt

Vakáció alatt egy kis mellékes?

2021.03.03. 11:55 | szerző: Onimushaman | Ismertető/teszt

Közel egy éve kaptuk kézhez az egyik legszórakoztatóbb kanapékooperatív programot a Moving Out képében. Többedmagunkkal kirámolni a kecókat kellemes élmény volt, így nagyon megörültem a beharangozott sztoris bővítménynek, a Movers in Paradise-nak, amely egy szigeten játszódik, a természet lágy ölén. Régen kapcsoltam be az alapjátékot, így meglepetésként ért néhány változtatás.

Moving Out – Movers in Paradise DLC teszt

Ajándékba érkezett pár karakter, és minden szint kapott egy megszerezhető platina medált is, amely időeredmény elérése igazi kihívás lehet a stuff ismerőinek is. Továbbá az összes helyszínen megjelent egy opció, hogy az elvitt tárgyakat visszapakolhatjuk az eredeti helyükre, miközben az épületeket a lehető legjobban megkíméljük a hurcibálás alatt (magyarul most nem az ablakon fogjuk visszadobálni a bútorokat, és nem csapdossuk le az ajtókat a zsanérjukról). Ez az extra ugyan imponáló, de picit szembe megy a bolondos eredeti szellemiséggel. Ajándék lónak ne nézzük a fogát, inkább térjünk rá a fizetős tartalomra!

A sztori szerint a fura nevű cég vakáció címén elutaztatja dolgozóit, hogy egy kis munkával vezessék le a feszültséget. Semmit nem veszített a humorából a játék, már a kezdésnél újra kell vizsgáznunk, hiszen a főni véletlen beleejtette papírjainkat a tengerbe. A gyorstalpalóban a már ismerős készségeinket eleveníthetjük fel, de mivel egy kvázi kétgombos játékról beszélünk, így tényleg csak átrohanunk rajta. Két teljesen új játékmechanikai elemet vezettek be, a forgatható paneleket és a tutajként használható deszkákat, létrákat. Az előbbivel ajtókat nyithatunk ki, platformokat állítgathatunk, esetleg a vizet engedhetjük le vagy tölthetjük fel vele a környezetet. Jópofa ez az újdonság.

Moving Out – Movers in Paradise DLC teszt

Négy új költöztető áll rendelkezésre a meglévők mellé, akik 13 pályán bizonyíthatják rátermettségüket. A kiürítésre váró új területeket megspékelték egy kincskeresős történettel, ami egész érdekesen fut ki a végére. Ezeken is adott időkereten belül kell felhányni a teherautónkra a kijelölt dolgokat, de a kisegítő módot választva még a ketyegő óra fenyegetése alól is mentesülünk. A hardcore gamereknek a már említett platina idők is rendelkezésre állnak, de persze az arany elérése lenne az elsődleges cél. Ismét három titkos alfeladattal rendelkeznek a helyszínek, amelyeket frappáns félszavakból kéne megfejtenünk.

Cikkajánló
Moving Out teszt – Kanapékooperatív költöztetős móka
„Józsó, akkor most egyenesen háttal kidobjuk ezt a kanapét az ablakon!”
» Olvasd el!

Az új pályák ötletesre sikerültek, volt olyan, ahol ősi romok között kellett melózni, de közben indák tartották vissza a mozgatható bútorokat. Máskor pedig egy tavacskát leengedve és feltöltve lehetett deszkalapokból építgetni hidakat. Egy bizonyos részen három erőszakos kecskével is birokra kelhettünk, akik folyamatosan próbáltak felöklelni. A bónuszfeladatok utáni zsetonokból megint feloldhatunk extra jutalmakat a játéktermi automatán, amelyek élvezetes kihívásul szolgálnak. Az eddigi maximálisan elérhető 112% most 205-re nőtt, így az újdonságok és a DLC igencsak kitolták a szavatosságot.

Moving Out – Movers in Paradise DLC teszt

A Moving Out Movers in Paradise kiegészítője már szinte megállja a helyét egy új epizódként is – ha tetszett az eredeti, irány a pénztár! ■

értékelés


Támogasd oldalunkat,
vásárold meg online!

Moving Out

Moving Out
Pozitívumok
  • Még mindig piszkosul addiktív többjátékos móka
  • Ötletes újítások bevezetése, titkokkal és kellő kihívással fűszerezve
  • A tartalom bőségesen megéri az árát
Negatívumok
  • A bónuszfeladatokra egy kicsit több tippet is adhattak volna
  • Egyszer sajnos véget ér

A tesztpéldányt a játék kiadója biztosította.

Moving Out – Movers in Paradise DLC tesztMoving Out – Movers in Paradise DLC tesztMoving Out – Movers in Paradise DLC tesztMoving Out – Movers in Paradise DLC tesztMoving Out – Movers in Paradise DLC tesztMoving Out – Movers in Paradise DLC teszt
Moving Out
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Moving Out

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló