25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Ismertető/teszt

Moving Out – Movers in Paradise DLC teszt

Vakáció alatt egy kis mellékes?

Írta: Onimushaman

Közel egy éve kaptuk kézhez az egyik legszórakoztatóbb kanapékooperatív programot a Moving Out képében. Többedmagunkkal kirámolni a kecókat kellemes élmény volt, így nagyon megörültem a beharangozott sztoris bővítménynek, a Movers in Paradise-nak, amely egy szigeten játszódik, a természet lágy ölén. Régen kapcsoltam be az alapjátékot, így meglepetésként ért néhány változtatás.

Moving Out – Movers in Paradise DLC teszt

Ajándékba érkezett pár karakter, és minden szint kapott egy megszerezhető platina medált is, amely időeredmény elérése igazi kihívás lehet a stuff ismerőinek is. Továbbá az összes helyszínen megjelent egy opció, hogy az elvitt tárgyakat visszapakolhatjuk az eredeti helyükre, miközben az épületeket a lehető legjobban megkíméljük a hurcibálás alatt (magyarul most nem az ablakon fogjuk visszadobálni a bútorokat, és nem csapdossuk le az ajtókat a zsanérjukról). Ez az extra ugyan imponáló, de picit szembe megy a bolondos eredeti szellemiséggel. Ajándék lónak ne nézzük a fogát, inkább térjünk rá a fizetős tartalomra!

A sztori szerint a fura nevű cég vakáció címén elutaztatja dolgozóit, hogy egy kis munkával vezessék le a feszültséget. Semmit nem veszített a humorából a játék, már a kezdésnél újra kell vizsgáznunk, hiszen a főni véletlen beleejtette papírjainkat a tengerbe. A gyorstalpalóban a már ismerős készségeinket eleveníthetjük fel, de mivel egy kvázi kétgombos játékról beszélünk, így tényleg csak átrohanunk rajta. Két teljesen új játékmechanikai elemet vezettek be, a forgatható paneleket és a tutajként használható deszkákat, létrákat. Az előbbivel ajtókat nyithatunk ki, platformokat állítgathatunk, esetleg a vizet engedhetjük le vagy tölthetjük fel vele a környezetet. Jópofa ez az újdonság.

Moving Out – Movers in Paradise DLC teszt

Négy új költöztető áll rendelkezésre a meglévők mellé, akik 13 pályán bizonyíthatják rátermettségüket. A kiürítésre váró új területeket megspékelték egy kincskeresős történettel, ami egész érdekesen fut ki a végére. Ezeken is adott időkereten belül kell felhányni a teherautónkra a kijelölt dolgokat, de a kisegítő módot választva még a ketyegő óra fenyegetése alól is mentesülünk. A hardcore gamereknek a már említett platina idők is rendelkezésre állnak, de persze az arany elérése lenne az elsődleges cél. Ismét három titkos alfeladattal rendelkeznek a helyszínek, amelyeket frappáns félszavakból kéne megfejtenünk.

Cikkajánló
Moving Out teszt – Kanapékooperatív költöztetős móka

Moving Out teszt – Kanapékooperatív költöztetős móka

„Józsó, akkor most egyenesen háttal kidobjuk ezt a kanapét az ablakon!”

Az új pályák ötletesre sikerültek, volt olyan, ahol ősi romok között kellett melózni, de közben indák tartották vissza a mozgatható bútorokat. Máskor pedig egy tavacskát leengedve és feltöltve lehetett deszkalapokból építgetni hidakat. Egy bizonyos részen három erőszakos kecskével is birokra kelhettünk, akik folyamatosan próbáltak felöklelni. A bónuszfeladatok utáni zsetonokból megint feloldhatunk extra jutalmakat a játéktermi automatán, amelyek élvezetes kihívásul szolgálnak. Az eddigi maximálisan elérhető 112% most 205-re nőtt, így az újdonságok és a DLC igencsak kitolták a szavatosságot.

Moving Out – Movers in Paradise DLC teszt

A Moving Out Movers in Paradise kiegészítője már szinte megállja a helyét egy új epizódként is – ha tetszett az eredeti, irány a pénztár!

A tesztpéldányt a játék kiadója biztosította.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Pozitívumok
 • Még mindig piszkosul addiktív többjátékos móka
 • Ötletes újítások bevezetése, titkokkal és kellő kihívással fűszerezve
 • A tartalom bőségesen megéri az árát
Negatívumok
 • A bónuszfeladatokra egy kicsit több tippet is adhattak volna
 • Egyszer sajnos véget ér

További képek

 • Moving Out
 • Moving Out
 • Moving Out
 • Moving Out
 • Moving Out
 • Moving Out

Onimushaman
Minden játék barátja, trófeaherceg. A vidékimanek védőszentje. Ugyanolyan senki, mint bárki.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!