Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Thunder Kid II: Null Mission

Thunder Kid II: Null Mission villámteszt – A gagyizás művészete.

Készen állsz megtapasztalni a PS5 erejét?

2022.07.03. 07:30 | szerző: Onimushaman | Ismertető/teszt

Akik a clickbaites cím vagy az ingyen pogácsa miatt tévedtek ide, azoknak rossz hírem van... :-D
Sok száz indie játék kipróbálása után is sikerül néha ráfutnom valami elképesztően gyenge címre. Ez a szoftver is rajta volt az „okésnak látszik” listámon (pár másodperceket prezentáltak belőle), így örömmel vetettem bele magam a run and gun csapdába. Mondjuk megspóroltam volna egy kört az ördögnek, ha márciusban letesztelem az első epizódot, ami a Thunder Kid: Hunt for the Robot Emperor volt.

Thunder Kid II: Null Mission villámteszt – A gagyizás művészete.

A mostani, Null Mission névre hallgató folytatásban a robotok visszavágnak és túszokat szednek. Nem bonyolítják túl az egészet, a történet ennyiben ki is fullad (igazából csak ürügy, hogy lövöldözhessünk), további dialógusok a droidfőnököknél lesznek, de ezek igazából nagyon unalmasak.

A Thunder Kid II-t úgy hirdetik, hogy élvezzük ki a kevés poligonból felépített nonstop akciót. A valóságban komótosan kerülgetjük majd a felénk irányuló csapásokat, miközben megfelelő pozícióból próbáljuk ledurrantani az egységeket. A legtöbb elhullik néhány találat után, de akadnak egész szívós mikrobik is.

Thunder Kid II: Null Mission villámteszt – A gagyizás művészete.

Az említett low polygon képi világ nem volt hazugság, de túl sok élvezeti értéket nem találtam benne. Ez igaz a játékmenetre is, miután rájöttem, hogy elég átrohanni a pályákon és átugrálni az akadályként elénk pakolt gépeket... A felvehető energiatalizmánokra se jöttem rá, módosít-e bármit, hiszen halál után vagy a következő szintre érve ez elvész.

Kihívást a platformerrészekben és a főmuftikban találtam csupán. Legalább ezeket nem az első próbálkozásból lőttem szét, így fél óráig lekötött a szoftver. Ajánlani nem igazán tudom, maximum a trófea-/acsivadászokat elégítheti ki, hiszen elég 5 pályát végig tolni benne, hogy utána sose kelljen többet elővenni. ■

A tesztpéldányt a játék kiadója biztosította.

Thunder Kid II: Null Mission villámteszt – A gagyizás művészete.Thunder Kid II: Null Mission villámteszt – A gagyizás művészete.Thunder Kid II: Null Mission villámteszt – A gagyizás művészete.Thunder Kid II: Null Mission villámteszt – A gagyizás művészete.Thunder Kid II: Null Mission villámteszt – A gagyizás művészete.Thunder Kid II: Null Mission villámteszt – A gagyizás művészete.

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló