Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Delta Force - Black Hawk Down: Team Sabre (Ismertető)

5661 levél
Válasz 04.01.21. 22:05 #10
ati2002
Megjött a TS, de nem fűzök hozzá nagy reményeket, márcsak a ~300 MB-os mérete miatt sem, de majd meglátom.
---
62 levél
Válasz 04.01.20. 16:48 #9
vietcong
Sziasztok ez a jatek mar meg jelent es menyire nagy vagyis hany kuldetes van a singel p. modban
1222 levél
Válasz 04.01.10. 13:55 #8
Peac
Én személy szerint a sajtóanyagban két küldetéssorozatról olvastam, de a számunkra kiküldött korong összesen 2 pályát tartalmazott. Való igaz, hogy bele kellett volna szőnöm az írásomba, de persze ez nem mentség...
Örültem. :)
1 levél
Válasz 04.01.10. 09:52 #7
Novca
Üdv!
Mindenekelött egy kiegészítést tennék. Hál' Istennek nem 2, hanem 30! új mutliplayer pálya lesz a Team Sabre-ban. Nem sikerült még játszanom vele természetesen , de a Novalogic ezt állítja.
Sok szó esett az MI gyengeségéről. Nos erre két dolgot említenék. Egyrészt teljesen egyet értek La Cosa Nostra-val, hogy az életben sem igazán hatékony/szervezett csapatok voltak a szomik, szemben a világ talán leghatékonyabb különítményeivel (DF, Rangers)
Másik dolog: a DF sorozat nagyon szép multi game múltra tekint vissza, így aztán elképzelhetőnek tartom, hogy a Novalogic célközönségként elsősorban a multigame játékosokat célozta meg a BHD-val. Ezért aztán nem az MI volt a fejlesztés középpontjában. Az már egész más kérdés, hogy a mai napig nem tudtak egy használható anti cheat progit kiadni a BHD-hez, illetve rengeteg bug van a játékban, ami glitch-elésre ad lehetőséget. Ám ha valaki "ráérez az ízére", akkor nagyon sok jó/izgalmas csatában lehet része a BHD multiban. Ha a Team Sabre meg tudja közelíteni ebből a szempontból, akkor nekem biztosan be fog jönni.
Novca (Delta Force Hungary)
http://www.dfh-squad.com
http://www.dfh-squad.com
41 levél
Válasz 04.01.08. 21:56 #6
La Cosa Nostra
Tomka!nagyon jó az oldalatok,tetszik ez a katonai szellem!mondjuk szerintem a swat nem olyan nagy szám,de mindegy...hogy lehet belépni hoozátok,gondolom kéne egy eredeti cd...ja meg gondolom ti pestiek vagytok,én meg szegedi..na mindegy remélem még jössz ide...RANGERS LEAD THE WAY!
Turai Zoltán
41 levél
Válasz 04.01.08. 21:48 #5
La Cosa Nostra
Tudjátoki,bizonyos szempontból igazatok van meg nem is,mert az igaz hogy gyönge a szomik MI-je,de ha valaki látta a filmet és netán olvasta a könyvet is,és még kicsit is tisztában van egy elitegység(Rangerek,delta force...) erejével az tudja hogy a játék ilyen szempontból nagyon is valóságos,mert egy amerikai katona harci ereje kb 50 szomáliéval ér fel...az már más kérdés hogy ez nem tesz jót a játéknak,de ez csak az én személyes véleményem:
Turai Zoltán
43 levél
Válasz 04.01.08. 21:38 #4
tomka
akit esetlegesen mégis érdekel:


www.sap.xw.hu
880 levél
Válasz 04.01.07. 21:58 #3
marco69
hát igen szépnek szép volt de sok minden hibádzott az hogy valami szép még nem dob fle egy játékot a mesterséges inteligecia az a béka segge alat vol meg az hogy ltél e fegyverel és semm kimozgás nem volta pálya másik feléről ki lehetett szedni az ellent elvesztette a távcsöves fegyver az értelmét mert sima fegyverekkle uyganúgy le lehetet szedni az mebrkéket nem hiszem hogy sok változást eszközölnek majd a kiegészítőben de majd meglátjuk....szerintem több időd belefektethettek volna a dologba és akkor nagyobb durranás lett volna..mindegy majd kiderül hogy hogyan lesz ez ebben a gameben.
1222 levél
Válasz 04.01.07. 21:52 #2
Peac
Eddig én rosszat nem hallottam róla, s amint látom, Te sem utálod tiszta szívedből!
Örültem. :)
2375 levél
Válasz 04.01.07. 16:39 #1
gj2k
Hát azért már a BHD sem volt olyan nagy durranás, bár szépnek szép volt és a hangulata is megnyerő lett, de összességében mintha valami hibádzott volna...
Vietcong Reloaded :-D

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.