Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Afrika Korps vs Desert Rats (Előzetes)

897 levél
Válasz 04.05.05. 11:41 #13
Tib
A GameSpy-on általában vannak emberek, akikkel tudsz játszani.
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte. - Isaac Asimov
7 levél
Válasz 04.05.02. 21:41 #12
beuceron
vallaki tudna nekem segiteni nem tudok multizni az afrika korps al nem jön be semi szerver
2151 levél
Válasz 04.02.28. 12:32 #11
darkforce
Wotan mondja az igazságot.

Én mint fő Sudden Strike rajongó jól tudom, hogy bár az első részben és a kiegészitőben még egy gránátvetővel is kilehetett lőni egy királytigrist a 2. részben ez már nincs így. Bár a távolságot nem veszik figyelembe (ahoz már be kell szerezni egy SSN mod-ot), de azt, hogy milyen irányból érkezik és mekkora löveg, nagyon sokat számit. Ezért is volt idegesítő, amikor multiban japán tankokkal próbáltam átgázolni 1 tigrisen, hát bizony hátulról kellett rommá lőni =)

Mellesleg ha valaki ennél többre vágyik, akkor a már emlitett SSNmod-ot tudom neki említeni, ahol már igen komoly szintre van felfejlesztve a csata, elvégre a lövések nem mindig találják el az ellenséget, távolságtól függően és tudásszinttől függően bénáznak tankjaid, és a becsapódás ereje is nagyban függ a távolságoktól, lövésszögtől. Egy kicsit így visszafejlődésnek érzem a DrvsAk-t, mert kb. az SSF -ben megismert sivatagi pályák hangulatát idézi, ami már nagyon régen volt, igaz nagyon is jó volt =)
Nagy érdeklődéssel várom a teljes verziót azért.
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
1219 levél
Válasz 04.02.26. 23:49 #10
Wotan
bevallom férfiasan nem emlékszem, hogy Sudden Strikeban és SSForeverben hogy van, de most pattintottam Dinotól SS 2-őt és abba biza úgy átrongyol rajtad egy Tigris, hogy csak nézel SS 2 FOREVER!!!
"Mortui solum finem belli viderunt"
5409 levél
Válasz 04.02.26. 19:05 #9
Morello
Jah, első blikkre én is a Red Alertet hoztam volna példának, csak gondoltam az már olyan régi játék, hozzunk valami újabbat
Én úgy tudom, a Sudden Strike első részében még nem vették ennyire komolyan ezt a dolgot, de lehet hogy nem emlékszem jól (régen volt már ). Mindenesetre akkor valóban nem volt a legjobb példa, maradjunk a Red Alertnél
1219 levél
Válasz 04.02.26. 18:48 #8
Wotan
ja ok már vágom miről beszélsz csak hirtelen nem értettem ezt a hp dolgot egyébként ha azt akarod hogy 37 mm ne lője ki a Tigrised, akkor játszál Sudden Strike 2-őt. Itt nem az van hogy elfogy a hp és akkor annyi, hanem pontosan amit írtál, beszámítja mivel lövöd honnan hová stb. pl egy Königstigert előlről SEMMIVEL nem tudod még csak megsebezni sem SS2-ben, hátulról meg oldalról is csak a nagyobb tankok tesznek benne kárt. szóal értem már ezt a hp dolgot és teljesen igazad van, csak pont ne a Sudden Strike említsd példának inkább a red alertet ja és Blitzkriegben sem az általad említett rts hp rendszer van hanem mint SSben az számít hogy mit lösz mivel hova honnan stb. magyarán vannak már nagyon reális rtsek.
"Mortui solum finem belli viderunt"
5409 levél
Válasz 04.02.26. 17:15 #7
Morello
Ezt majd bővebben sztem a játékról készült ismertetőben írom majd le, de azért neked is leírom a lényeget.
Lehet hogy csak én vagyok egy elszállt harckocsimániákus, de engem nagyon zavar, hogy pl. egy 37 mm-es löveggel hosszas nyüglődés után, de végül ki lehet lőni egy Tiger II-t (mert elfogy a HP-je). Ez totál nem reális.
Ilyen szempontból jobb szeretem azokat a játékokat, ahol a program figyelembe veszi a löveg kaliberét, a távolságot, a páncélvastagságot, a páncélzat dőlésszögét, milyen szögben találta el, stb. Ez már sokkal reálisabb. Persze ezt RTS-nél elég negéz összehozni, különösen ha inkább az akcióra építenek. De azért láthattunk már ellenpéldát is.
Lehet hogy csak én vagyok akinek ez nem tetszik, de mégiscsak én írom a cikket . Akit meg ez nem zavar, az max. átugorja ezt a részt, mondván "ehhh, ez nekem nem probléma"
5409 levél
Válasz 04.02.26. 17:09 #6
Morello
Na ezt például nem tudtam! Már lassan az őrületbe kergetett, hogy hol így, hol úgy olvastam, nem tudtam mit írjak!
De most végre megvilágosodtam!! Köszi!
11442 levél
Válasz 04.02.26. 12:54 #5
Lacko
Nagyon sok féle RTS van még. Például az Airborne Assault is RTS mégsincs benne HP. Sőt ott van a Squad Assault is, az is RTS és nincs HP... És még lehetne sorolni.

Az a baj, hogy az RTS már nem azt jelenti, hogy "real-time strategy", hanem az ilyen clickelgetős, HP-s, izometrikus játékokat. Pedig eredetileg nem ezt jelentette...
1219 levél
Válasz 04.02.26. 12:30 #4
Wotan
Morello, lehet, hogy azért, mert most keltem fel, de számomra nem világos, hogy mit értesz az alatt, hogy nem kedveled a health point alapú Sudden Strike szerű RTS-eket és zavar a HP-rendszer. Miért, milyen alapú RTS van még?
"Mortui solum finem belli viderunt"
711 levél
Válasz 04.02.26. 11:29 #3
havasy
Az elnevezés is mutatja izlések és pofonok.....
Különben ennek is k.... jó a demója .
17778 levél
Válasz 04.02.26. 11:17 #2
MagicMoment
Hühü. Jöhetne már.
11442 levél
Válasz 04.02.26. 10:46 #1
Lacko
Nagyon tetszett, hogy angol nyelvterületen Desert Rats vs Akrika Korps-nak hívják a játékot, de azokban az országokban, akik a német oldalon vettek részt a háborúban - így hazánkban is - fordítva nevezik a game-t.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.