Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Katasztrófa Madridban

711 levél
Válasz 04.04.16. 12:41 #82
havasy
NAGY betűvel=NAGY kezdőbetüvel
bocs
17778 levél
Válasz 04.04.16. 12:41 #81
MagicMoment
Igen,csak tudod különbséget teszek a között,hogy valamiről megkell emlékezni,és valamit(ami nagyobb bün volt mint a zsidóüldözés)meg autómatikusan elkell felejteni,és belekell törődni.
17778 levél
Válasz 04.04.16. 12:39 #80
MagicMoment
máshova nem tudom írni.
711 levél
Válasz 04.04.16. 12:38 #79
havasy
mester,imádom ha valaki heves vérmérséklettel áll ki a valós vagy vélt igaza mellett.Ennek ellenére, a komcsizás ugyanolyan uncsi mint a zsidózás.
Ha nem szeretsz valakit attól még a tulajdonnevek (Ferkó kivételével mert Ő kivételesen erősíti a szabált) a magyar helyesírás szabályai szerint NAGY betűvel írandók.
A véleményed szerinti "néhány" az több millió volt.(mindkét oldalon)
Mással kellene már végre foglalkozni és a megemlékezést és/vagy útálatot szigorúan az ünnep napjára kellene korlátozni.
Hidd el lenne téma bőven.
4695 levél
Válasz 04.04.16. 12:30 #78
szedrencs
Szépen offolsz te is, meg kell hagyni.
17778 levél
Válasz 04.04.16. 12:26 #77
MagicMoment
és igen,az újjab hazugság:
http://origo.hu/uzletinegyed/hirek/hazaihirek/20040416tobb.html

és van aki ezt elhiszi; uristen az összes ilyen embert felkéne pofozni.
17778 levél
Válasz 04.04.16. 11:56 #76
MagicMoment
megyesi:
...Feladatunk:kutatni és elmondani az igazat, kijavítani, aki téved és felelősségre vonni,aki hazudik..
de persze a kommunizmus bűneiről nem kéne ue tenni.
huhu..mi lenne ha ezt igy elkezdenék. a maszoposok 95%-a takarodna a börtönbe. és spec kivégeztetném őket.
17778 levél
Válasz 04.04.16. 07:58 #75
MagicMoment
csak épp egész évben azt kell hallgatni,hogy igy szegény,úgy szegény zsidók. már uncsiiiiii!

Mondjuk akkor én mercivel járnék az tuti
2842 levél
Válasz 04.04.16. 07:51 #74
borotvapenge
NAAA! Romák jobbak? ez egy kicsit erős volt.

A holokauszt megemlékezésén mire számítottál? Hogy a tatárjárás áldozatairól beszélnek? Ez a zsidókról szól, meg a magyarokról/szlávokról/cigányokról/stb. nem láttam a tegnapi műsorokból semmit, mert melóztam de szerintem ezeket az általam említett nemzetiségek írtásáról nem sokat beszéltek.

'56 megemlékezésén hallod eleget mindenhonnan (kivéve a kormányt) hogy hány embert tüntettek el a kommunizmusban..

"legszívesebben az összes zsidót kirugdosnám az országból."
szóljál, mert akkor átvehetném a főnökeim helyét és én is S8-as audival járkálnék
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
17778 levél
Válasz 04.04.15. 23:38 #73
MagicMoment
http://www.origo.hu/itthon/20040415holokauszt.html
unom. de annyira unom már ezt a témát. f*sz kivan,hogy azt kell hallgatni,folyamatosan,hogy a magyarok milyen szemétláda gyilkosok voltak,csak mert néhány zsidót megöltek. NA ÉS??
Persze a kommunizmus áldozatairól nem beszél a drágalátos megyesi péter.
Azt nem mondja,hogy IGEN KÉREM,A MI PÁRTUNK ÖLT MEG RENGETEG EMBERT.

komolyan mondom,annyi idegel ez a téma,hogy legszívesebben az összes zsidót kirugdosnám az országból. kiba. uncsi ez az állandó önsajnáltatás. semmi mást nem tudnak,csak antiszemitázni,meg sajnáltatni magukat. egy féreg népség. mondjátok nyugodtan,hogy antiszemita vagyok. mert lassan az leszek. komolyan mondom,a romák jobbak mint ez a féreg népség.
17778 levél
Válasz 04.04.15. 22:47 #72
MagicMoment
szvsz a magyar katonákat ne vigyék külföldre!
4695 levél
Válasz 04.04.15. 17:39 #71
szedrencs
Szerintem kamuzik. Egy terroristában soha ne bízz. Csapj le rá, amikor gyengeséget mutat. Ő is ugyanezt teszi.

Egy ilyen nyilatkozattal csak meg akar osztani. De nem vagyok egy Tálas Péter, úgyhogy csak fenntartásokkal.
4695 levél
Válasz 04.04.15. 16:53 #70
szedrencs
[origo.hu]

Békét ajánlott Európának bin Laden

2004. április 15., csütörtök, 8:30|Utolsó módosítás: 2004. április 15., csütörtök, 16:47

Egy hangfelvétel tanúsága szerint fegyverszünetet ajánlott Európának Oszama Bin Laden. A terroristavezér három hónapig tartja fenn ajánlatát, ami azonban nem vonatkozik az Egyesült Államokra. Bin Laden azt akarja, hogy az európai államok vonják ki katonáikat az összes muzulmán államból. Az Európai Bizottság elnöke visszautasította a bin Ladennek tulajdonított békeajánlatot. Egy neve elhallgatását kérő európai szakértő véleménye szerint valóban Oszama bin Laden beszél azon a hangszalagon, amelyet csütörtökön sugárzott egy arab hírtelevízió.

Fegyverszünetet ajánlott egy neki tulajdonított felvételen Oszama bin Laden azoknak az európai államoknak, amelyek felhagynak a muzulmánok támadásával. Az al-Arabíja televízióban bemutatott hangfelvétel tanúsága szerint azonban az Egyesült Államokra nem vonatkozik a terroristavezér ajánlata.

A felvételen hallható hang egyúttal bosszúval fenyegette Izraelt Jasszin sejk meggyilkolása miatt. Az üzenet, amelyben az al-Kaida terrorszervezet vezetője fegyverszünetet ajánlott az európai államoknak, amennyiben kivonják katonáikat Irakból, csakugyan bin Ladentől érkezett. Erre több jel is utal - mondta egy neve elhallgatását kérő berlini szakértő, hozzátéve, hogy a szalag vizsgálata még nem fejeződött be.

Az üzenet hitelessége mellett szól, hogy az al-Dzsazíra televízió még soha nem sugárzott olyan (terroristáktól kapott) üzenetet, amely ne lett volna valódi. Emellett az üzenet tartalma pontosan illik az al-Kaida ideológiai felfogásához - tette hozzá a szakértő - írja az MTI.

A neki tulajdonított felvételen Oszama bin Laden közölte, hogy fegyverszüneti ajánlatát három hónapig tartja fenn, de ez a határidő meghosszabbítható, és maga a tűzszünet akkor kezdődne el, amikor az európai országok utolsó katonái is elhagyják az iszlám országokat.

Mint mondta, azért ajánlja fel a fegyverszünetet, mert felmérések szerint az európai népek nagy része békét akar az iszlám világgal. A tűzszünet célja az lenne, hogy "a háborúpártiaknak ne legyen több lehetőségük" - hangoztatta. Az amerikai politika nem vesz tudomást "az igazi problémáról, Palesztina megszállásáról" - jelentette ki. Elítélte az Egyesült Államok Irak elleni háborúját, amely szerinte több milliárd dollár hasznot hajt a fegyvergyártó vagy az iraki újjáépítésben részt vevő cégeknek. E cégek közül megnevezte az amerikai Halliburtont.

A terroristavezér közölte, hogy a március 11-i madridi pokolgépes robbantásokat, amelyekben 191 ember halt meg, bosszúnak szánták Spanyolországnak az iraki, az afganisztáni és a "palesztinai" megszállásban való részvétele miatt. "Ami 2001 szeptember 11-én és 2004 március 11-én történt, az viszonzása jótéteményeiteknek, hogy tudjátok: a biztonságra mindenkinek szüksége van" - mondta a hang a több mint hétperces felvételen. (A madridi merényletek ügyében nyomozó spanyol hatóságok szerint az elkövetők kapcsolatban álltak az al-Kaidával.)

"Azt mondják, öncélúan ölünk, de a valóság rácáfol erre" - üzente Oszama bin Laden a felvételen. "Az oroszokat csak azután gyilkolták, hogy megtámadták Afganisztánt, majd Csecsenföldet, az európaiakat csak azután, hogy megszállták Irakot és Afganisztánt, az amerikaiakat New Yorkban csak azután, hogy támogatták a zsidókat Palesztinában, és abban, hogy elözönlik az Arab-félszigetet. Ne ontsátok vérünket, és akkor mi sem ontjuk a tieteket. "Ez nehéz, de mégis könnyű képlet".

Romano Prodi visszautasítja bin Laden békejobbját

Az Európai Bizottság elnöke elutasította csütörtökön az Oszama bin Laden terrorista vezérnek tulajdonított, az európai országoknak szóló békeajánlatot. Romano Prodi kijelentette, hogy szó sem lehet tárgyalásokról terrorfenyegetés alatt. "Ez teljességgel lehetetlen" - mondta újságíróknak Prodi. Az iraki háborút ellenző Prodi úgy vélte, hogy Irakban a helyzet "nagyon, nagyon nyugtalanító, rosszabb már nem is lehetne".

A hangfelvétel valódiságát egyelőre lehetetlen ellenőrizni, de a hang azonosnak tűnik azzal, amely a korábbi, valódinak tartott Bin Laden-felvételeken hallható. Tavaly szeptember óta ez az első feltételezett hangfelvétel a terroristavezértől. Ajman Gaballah, az al-Arabíja szerkesztője csak annyit közölt a felvétellel kapcsolatban, hogy "forrásaiktól" kapták. Mint mondta, ő sem bizonyos abban, hogy valóban bin Laden hallható rajta.

[origo]/MTI
711 levél
Válasz 04.04.15. 11:50 #69
havasy
Melóba jövet én is hallottam félfüllel a hirekben de nem igazán figyeltem.Mit kellene tenni ezért Európának? Kivonulni a békefenntartásból?Vagy csak úgy..?
4695 levél
Válasz 04.04.15. 11:17 #68
szedrencs
Bin Laden békét ajánl az európai országoknak

MTI
2004. április 15., csütörtök 8:50

Oszama bin Laden terroristavezér békét ajánl a muzulmánokat nem támadó európai országoknak, de határozottan kizárta ezt az Egyesült Államokkal azon a neki tulajdonított hangfelvételen, amelyet arab tévéadók sugároztak csütörtökön.

(index)

Wattafakk? Elseje már eléggé elmúlt. Ennyire rosszul állna a szakállas lator?
17778 levél
Válasz 04.04.15. 10:56 #67
MagicMoment
jogos. elnézést. csak kicsit elkapott a láz.
711 levél
Válasz 04.04.15. 10:51 #66
havasy
Mi van?.....
Azért mert valaki nem tetszik "őrizzük meg a hidegvérünket kartács"
Küldöttségtől függetlenül, a vendéglátónak kutya kötelessége gondoskodnia vendégeiről.Ja...hogy mi szegények vagyunk és nincs ilyen mercink? Khmm..Khmm... ez van.
17778 levél
Válasz 04.04.15. 10:34 #65
MagicMoment
Egy 150 millió forintos, 7 személyes Mercedes szállítja az elnököt. Az autó annyira különleges, hogy az országban egyetlen ilyen sincs, ezért közvetlenül a Mercedes gyártól bérelte ki a Köztársasági Őrezred egy hétre, 2 millió forintért.
mért nem a dicső és gazdag zsidó állam fizeti? röhej és szánalmas. és gusztustalan,hogy egy senkiházi diktatorikus állam, államfőjét igy kell védeni. ha rajtam múlna egyszerüen elvinném palesztínába..vagy átadnám Oszamának. Majd ő gondoskodna róla.
17778 levél
Válasz 04.04.15. 10:29 #64
MagicMoment
Bízzunk benne.
Ha pedig nem,akkor egy sima kövel a kezedben fognak rommá lőni a rendőrök,meg a sniperek. Sőt,helikopáterrel is megzuznak. És természetesen úgy leszel beállítva,mint aki felakarta robbantani magát és Moset...
1970 levél
Válasz 04.04.15. 10:22 #63
Vaszilíj Zajcev
Nincs mese, irány az átképző tábor.
Remélem pár év múlva már nem leszek rendszeridegen és ideológiailag is megfelelően képzett leszek.
divide et impera
17778 levél
Válasz 04.04.15. 10:15 #62
MagicMoment
hmhm


elcsesztem a smilet!
télleg kéne már egy szerkesztés gomb,amivel a már beírt szöveget javíthatom.
17778 levél
Válasz 04.04.15. 10:13 #61
MagicMoment
hogy beszélhetsz igy?? HE??
Ha most ezt olvasná egy baloldali érzelmü egyén rögtön antiszemitának titulálna. Hát nem szégyelled magad?? Te utolsó szemét rasszista!
Ő EGY NAGY EMBER! ŐT TISZTELNI KELL!!!
>-:]
1970 levél
Válasz 04.04.15. 09:24 #60
Vaszilíj Zajcev
Ez az izraeli elnök is minek jött ide?
Lezárják az utcákat, mindenféle előzetes bejelentés nélkül?!
Nem tudok bemenni a saját lakásomba, csak ha átvizsgálták a környéket, és jelentsem be, ha vendéget fogadok?!

Felőlem jöhet ide a Dél-kínai Banánköztársaság főmuftija is, de ne szórakozzanak ennyi emberrel!
Kibszott rendőrállam!
A tv-ben meg megy a liberalizmus, szabad vagy blablabla...
Bammeg!
divide et impera
4695 levél
Válasz 04.04.14. 14:10 #59
szedrencs
Én is gondoltam, hogy ugyanide feldobom a témát, aztán valahogy elfelejtődött.

Kíváncsi vagyok, hogy mi igaz belőle, esetleg megint csak valami kampányfogás, és elkaptak valami hülyét, aki butaságokat beszél.

"A két férfi, akiket más bűncselekmények miatt már őrizetbe vettek korábban, április első napjaiban tett vallomást. Az ellenőrizetlen információk március utolsó napjaiban kerültek a rendőrségre."

Ez csak nekem furcsa, vagy a szerző játszik az idősíkokkal?
17778 levél
Válasz 04.04.14. 13:54 #58
MagicMoment
http://origo.hu/itthon/20040414vannak.html
2842 levél
Válasz 04.03.17. 14:44 #57
borotvapenge
annyit nem irhatok munkaidőben..csak ritkán "VAZZ"
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
4156 levél
Válasz 04.03.17. 14:42 #56
pres
VAZZ MIRE VAN A CSET???

Amúgy állítólag hatból egy megvan, a videós csávót meg még nem azonosították. Csakhogy valami ON is legyen.
Fuck it Dude let`s go bowlin`
2842 levél
Válasz 04.03.17. 14:24 #55
borotvapenge
Sorry mindenkitől, de nem szeretem ha belémkötnek ok nélkül. ..mondjuk a helyesírásos dolog tényleg csúnya volt
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
2800 levél
Válasz 04.03.17. 14:00 #54
Posseidon
Nem ezért lett tétrehozva a topic. Komolyan mondom......
4695 levél
Válasz 04.03.17. 13:55 #53
szedrencs
Most komolyan szétoffoljátok még ezt is? Légyszíves máshol tegyétek, legalább ezt a topikot ne...
2842 levél
Válasz 04.03.17. 13:52 #52
borotvapenge
Hát igen, elrontottam.

De cicukámnak hivogasd a kis barátaidat akik hasraesnek elötted, Ánusz..

"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
7037 levél
Válasz 04.03.17. 13:33 #51
Aruns
Magyar helyesírásból sem ártana leckéket venned, hogy megtudd, hogy is írják a muszájt.
Aruns egyébként egy élő személy volt, nem összekeverendő azzal a testnyílással, amit rajtad szoktak töltögetni a hozzád hasonló kis köcsög haverjaid, cicuka.
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
2842 levél
Válasz 04.03.17. 08:21 #50
borotvapenge
Ezért írtam, hogy már leírtad.

"legfeljebb az olyan tudatlan, félművelt okostojásoknál, mint te" - Neked muszály kötekedned velem, Ánusz?


A legtöbb srác tényleg a pénzért van kint.
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
7565 levél
Válasz 04.03.16. 20:53 #49
hriszto
lehet, de 1 olyan embernek aki már 18 éves kora óta katona szerintem nem a pénz a fontos amikor az előléptetésért hajt.
Homo homini Lupus! - Ember embernek farkasa!
7037 levél
Válasz 04.03.16. 19:32 #48
Aruns
Az előléptetés mivel is jár? Csak nem több pénzzel?
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
7565 levél
Válasz 04.03.16. 18:20 #47
hriszto
nem csak a pénz miatt mentek ki
pl: egyik barátom apja kinn van afganisztánban és nem pénzért ment ki hanem azért, hogy egy szintel feljebb lépjen, előléptessék.
lehet, hogy valakinek a pénz számít, de nekem nem nagyon tudnának annyi pénzt adni amiért én örökös félelemben élnék. ha harcolnom kéne akkor azt csak a saját meggyőződésemből tenném, mert hiszem, hogy amit tennék az jó!

upsz, a vége 1 picit terrorista szöveg lett...
Homo homini Lupus! - Ember embernek farkasa!
7037 levél
Válasz 04.03.16. 18:14 #46
Aruns
Azt írtam, hogy nincs fehér és fekete (legfeljebb az olyan tudatlan, félművelt okostojásoknál, mint te), nem pedig azt, hogy "miért lehetünk elnézőek a palesztinokkal".
Izraelben államilag is támogatták a terrorizmust, voltak hivatalos kivégzőosztagaik(lásd azt a csúnya norvégiai beégésüket), 1973-ban kis híja, hogy atombombát nem dobtak Kairóra és még sorolhatnám (de minek, mert fogalmad sincs az egészről...)

A srácok egyébként a pénzért mentek ki és azért akarnak kintmaradni, nem azért, mert szeretik az irakiakat.
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
2842 levél
Válasz 04.03.16. 17:24 #45
borotvapenge
De kérdezzétek Aruns-t, nekem már egyszer kifejtette hogy miért lehetünk elnézőek a palesztínokkal.
Írása után az ő álltal felsorolt tények tudatában Izrael-nek sem tiszta a lelkiismerete. Egyik szemét a másik hulladék..
Bár én sem nézném alja teveszaros palesztin csűrhének őket, ha katonai célpontokat támadnának..

De miért kellene akkármelyiknek is abbahagynia, ennyi ártatlan áldozat után?
..csakis egy harmadik egység közbelépésére.
De ki legyen a harmadik? Az amcsik? Még ha ezegyszer teljesen önérdek nélkül indítanának harcot -nem feltétlenül fegyveres-, mi lenne? Mindenki ellenük fordulna. Még itt a topicon is sokan..
Lehetne egy új NATO, amit nem az amik irányítanak.. Ki küldene katonákat az eddigi tagokon kívül? Mo.-n például a politikusok vernék a nyálukat, hogy magyar katona ne menjen sehova háborúzni. Most is ez ment az iraki robbantás után. Jöjjenek haza azonnal! Azt egyik sem kérdezte miért mentek ki a srácok és miért akarnak kintmaradni. Egy politikus az országtól lopott millióival mit tudhat erről? Mindenki tudta mit vállal.


Tehát, ki harcoljon a terrorizmus ellen?

"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
2842 levél
Válasz 04.03.16. 16:59 #44
borotvapenge
Természetesen nem csak Spanyolországra gondoltam, hanem a földkerekség egészére.
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
2842 levél
Válasz 04.03.16. 16:57 #43
borotvapenge
Szerintem nagyobb dilemma az, hogy:

1. Nyílt háború a terrorizmus és a terrorizmust támogató országok ellen és vállalni az iszlám világ esetleges összefogását.

2. "Tünetileg kezelni" a terrorizmust és nyílt titokként kezelni a terrorizmust támogató és felkaroló országok listáját.
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
4156 levél
Válasz 04.03.16. 16:24 #42
pres
Tökéletesen ez a dilemma foglalkoztat engem is. Ezt valószínűleg sikerrel könyveli el ez a banda
Fuck it Dude let`s go bowlin`
4695 levél
Válasz 04.03.16. 16:15 #41
szedrencs
Na, most vagyok tudathasadásos állapotban, ha meg kell ítélni, hogy az új spanyol kormányfő döntése, miszerint visszahívja a srácokat Irakból jó döntés-e, vagy sem.

1.) Jó döntés, mert amúgy sincs ott semmi keresnivalójuk, mert ez okozta a terrortámadást, és ezzel nem lesz több merénylet Sp.o.-ban. Látszólag megszűnnek az okok.

2.) Nem jó döntés, mert ezekkel a büdös paraszt terroristákkal NEM SZABAD "tárgyalni", ahogy eddig sem tárgyaltak velük, és nem szabad engedni a nyílt v. burkolt követeléseiknek. Mert csak felerősödik bennük a tudat, hogy erőszakkal elérhetnek valamit, és annak beláthatatlan következményei lehetnek. A terroristák és a terrorizmus ellen poltikailag és fegyveresen a legkeményebb módon fel kell lépni. (ld. Entebbe és Mogadishu, esetleg a 72-es müncheni olimpia terrortámadásának az utóélete.)

Gondolom nem csak én küzdök per pillanat itt a fórumon ezzel a dilemmával.
7037 levél
Válasz 04.03.14. 18:37 #40
Aruns
Meg persze nálunk régen is nagy volt a terroristaforgalom, mert a köcsög Kádárék ugye itt pihentették Carlost és bandáját - lehet, hogy most is lappang itt egy-két rosszarcú figura, csak már nem a kormány tudtával és engedélyével...
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
7037 levél
Válasz 04.03.14. 18:31 #39
Aruns
Na igen, ezért írtam, hogy elméletileg mi is sorra kerülhetünk (Budapest valami frekventált pontja) Bármikor "példát statuálhatnak" a "kis szövetségeseken" is valami akcióval és tehetik ezt annál könnyebben, mivel itt nincsenek olyan szigorú biztonsági intézkedések.
Sajnos szvsz sem a civil, sem a katonai titkosszolgálatunk nem áll a helyzet magaslatán, de még ha ez lenne, egy ilyen akciót megelőzni/előre jelezni akkor is szinte a lehetetlenséggel határos.

Szal ez egy határok nélküli háború és nem most kéne a titkosszolgálatot leépíteni, mint nálunk, hanem éppenséggel erősíteni.
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
17778 levél
Válasz 04.03.14. 16:37 #38
MagicMoment
http://www.origo.hu/nagyvilag/20040314azalkaida.html
7565 levél
Válasz 04.03.14. 12:35 #37
hriszto
az egésszel az a gond, hogy más kultúra. a terroristákat (legalábbis a közel keletieket) úgy nevelték, hogy amiért harcolnak az szent ügy! így ölni és meghalni érte dicsőség. nyugati szemmel nézve ez őrültség. mondjuk ezt mi európaiak akik csak azért öltünk meg baromi sok embert, mert mások a nézeteik, melegek, zsidók, cigányok és mert esetleg diplomás orvos.
Homo homini Lupus! - Ember embernek farkasa!
4156 levél
Válasz 04.03.14. 12:10 #36
pres
Hát ez nem az első VH óta van így, imho a tatárjárás is követelt civil áldozatot, vagy ha akár a mi akkori kalandozásainkra gondolunk, ott is kardélre hánytak eleink nem egy "civilt". A helyzet keménysége sztem az alattomosság. Ha háború van, akkor az ember valamennyire tudja, hogy mi a helyzet, vagy menekül, vagy megadja magát a sorsának. De így...
Fuck it Dude let`s go bowlin`
7037 levél
Válasz 04.03.14. 10:51 #35
Aruns
Odaírtam - úgy látszik hiába -, hogy volt már nálunk ilyesmi (és itt most nem az alvilági leszámolásokkal kapcsolatos robbantásokról van szó).
Magyarországon is vannak amerikai bázisok, mi is támogatjuk az iraki "rendteremtést", tehát potenciális célpontok vagyunk. Annál inkább elképzelhető ez, mert ide sokkal könnyebb bejutni, mint az USA-ba és sokkal kevésbé védik a potenciális célobjektumokat, mint monduk Angliában.
Fel kell ébredni, a nemzetközi terrorizmus ilyen téren nem ismer határokat. Ha nem fokozzák az Al-Kaida elleni fellépést, lehet, hogy még itt is lesz mernylet.

Egyébként, Eric, szvsz Pécsett is volt már "terrorcselekmény", nem i olyan rég. 1999-ben leégett egy SFOR teherautó a jugoszláviai események idején. Azt hiszem, egy nem őrzött parkolóban állt, szerintem egy dühös szerb gyújtotta fel.
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
1222 levél
Válasz 04.03.13. 23:59 #34
Peac
Eric, ugye nem gondolod, hogy egyetértek az ilyesmi embertelenségekkel?? - Atya Isten! Elég rendesen félreismertél.


Én csupán arra akartam rávilágítani, hogy az ilyen tettek pszichológiája is megfejthető.
Mellesleg, ugyanúgy, ahogy a obbantóknak sem tudnánk megmagyarázni, hogy miért nem szabad robbantgatni, ugyanúgy azt hiszem a busman ember sem értené meg elsőre, hogy az europid ember miért képes pénzért hazudni. Mi miben hiszünk testvéreim?
Juan "break my fuckin' 'ed" Montoya
5900 levél
Válasz 04.03.13. 21:38 #33
Dile
Egyetértek Peac-el.
Mondjuk szerintem a háborúkat nem kéne idekeverni, egy háború tiszta politika, amiben a megtámadott és támadó fél katonái/polgárai egyaránt áldozatok.

A tömeggyilkolás pedig szvsz egyértelműen vallási indíttatásra utal, az olyan csoportoknak mint pl. az ETA sosem mindegy hogy kit gyilkolnak meg.

És egyébként annak az öngyilkos merénylőnek, akinek szent meggyőződése hogy őt és az áldozatait 50 szűz fogja várni a paradicsomban a "jó cselekedetért", soha nem fogod megmagyarázni hogy rosszat cselekszik.
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.