Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Számítástechnikai boltok PLUSZ+ -MÍNUSZ

13 levél
Válasz 09.11.10. 16:14 #42
majcuficu
Sokan nem szeretik, de én sokat járok a "víz" nevű boltba, garis ügyem is többször volt már náluk és eddig mindig korrektek voltak.
13 levél
Válasz 09.11.04. 20:29 #41
agar007
Lambdacomputer-ről valakinek valami véleménye?
4172 levél
Válasz 09.10.26. 17:55 #40
gothmog
Hadd hirdesse magát (gyanítom, önreklámmal állunk szemben)... vszg. újonnan alakult üzlet, és a mai ínséges időkben minden ingyen reklámlehetőség jól jön.
Ha meg nem jók az áraik (én nem néztem meg), azt úgyis észre fogják venni idővel...
Endure. In enduring, grow strong.
8934 levél
Válasz 09.10.26. 16:41 #39
goodboy007
Nevetségesek az áraik, kb. a háromnegyed évvel ezelőtti állapotot tükrözik, legalábbis ami a vga-részlegben van.
In god we trust, all others we track!
1 levél
Válasz 09.10.19. 20:54 #38
Kisisa
Sziasztok!

Látom régi a topic, de azért írok ha nem baj.

Találtam Budapesten egy jó kis számtech boltot. www.driftcomputers.hu . Még sosem csalódtam bennük. Szerintem érdemes benézni hozzájuk.
887 levél
Válasz 04.09.09. 16:04 #37
Capali
Face26: sajnálom, hogy ez történt veled. már én is sokfelől hallottam, hogy MISTRAl-ban nagyon különös dolgok történnek. tényleg nem szabad ott vásárolni, és s tisztelt Blufishben sem.

azért ha az egész story mögé gondolunk egyszerűen felháborító, hogy az ember vesz egy számítástechnikai boltban egy drága alkatrészt és ott egyszerűen szembeköpik.
mit gondolnka magukról ezek a szaros boltok? magukat számtek istennek képzelő huszonéves hülyegyerekek állnak a pult mögött unott pofával és megtiszteltetésnek veheted, hogy kiszolgálnak egyáltalán.

és igazad van. lehet pereskedni. de mit érsz vele. a perköltség a 2-3 szorosa lenne a vinyó árának és lehet, hogy meg se nyered. szóval szegény ember fia mehet a picsába.
ugyanez az én példám is lejebb.
mit érek a szaros 1 év garanciával az alaplapra? esetleg rámfogják a legkisebb karcolás esetén is, hogy szakszerűtkenül szereltem be, esetleg valamilyen statikus árammal feltöltőtt berendezés közelébe vittem, vagy ezer egy dolgot kitalálhatnak.

szóval MISTRAL és BLUEFISH NO !
Rulez ! Kúl ! Fajin !
2 levél
Válasz 04.09.09. 15:40 #36
Face26
Bocs az előbb kimaradt, hogy miért fontos a nyitott antisztatikus vákumzsák:

Volt a winyó egy szerelőnél, mondja: MISTRAL mi? Neked is törött az IDE csatolód? Szerinte kiadásnál már előre eltörik, hogy ha nem akarják, akkor ne kelljen visszavenni a hibás winyót. Hát érdekes elmélet. Végül is a vákumzsák nyitva volt....


Hát csak ennyi...
2 levél
Válasz 04.09.09. 15:19 #35
Face26
Hali!

Egy kis történet, ami tegnap esettt meg velem

Hát sajnos ez nem ilyen egyszerű
Tegnap jártam éppen a Fogyasztóvédelmi főfelügyelőségnél, ilyen ügyben.
MOndták: ennél a cégnél Én a több századik panaszos vagyok, de sajna semmit nem lehet tenni, csak max. polgári peres úton követelni vissza a pénzt.
A történet:

Maxtor 160Gb winchester MISTRAL-ban vásárolva, 2 év garanciával vásáolva 24999Ft. Persze a vákumcsomag már bontott volt, mert ugye cimke az kell rá. (Ez még később fontos momentum lesz!)
2 héttel a vásárlás után furcsa dolgokat kezdett a winyó produkálni: másolás közben megállt, aztán a windodws XP nem is látta már. újraindítás után elüntek a partíciók... Mivel optimista gyerek vagyok, gondoltam semmi baj, újraparticionálás, miegyebek, mert ugye garanciális winyó, ha meghalna majd kicserélik, az adatok meg hagy vesszenek...
kb 3szor játszotta ezt el velem. Eggyik reggel indítanám, nem látja a winyót az alaplap sem, nézem, nem pörög.
Mondom itt a napja, hogy a 3!!! hetes winyómat garanciában kicseréljék.
Irány a MISTRAL szervize, mondom mi a baj, nézik.
Körülbelül 5 másodperc vizsgálat után mondja a kedves fiatalember, hogy hát ennek el van repedve az ide csatoló felületét szegélyező műanyag keret. Mondom valóban, de nekem fel sem tünt, mert kb fél miliméteres repedés, ami attól keletkezik általában, ha állat módjára az IDE kábelt oda-vissza rángatva téped ki a winyóból... Persze semmi ilyet nem tettem. Mondom jó a szemed, de kizárt, hogy a winyó emiatt a repedés miatt halt volna meg. Igen-igen, de beszélni kell a főnökkel. Kb. 5 percre eltünt, majd jött vissza, a garanciát jelző kis cimke ÖSSZEFIRKÁLVA, hogy nehogy véletlenül látni lehessen mi volt a vonalkód, majd mondja sajnálja, de emiatt a repedés miatt nem él a garancia! Viszont látásra! Pislogok. Na jó! Telefon fogyasztóvédelem: Elmondom mi van. Mondják: kérni kell, vegyenek fel jegyzőkönyvet, hogy elutasítják a garanciális cserét. Hívom a MISTRAL-t mondom mi kell. Mondják: Ők nem hajlandóak semmilyen jegyzőkönyvre. OK!
fogyasztóvédelem: Ha nincs jegyzőkönyv írjak a panaszkönyvbe, akkor tudnak eljárni.
Én írok, köcsög segdugó XY várakoztat, mert megteheti. (azt hiszi) Hirtelen lesz jegyzőkönyv, ami tartalmazza, hogy a winyó-n már azért nincs garancia, mert szerintük nem szakszerüen lett beszerelve!!!
KÉSZ!
Elmegyek a fogyasztóvéfdelemhez!
Elmentem. Kedvesek, de nem biztatnak. Mondják: Ön a több századik, aki a MISTRAL miatt jár itt. Semmit nem lehet velük csinálni. Egyszerűen pofátlan módon kibújnak mindenféle garanciális kötelezettségük alól! Volt olyan aki magnófelvételt készített arról, ahogyan bántak vele a szervízben, hasztalan. Volt akinek a szeme láttára tépték le a garanciát igazoló cimkét, mondva, hogy már nem garanciális Vicces. Csak ha valaki beperelné őket, akkor lehetne elérni valamit. De ki akar ezzel foglalkozni? 25000 Ft? Csináljak belőle 100000-t? A fogyasztóvédelem javaslata: Többet ne vásároljak ott, mert olyan, mintha a feketepiacon vásárolnék. NINCS GARANCIA SEMMIRE! Egyébként mondta, hogy ugyan ez a helyzet egy másik bolttal "kékhal" ott sem szabad vásárolni.
Most a winyót küldöm vissza Írországba, a gyár garanciában kicseréli, csak a kijuttattást kell megoldanom. Tuti bennelesz 10000Ft-ba.

Az egész onnan indult, hogy ilyen értékű winyót nem akartam gari nélkül venni. Hát ha utána számolok 2 vehettem volna ebből a pénzből feketén.

MINDENKIT ÓVA INTEK ATTÓL? HOGY A MISTRALBAN VÁSÁROLJON!!!
Tapasztalat!
ÉS A FOGYASZTÓVÉDELEM JAVASLATA!!! Nekem ezt javasolták!
666 levél
Válasz 04.09.03. 00:14 #34
cefery
Én a helyedbe visszavinném és kérném vissza a pénzem. Ha meg nem tetszik nekik, FVF vizsgálatot kérnék! Ne aggódj, rögtön kapnád is a pénzed!

887 levél
Válasz 04.09.01. 16:56 #33
Capali
nekem most volt Budapesten a Bluefish-ben egy nagyon negatív élményem.
vettem egy ECS alaplapot az olcsóbbik fajtából. nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mondta az eladó gyerek, hogy OEM verzió, tehát zacskós. mondtam nem érdekes, ennyi pénzért nem várhat az ember mindent. hozta is az alaplapot zacsiban, telepítőlemez nélkül. kérdeztem is tőle, hogy CD-t nem adnak hozzá?
mondta, hogy nem, töltsem le a gyártó honlapjáról. na ez nagyon nem tetszett. szerintem még a leggagyibb gyártók is kell, hogy adjanak alaplapi driver lemezt.
sebaj, gondoltam. mivel siettem nem néztem meg a lapot. gondoltam tök mindegy, úgyis új. otthon bontottam ki és szembetűnt egyből, hogy az alaplap használt!
poros volt a kondenzátoroknál, a rögzítőcsavarok helyei jól látszottak, bemenetekein is világosan látszott az alapos használat.
akkora lett a fejem mint görögdinnye.
hívtam egyből a boltot, hogy valami használt szart sóztak rám. megismertem a gyerek hangját, aki kiszolgált, hogy ők nem árulnak használtata.
mondtam jó, visszaviszem. a boltban mutattam másik két eladónak és mondták, hogy tényleg használt. kihoztak egy másik ugyanolyan lapot, ami teljesen újszerű állapotban volt, de mivel már figyelmesen megnéztem, azon is látszott, hogy használt.
gondoltam mindegy, nem szarakszom, hazaviszem, kipróbálom és ha nem jó a fejükbe húzom.
közben előjött a gyerek is aki eredetileg kiszolgált és elkezdett rinyálni, hogy ők nem tudnak minden cuccot megnézni, amit kapnak a nagykerből. különben is van rá egy év garancia. mondtam neki, hogy az engem rohadtul nem érdekel, ha valami újonnan van meghirdetve és beárazva az legyen új.
annyi pozitívum van a dologban, hogy jó az alaplap, am otthon kiderült.
de kérdezem én: mit érek a garanciával? ha van is egy év garanciám, a komplett beépített gépből, amiben van 6000 féle eszköz kiszedni a lapot egy óra, vissza kell vinni, ott hümmögnek valamit, ki fogják próbálni, hogy tényleg rossz-e, esetleg ott is kell hagyni. nekem meg addig nincs gépem.

nem értem ezeket a számtek boltokat. milyen kereskedők ezek? ki kéne nyalni a kedves vásárló seggit, hogy ezt tessék, azt tessék, miben segíthetünk stb...
itt meg még a hüly gyereknek állt feljebb, hogy minek hozom vissza az ő kis príma, használt alaplapjukat. a kis köcsög.

na ennyit a Blufish-ről.
Rulez ! Kúl ! Fajin !
103 levél
Válasz 04.08.03. 13:54 #32
Gaz
Sziasztok!

Nekem Szombathelyen a CompuGroup számtech üzlettel vannak jó élményeim www.cgcomputer.hu
Amit kérsz megrendelik, akár milyen cucc is kell, ha bemész valamit venni minden van ami csak számít, ajánlom mindenkinek, és olcsó is!
http://www.gazweb.hu
1215 levél
Válasz 04.06.29. 08:03 #31
bobakcsaba
"Én is megkérdeztem (persze csak a csere után), hogy mi van azzal a bizonyos "...csak szakszervízben történő beszerelés esetén..." szöveggel a számla garanciával foglalkozó részében. A scrácok csak mosolyogtak, ilyen dolgokra, mint pl a memória behelyezése, természetesen nem vonatkozik az idézett rész."

Akkor mire? Igaz, az északi híd cseréjével valszeg többet tud ártani egy nem szakavatott, biztos arra gondoltak
Egyébként ez nagyon korrekt lépés volt tőlük. Végre valaki pozitív kritikát is ír ebben a témában.
Your brain gets smart but your head gets dumb.
1738 levél
Válasz 04.06.28. 09:03 #30
Nemcso
Nekem Mistral(Szfvár) garancia ügyben nincs rossz tapasztalatom.
Tavasszal vettem 2db 128MB(333MHz) DDR RAM-ot tőlük. Egy hét után a gépem kezdett megveszni. Az XP a legváratlanabb pillanatokban lefagyott. Végül a MemTest progi lebuktatta az egyiket, totálisan rossz volt.
Visszavittem, a srácok megnézték, hogy nincs-e rajta külsérelmi nyom, majd a teszt konfigjukon, szintén MemTest segítségével ők is megláthatták, amit én otthon. Szó nélkül kicserélték egy másikra, ami azóta is korrekten műxik.
Én is megkérdeztem (persze csak a csere után), hogy mi van azzal a bizonyos "...csak szakszervízben történő beszerelés esetén..." szöveggel a számla garanciával foglalkozó részében. A scrácok csak mosolyogtak, ilyen dolgokra, mint pl a memória behelyezése, természetesen nem vonatkozik az idézett rész.
Vegetáriánus: régi indián szó. Jelentése: "béna vadász".
1940 levél
Válasz 04.06.27. 23:58 #29
Petter Solberg
És nagyon sötét volt, vagy csak nem volt lámpa?

Az biztos, hogy kint qrva meleg volt, fényes napsütés, mikor bementem, akkor meg majdnem felbuktam a sötétben!

Amúgy valóban kicsi volt! Én is olyan 2 éve voltam ott, a 900Mhz-es CPU-mat ott vettem, anno...

Most nem tom mi a helyzet, de az mindenesetre pozitívum sztem, hogy lett egy új üzletük is!

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
6295 levél
Válasz 04.06.27. 15:12 #28
J. Dávid
anno a 80-as hddmet (cca. 2éve) ott vettem. normális hely, csak kicsi az üzlet területe...(ferenc krt.)
9771 levél
Válasz 04.06.27. 14:53 #27
vally
www.users.hu
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
9771 levél
Válasz 04.06.27. 14:53 #26
vally
Az User's-ről mi a véleményetek? Ferenc körút, és Damjanich utca.
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
1331 levél
Válasz 04.06.27. 14:01 #25
Zsolty
mai szemmel nézve , lehet, hogy jól jártál, de akkor talán nem annyira.
Gigabyte A64 3500+ (939). MSI 7800GTX (24pipe!!!) . Kingmax 2x512.Nec DVD-Rw 120 sata seagate. Mag
1940 levél
Válasz 04.06.27. 11:45 #24
Petter Solberg
Na, V.milyen szinten idetartozik...

Tavaly decemberben én is itt vettem szinte a fzll gépemet!
Nem a bolt hibája miatt (valszeg), de egy héten belül a venti (Spire FalconRock II) megállt a 3000+ Barton-on!
Viszem vissza a teljes gépet, 1 órán belül mindent átvizsgálnak, majd közlik a hírt, hogy van egy rossz hírük!

Kérdem mi, erre: a ventilátor (a gépet én raktam össze otthon) valóban megállt és ez okozta, hogy "csak" a 3000+ Barton meghalt...

Ohh, mondom faxa! Gondolom kicserélik akkor, vagy mi a probléma?

Eladó: Persze, persze.... Csak épp semmmi Barton CPU nincs raktárkészleten éppen, nem sokkal adták el az utolsót... És látjuk a papíron, hogy vidéki vagy!

Ja, kérdem mi van! Mire az eladó: 2400+ (T-Bred ! A felárt meg intézzem el, szal vásároljam le, mert ilyen CPU (3000+) holnap lesz leghamarabb!

Végeredmény (akkor 50ezer volt a 3000+, míg olyan 20 a 2400+): A pár nappal ezelőtt vett 2*256MB RAM-ot visszavették, kértem helyette 2*512MB-ot, illetve vettem még egy 2100mAh-s Sanyo UltraGyors akkumulátor töltőt (15ezer Ft)... Ja, és a 2400+-t pedig 3000+-on járatom azóta is, minden gond nélkül!

Szal én csakis kizárólag jól jártam vele! A boltos nagyon OK-s, azt is megengedte, hogy a ramot kicseréljem... (pedig még a számlát is át kellett javítani, stb...)!

I Bluefish!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
481 levél
Válasz 04.06.25. 20:15 #23
Sir Spike
Bluefish(Teráz krt):
Éppen arra sétáltam,és gondoltam megérdeklődöm néhány jövőben beszerzendő alkatrész árát.Odasétálok az információhoz.A pacák fel sem nézet a monitorról.Kétszer kellett üdvözölnöm,hogy köszönésre görbítse a száját.Mondom neki asus9600xt-ből keresek vivo-sat.Néz maga elé,majd elmondja,hogy náluk nincs ilyen,és lehet hogy nem is forgalmazzák Mo-n.Mondom nézze csak meg mégegyszer,erre kelletlenül elkezdte nyomkodni a gépet.Azt mondja mégiscsak van,de menjek el ebbe és ebbe az üzletükbe,és rendeltessem meg.Aztán rákérdeztem a nyomtató switchre.
Mondanom se kell,hogy sosem hallott róla,hogy létezne ilyen.Azóta nem is tettem be oda a lábam(és nem is fogom).
A csepeli Vision-ben viszont nagyon barátságos és gyors(és segítőkészek is) a kiszolgálás.Nálam szeretek egy piros pontot.
47 levél
Válasz 04.06.25. 18:30 #22
vgergo1111
nem egy másik számítástechnikai cég, ahol vettem a gép összes többi darabját !
588 levél
Válasz 04.06.25. 18:30 #21
hijlee
Segítséget szetnék kérni hogy arra a nyomi G-portárra, hogyan lehet órát!
Az élet is egy nagy játék, csak nincs rajta SAVE opció.
6295 levél
Válasz 04.06.25. 18:25 #20
J. Dávid
ők szerelték bele, vagy te?
mert ha te és nincs papírod róla, hogy te "szerelő" vagy, akkor még téged basztatnak...
47 levél
Válasz 04.06.25. 17:57 #19
vgergo1111
én videokártyát akkor inkább vigyázok rá.
6295 levél
Válasz 04.06.25. 17:39 #18
J. Dávid
állítólag gari ügyben gecik. én ezek után csak cd-t vettem náluk 1x...
47 levél
Válasz 04.06.25. 17:36 #17
vgergo1111
Mistral : mi is a baj velük ? most nem a kiszolgálok érdekelnek, hanem miért is "bigszákk bigfákk" ?
2842 levél
Válasz 04.06.25. 17:32 #16
borotvapenge
Bluefish (Bp, Nagyenyed): Vettem múlt évben egy 3000+ bartont. amit kaptam hibás volt. visszavittem, a pali rádobta a tesztlapra és mondta hogy tényleg rossz. egy hét múlva tudtak csak procit szerezni, addig adtak egy 2500+ barton (irónia: egy ilyet cseréltem le ). mikor megjött a proci odaadták. ennyi. nem nevezhettem volna lassúnak az ügyintézést. ott vettem majdnem a teljes gépemet. nem volt semmi problémám az üzlettel.

Bluefish (Teréz): csak rossz emlékek, bár volt egy kiscsaj az ajtó melletti asztalnál, akit kifejezetten pozitívan tudok csak értékelni.
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
635 levél
Válasz 04.06.25. 17:19 #15
Tiby
Lássuk Győrt is. Itt aztán van minden.
A legjobb amikor a Z computersbe vettem a gépembe, egy videókarit akkoribban még bele is rakattam a helyszinen a gépbe, mentem érte másnap mondván letesztelték, fasza minden.Persze szar volt az egész.
Szétszedem a gépemet, és szó szerint morzsás volt az egész alaplap, meg kajamaradékos!
Igyahogy volt visszavidtem, és a főnőköt hivadtuk, ott volt a tag is aki belerakta persze tagdott minden mondván hogy én okádtam tele a gépet.
Hál istenek nekünk hitt a főnök, mivel leg kajásabb a rammok voltak....azt is kicserélte egy újra.....
Run Greats On
14260 levél
Válasz 04.06.25. 15:30 #14
Babykiller
Már egy ideje nem kötelesek kicserélni 3 napon belül. Az most csak arra ervényes, ha bontatlan csomagban viszed vissza, de ezt sem minden cég csinálja.
21 levél
Válasz 04.06.25. 09:59 #13
zsolti_77
Ahogy látom a vélemények elég eltérőek még ugyanarról a számtech boltról is. Persze a tapasztalatok nagyon függnek, hogy éppen milyen napot fog ki az ember, az eladók milyen hangulatban vannak.
Én a Teréz krt-i Bluefish-ben vettem egy SB Live hangkarit, mely nem működött rendesen (nem működött a Line In bemenetje, és csatornák közül sem szólt mind), ezért 3 napon belül visszavittem, hogy cseréljék ki. Azt mondták, hogy "gyorsan" bevizsgálják a szervizben, és akkor mehet. Furcsállottam a dolgot, de hát legyen. Levittem, röpke háromnegyed óra alatt "bevizsgálták", majd azt mondták jó. Mondták próbáljam ki másik PCI slotban, meg telepítsem újra a winfosokat. Nem értettem, mert sem 98 sem XP alatt nem működött. Egyébként meg mi köze lenne ennek a hibának az oprendszerhez?
Hazavittem jóhiszeműen, áttettem másik PCI slotba is, de nem volt jó. Ezután kipróbáltuk egy haver gépében, és ott sem működött. Most vagy átvertek, vagy csak béna volt a szervizes gyerek.
Visszavittem, hogy továbbra sem jó, cseréljék ki. Először nem akarták, mert már túlléptem a 3 napot. Mondtam, hogy én itt voltam időben, de akkor én jóhiszeműen hazavittem a továbbra is szar kártyát, így azt tartom korrektnek, hogy kicserélik. Néhány perces egyezkedés az üzletvezetővel, és kb. 10 perc szervizes bevizsgálás után végre kicserélték. Nem magyarázták meg, hogy ők tévedtek-e, vagy csak nem akarták, hogy beleírjak a panaszkönyvbe, de a lényeg, hogy kicserélték.
Azt gondolom nem kell dícsérnem a kereskedést, mert kicserélték a kártyát, hanem egyszerűen ez a normális, ha valami 3 napon belül elromlik, akkor azonnali csere.

Soltek SL75 DRV5, 1800+ XP, 256 Mb DDR, Radeon 9600XT, 120 Gb Maxtor, Pixelview Play TV Pak 1
1193 levél
Válasz 04.06.24. 16:12 #12
fater
Kezdetben mikor ezt a gépet rakosgattam a MIKLAND-ba (Attila út) lett beszerezve a cuccok nagy része, többek között akkor még a celeron 1.7. Mikor kértük csak úgy kidobta elénk , de úgy, hogy kivette az antisztatikus zacskóból és kézzel taperálta, a lábacskák örülhettek neki mikor landoltak. Egyébként marha drága hely. Bluefish (Székesfehérvár): Jó kiszolgálás, rendes, segítőkész eladók. Mistral (Váci út): Marha nagy tömeg, legalábbis mikor én voltam és lenéző, flegma eladók, pedig nem tudom mire nagyok, mintha övék lenne az üzletlánc.
3164 levél
Válasz 04.06.24. 16:09 #11
NeoExDeath
Bluefish Örs: Az árak többsége elég korrekt, az eladók viszont lehetnének készségesebbek is. Különösebb gond nem volt, csak baromira nem voltak szimpatikusak.

Magicomp: nem rossz, semmi extra. Érdekesség, az eladó megkérdezte, biztos 2 éves garanciát akarok-e az alaplapomra, mert szerinte 1 is elég (1-2 ezer Ft volt a különbség...)

Mistral Rákóczi: Semmi extra, korrekt kiszolgálás. Nincs túl sok cucc, gépház pl semmi.

Mistral Váci út: gépházat meg tápot vettem. Mindennel kifejezetten elégedett voltam. Még a szervíz is olcsó volt, és relatíve gyors.
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
1940 levél
Válasz 04.06.24. 15:12 #10
Petter Solberg
Háát, minden boltban meg kell nézni!

Én pl. 2 hónapja számológépet vettem, és olyat nyomtak a kezembe, aminek már a doboza utalt arra, hogy picit elhasznált!

Azonnal kértem egy másikat! Nehogymá'!

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
4730 levél
Válasz 04.06.24. 10:59 #9
Pyton
Aqua? hát nem tudom. Egyik haverom ott vette a packard-bell fényképezőjét. Feltűnt neki, hogy nem teljesen új. otthon meg látja, hogy a memóriában képek vannak. Az egyiken a bolt hátsó része látható, hatalmas kupi, hamutartó, sörösüvegek...
(a gépet végül kicserélték)
Szóval óvatosan.
Sonic boom babieee!
1940 levél
Válasz 04.06.23. 21:47 #8
Petter Solberg
Szóval:

- Aqua Computers (Dohány utca): gyors vásárlás. eléggé segítőkészek, bögyös női eladó (fiatal), egyszóval: OK-s hely! Árak: van olcsó és drága termék is, meg kell nézni, hogy mikor mi! Én itt a 2.1-et vettem!

- Bluefish (Nagyegyed): elég lassú ügyintézés, de semmi flegmaság, a embert nem nézik feltétlen hülyének, eladók OK-s, átlag emberek! Olcsó, de sajnos látszik, hogy nem a központ, néha-néha nincs az adott áru(ból megfelelő mennyiség) raktáron! Itt vettem szinte a teljes gépemet!

- Bluefish (Örs): kevés áru raktáron, eladókról nem tok nyilatkozni, mert amit akartam nem volt, azt léptem is... (annyi idő alatt nehéz bunkózni a vásárlóval)! Árak szintén, dehát ez is Bluefish!

- Bluefish (Teréz): jó helyen, sok-sok áru, jó árak, értelmes vásárlók! A legjobb Blufish, de tudtommal ez a központ... A kiszolgálás elég gyors, de minden csak viszonyítás kérdése!

Na, meg van még pár bolt, de azok nem BP-i boltok!

Szal részemről annyi, hogy számtech. bolt és BP, akkor egyértelműen a Bluefish jut eszembe! Majd az Aqua, és utána a többi, döntsön az ár a Depo alapján!

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
4156 levél
Válasz 04.06.23. 16:57 #7
pres
Egyszerűen UPolod és ha ráharapnak a témára OK ha nem akkor hagyd lógva
Fuck it Dude let`s go bowlin`
21647 levél
Válasz 04.06.23. 16:12 #6
padavan
Szerintem az Aqua az egyik legjobb bolt. Jó kis akciói vannak, általában olcsóbbak is a cuccok ott, mint pl. a Mistralban. A monitorokmost pl. nagyon olcsóak, habár nem valami csúcsmárkák, de akinek most 17-es v 19-es kell elérhető áron, annak csak ajánlani tudom az Aqua-t.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
6295 levél
Válasz 04.06.23. 15:24 #5
J. Dávid
de attól még létezik a topic...nyugodtan lehet abba is írni...tudod:TÉMAKERESŐ
21 levél
Válasz 04.06.23. 15:19 #4
zsolti_77
Valóban, csak már egy kicsit régiek a hozzászólások. Mondjuk olyan 2 évesek...
Soltek SL75 DRV5, 1800+ XP, 256 Mb DDR, Radeon 9600XT, 120 Gb Maxtor, Pixelview Play TV Pak 1
6295 levél
Válasz 04.06.23. 14:32 #3
J. Dávid
Itt van pár egy hasonló topic...

Annyi a különbség, hogy ott osztályozni is kellett...
4730 levél
Válasz 04.06.23. 13:10 #2
Pyton
Én a használt cuccokra esküszöm, különben csak a MagiComp(néha talán a bluefish).
Mistral: bigszákkBigfákk.
Sonic boom babieee!
21 levél
Válasz 04.06.23. 11:15 #1
zsolti_77
Nem tudom volt-e már ilyen topic, de gondoltam nyitok egyet.
Gondolom sokakat érdekel melyik boltban érdemes vásárolni, vagy éppenséggel melyikben nem.
Hol jó a kiszolgálás, korrektek a vásárlóval, illetve melyiktől érdemes óvakodni? stb. stb.

Persze a hozzászólások eléggé szubjektívek, hiszen a tapasztalatok nagyban függnek az eladótól, és hogy annak éppen milyen napja volt, ezért semmiben sem lehet teljesen megbízni. Azonban ha már sokan szidják, vagy éppen dícsérnek egy boltot, abban már lehet valami.

Kezdem 1-2-vel:
Mikland (Attila u.): szerintem drágák a cuccaik (1-2 kivétel akad), és az eladók marhára unottak és flegmák. Megvárakoztatnak, és unott pofával, flegma módon kib*sszák eléd az árut, mégha 100 rugó fölött vásárolsz is. Ha csak te vagy egyedül a boltban, és láthatóan akarsz valamit, akkor is előfordul, hogy neked kell felhívnod a figyelmüket, hogy "helló, szeretnék valamit, nem gyanús?"

Bluefish Teréz krt): Hasonló az előzőhöz. Unott képek, flegma viselkedés... Nulla információ. Minden embert számítástechnikai hülyének tekintenek. A Nagyenyed utcában kicsit jobb a helyzet.

Mistral (bármelyik): A tulajdonosok alatt nagyon elszaladt a ló. Amióta így elterjeszkedtek az országban, még kapzsibbak lettek, és az áraik már messze nem a legolcsóbbak.

Lord computer (Kassai tér): Unottság, flegmaság... Egy-két termék elég jó árban néha megtalálható.


Soltek SL75 DRV5, 1800+ XP, 256 Mb DDR, Radeon 9600XT, 120 Gb Maxtor, Pixelview Play TV Pak 1

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.