Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Manhunt (Ismertető)

1 levél
Válasz 11.07.02. 22:11 #38
gyongealegen
Amilyen uncsi a Manhunt, egy tíz évesnek sokkal inkább valóbb mint egy 18 éven felülinek, ez a személyes véleményem.
101 levél
Válasz 09.07.18. 11:52 #37
adep80
Ha csak 10 éves vagy akkor ne játssz ezzel a játékkal mert ez 18-as!
Cigány kúrva annyukat a fekáknak!
67 levél
Válasz 09.06.05. 14:51 #36
kratos98
Szerintem nem vagy hülye azért mert ijen játékokkkal játszassz!!!!
67 levél
Válasz 09.06.05. 14:49 #35
kratos98
Valamennyire igazad van ebben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De te hány éves vagy?Mert én nem sok csak 10-éves vagyok!!!!!!!!
8079 levél
Válasz 07.08.19. 13:01 #34
Gerry
2 levél
Válasz 07.08.18. 23:54 #33
Kaz
Nah szóval, véleményem szerint a Manhunt igazi művész játék, ugyanis nem ő maga akar lenni a brutalitás ő csak a brutalitás eszköze, ami önmaga paródiája. Ha valaki jáccik vele leesik hogy ez a vilgá ami a rendező csak ALice csodaországának nevez, teljesen perverz. Vannak ilyen elmeháborodott barmok akik a kínt élvezik. Nos a Manhunt ezeknek az embereknek a tökéletes képe, ez olyan hogy sokan utálják marilyn Mansont mert hogy sátánista, de ha belegondoltok mégis köztudatban van, hogy miért? AHogy Manson maga megfogalmazta: "Az egyház és a jókeresztélyek megtették a dolgukat, a médiában tartottak engem, és miattuk vették a lemmezeimet. Nos a Manhuntot is olyan sokan utálják pont az idióták felháborodása miatt, de 3 szor annyi rajongó is születik, a háborgás közben. A Manhunt a túlzott brutalitás tökéletes paródiája, direkt azért jött a világra hogy idegelje az ilyen játék ellenes fatökü buzikat, mint a német játékellenes szervek. Aki ezen felhúzza magát az is csak igazolja a game zseniális teknikáját. Mellesleg annyi fikázó van, az aki fikázza nyomja végig a hangáros pályát amiben a romboló géppel kellett kinyírni mindenkit, én 2 hétig nem bírtam tovább vinni, pedig nem vok egy hüle gyerek. A Manhunt mindenesetre zseniális taktikával rendelkezik, nehéz a game, és a média folytonos céltáblája is a játék első része azóta, is. És ha belegondoltok, ez eladja a második részt is. Mellesleg amatőr filmesekkel filmet rendezek belőle, van már 32 éves maszkmesterünk is, egy halom kellék PC-s teknika. És a végére kiírjuk hogy egy újabb érv a társadalom bomlására, köszönjük szépen tisztelet a rockstarnak, és minden idióta szánalmas politikusnak aki az ország helyett a gamekkal foglalkozik. Ez amerika, az agresszió világa, ennek paródiája a Manhunt ami zseniális game, és végigtolhatatlan.(persze nem nekem) Tehát hamarosan Alice, Magyarországra támad, mert itt kel életre a csodaország először
6 levél
Válasz 05.04.10. 22:23 #32
Tenner
Lessz folytatás?
Amd 2400+1024mb ram+radeon 9600pro
62 levél
Válasz 05.02.03. 15:55 #31
vietcong
szerintem nem ojabn brutal es nagyon klassz jatek en vegig toltam es nem lettem pszihopata es nagyon ottan van a jatek lopakodni nem rontani az elensegre hanem becserkeszni az elso 30 perc proba jatek volt es en is unalmasnek tartottam de ahogy haladunk ellore nagyon vagany jatek ellakul ki es egyre nehezeb es izgalmasab a garfika lehetne szebb is pl. (max payn) de ennek a stilusu jateknek nem rossz ugy hogy nagyon tudom ajanlani mindenkinek aki szereti a lopakodast meg vaddbol vadasz leni. Nekem is a kedvenceim a Medal of H. vagy a Call of duty jatekkok de ez is nagyon be jott. Ja es a strategiakbol minden masadik vilaghaborus jatekot lenyomtam a blitzkrieg sorozat meg codename panzers stb. Ugy hogy nem az ijen Manhuntok jonnek be mert en csak az ilyeneket szeretem azert irom hogy nagyon ki lehet probalni es egy klassz szorakozas es egy kis izgalom. De nem kell utana kessel rohangalni.
604 levél
Válasz 04.10.15. 09:03 #30
emmersson
Az a baj,ha "odatolják elé"! A gyerek nem tudja még megítélni,mit játszhat,ezért KELL vigyázni rá!
Ez a game 18-as korhatárral (csak a társadalom miatt vagyok ily szigorú,sztem 16-ossal is) nyugodtan a boltok polcaira kerülhet!
Az eredetit (Stephen King : Menekülő ember) sem szabad a GYEREK kezébe adni!
És ha már itt tartunk,dobjuk ki a TV-t,mint a Fal-ban...
Az okos enged...a kísértésnek! Egyébként pedig a nőknek is van joguk programozni. Mosógépet!
51 levél
Válasz 04.08.20. 21:30 #29
themikka
Mivel nem láttam a játékot működés közben, ezért arra nem térnék ki, hogy milyen audiovizuálisan, hangulatilag, estébé... Viszont arra igen, hogy attól, hogy ti, akik itt fórumoztok, valószínűleg ki tudjátok magatokban értékelni azt, hogy ez, meg ez helyes, vagy nem helyes, ellenben egy kisgyerek, aki elé odatolnak egy ilyen játékot, nem biztos... Az unoktesóm, 13éves. Szerencsére olyannyira falun él és olyanyira nincs pénzük gépre, hogy egy évben csak egyszer jut gépközelbe nálam. Félelmetes volt megfigyelni, ahogy életében először kezébe kaparintotta a Carmageddon 2-t, és felszólított, hogy ő ezzel akar játszani. Azóta próbálom átszoktatni, mikor évenként idejön, de mikor NFS-ezünk, akkor már az a következő, hogy "miért nincsenek gyalogosok, akiket lehet darálni?", meg csak azt keresi, hogy hogyan lehetne engem felborítani... Most ez a srác ilyen. És ettől még ilyenebb lett... Személy szerint én azóta nem játszom a Carmageddonnal, mióta egy igen kedves ismerősömet elütötte egy autó és több héten át kómában volt... Szomorú, hogy egyáltalán ilyennek kellett történnie még velem is, hogy rájöjjek mekkora hihetetlen értelmetlenség is az ilyen játék... Mekkora trauma kell majd az unokatesómnak, hogy ebből kigyógyuljon??(Mellesleg másik kedvenc játéka a Liero, amit bár én is szeretek, de azért én nem szoktam mindenekfelett az 500%-os vérmennyiség-opciót előnyben részesíteni...)
2557 levél
Válasz 04.08.16. 16:31 #28
HoriG
Kipróbáltam a játékot. Az első dolog ami eszembejutott vele kapcsolatban egy réges régi film melyben California jelenlegi kormányzója hasonló storyba csöppent mint jelen játékunk alanya. Idősebbek kitalálhatták már hogy a Menekülő emberről (Running man) van szó. Ez kellően megalapozta a hangulatot hozzá. De sajnos ezután szembesülnöm kellett a cikkben is említett repetitív játékmenettel, ami hosszútávon unalmassá tette a gamet. A grafika valóban nem szemetgyönyörködtető, de hozzáteszem hogy én PS2-n játszottam vele. Ott mondjuk úgy elment. Szóval én nagyjából egyetértek az értékeléssel.
Sir, you're a confirmed newt!
15516 levél
Válasz 04.08.14. 23:20 #27
Silent
Dinókám, mikó lesz fent a manhunt game? gépigényet is irjad majd ki no persze az árat is
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
27 levél
Válasz 04.08.14. 13:39 #26
donsam
Húha, akkor elcsesztem, bocs még új vagyok
"Bérgyilkos vagyok, mesterlövész, brutális állat, fegyvercsempész"
15516 levél
Válasz 04.08.14. 13:38 #25
Silent
Ha lehülyéznek minket, akkor mi is lehülyézünk a kritikusokat
Így megy ez
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
27 levél
Válasz 04.08.14. 12:48 #24
donsam
Figy én tényleg tisztelem ezt az állatfajt Mármint, hogy meglátja azt a pciivel többet, de nekem bejött a játék, szerintem van hangulata, és tetszett. Ennyi. Most lehet hogy hülye vagyok, de a történelem a példa arra, hogy ez bocsánatos bűn A fórumon átcsapott a eredeti téma abba, hogy az erőszakos játékok kapjanak-e helyet. Én erről szívesebben elvitázgatok, mint egy játékról amival csak elszórakoztam pár órát (többet, mint 1,5 ). Én azt akarom mondani nektek, hogy szomorú, hogy az ilyen játékokat a profit jelszavával adják ki. Szomorú, hogy a szórakoztatásból szórakoztatóIPAR lett. És ezeket a tényeket, az átlaggamer is látja (remélhetőleg), de mégis van olyan beteges rohadt szemétláda, hogy ezt a játékot, meg ezt a kategóriát élvezi. (Bocs srácok, nem akartam senkit megsérteni, ez csak önkritika )
"Bérgyilkos vagyok, mesterlövész, brutális állat, fegyvercsempész"
11787 levél
Válasz 04.08.14. 12:31 #23
Ghoost
Na jó legyen akkor, de megint lehülyézitek az olvasóitokat.
1146 levél
Válasz 04.08.14. 12:01 #22
Warhawk
Kritikusok lehúzták a játékot, a játékosok meg nem? Ennek oka van. A kritikus ugyanis - jobb esetben - olyan állatfaj, mely jóval több dolgot meglát, mint a casual player. Nem csak a grafikát, vagy a hangokat figyeli, hanem a játék egészét, a hangulati elemeket, és még egy rakás más dolgot.
A Manhunt pedig, ha eltekintünk az erőszakosnak látszani akaró külsőtől (ami szerintem cca 1,5 óra alatt olyan unalmas, önismétlő lesz, hogy már csak az miatt is két pontot lehúznék tőle), akkor egy közepes látványvilágú, de ami még rosszabb szörnyen monoton játékot kapunk. Kapsz egy helyszínt, járőröző emberkéket és szépen csendben taktikázd ki, hogyan végzel velük sorban. Kész? Jön a következő. Az is kész? Megint ugyanaz.
Ez a játék tipikusan arra épített, hogy még a megjelenése előtt botrányt generál, majd az abból kialakult negatív hírnév miatt veszik meg. A casual player ezt bevette. A kritikus - Gerry - nagyon helyesen nem.
27 levél
Válasz 04.08.14. 11:30 #21
donsam
Ja, amúgy még volt vmi, ugyancsak Amerikában (ami még most is messze van, hogy a CS-t szapulták, hogy amiatt nyírt ki egy fél sulit valami pszichopata. És valami vietnámi veterán emberke ez ellen lázadt, hogy ezért kéne betíltani a CS-t. Ez egy dokumentumfilm volt a Spektrumon. És egy emberke akinek a fia elég keményen CS-zet az így elkezdett ennek utána járni, mint gondos szülő. Aztán felhozott érveket mindkét oldalról, hogy azért a film tényleg objektív legyen. A negatív oldalon ott volt minden amit az aktívban is láthattunk néhány napja, és a Gody LANos arcok tiltakoztak. Meg azért még több is. De az érem másik odlala az volt, hogy a pszichopata (akivel ez a veterán dobálódzott mindig) a kivétel kedvéért még számítógéphez-videójátékhoz-ilyesmihez nem nagyon jutott életében, hanem egyszerűen azért nyírt ki egy rakás embert, mert asszem vmi családi probléma volt, hogy az apja verte az anyját vagy vmi. Szóval hölgyeim és uraim, csak ésszel.
"Bérgyilkos vagyok, mesterlövész, brutális állat, fegyvercsempész"
27 levél
Válasz 04.08.14. 11:16 #20
donsam
Helló skacok!
Szerintem is frankó a játék. Amúgy mindenhol ahol láttam mindig úgy volt, hogy a cikk írója fikázta a gammét, de az olvasok meg 8,5-nél alacsonnyabbra nem ítélték. Azért ez érdekes. Skacok, most mondok valamit. Tegyünk az erőszak ellen oké. Ezzel én is teljes szívvel-lélekkel egyet értek, de talán előszőr nem a virtuális (nem vaós) erőszakot kéne megszüntetni. Azért van különbség a között, hogy megnyomok két gombot és a monitoron fröcsen az agyvelő, vagy én lendítem azt az ütőt. Ezzel a különbséggel eddig szerintem még nem számolt senki. Most persze mindenki az amcsi iskolai lövöldözésekkel fog jönni, de Amerika messze van. Remélem ez a vita nem fog "kurvaanyádnekemvanigazam" menetekbe fajulni.
"Bérgyilkos vagyok, mesterlövész, brutális állat, fegyvercsempész"
15516 levél
Válasz 04.08.14. 00:52 #19
Silent
Letöltöttem a videóját innen. Hát tényleg brutális bazz, főleg a Manhunt_GlassShard2 nevű videó... üvegszilánkal, vagy bökővel hátbaszúrja az ellenséget az megfordítja azt 2x a szemébe böki... nah meg a bézbólos video...
megvenném a gamet... gépigénytől függően...
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
15516 levél
Válasz 04.08.14. 00:32 #18
Silent
Direkt így irtam vazzz!!!
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
8079 levél
Válasz 04.08.13. 23:01 #17
Gerry
Nem offolom szét ezt a topikot, nyitottam megfelelőt a megfelelő helyre.
Való igaz, hogy a nyár sokszor banánszezon, azonban ettől még nem fogok pozitívabban értékelni, egy egyébként igancsak halovány játékipari produktumot.

Morello katács, ezt honnan találta ki?
11787 levél
Válasz 04.08.13. 22:41 #16
Ghoost
Figyelj az ember ugye abból főz ami van, én is csak azzal tudok játszani ami van.
Amikor a MAnhunt kijött akkortájt nem volt semmi normális játék és abban az uborkaszezonban jól el lehetett játszani vele.
Ok elhiszem neked nem jön be, van ilyen persze.

Sziget jó volt?
5409 levél
Válasz 04.08.13. 22:35 #15
Morello
Látom Gerry kartács, a helyesírás 3 perc alatt el lett hazudva...!
Szigeti utóhatások témája... MUHAHAHAHAHAHA!!!
8079 levél
Válasz 04.08.13. 22:03 #14
Gerry
Nemj a királyi többes húzta le a játékot, csak Én, az meg mindjárt moá, ugyebár.
Egyébként is, most azán lehet szapulni, nagyonnemegyetérteni velem, lévén most, hogy visszajöttem a Szigetelésből, megyek is olimpiázni, tehát sok bódogság, meg hasonlók mindenkinek - válaszolni úgysem tudok majd.
Egyébiránt maga a játék kissé összecsapott, közepes grafikájú vmi, mely egyértelműen a brutalitásával kíván vevőket szerezni magának.
Végignyomni természetesen végig lehet, s persze megeshet, hogy Neked bejött, de a többség, meg az egység viszonya ugyebár...
4144 levél
Válasz 04.08.13. 20:10 #13
HTB
nálunk elmennek politikusnak
ha-ha
Just another freak in the freak kingdom
175 levél
Válasz 04.08.13. 19:50 #12
AndrewT
üdv
tommy gun, abszolút egyetértek veled
én csak shotokat láttam belőle, de több nem is kell, már attól is felfordult a gyomrom.
korábban én is azok táborát erősítettem, akik szerint a kölykök inkább tanulnak a számítógépes játékokból, a hasznukra válik márcsak a nyelvtanulás miatt is. na de eeeeeeez...
mivel egy csomó ki pöcsnek már sokmegabites netje van, az első dolga, hogy ilyen szemeteket letöltsön... és ha japánban songokunak képzelve magukat felhőkarcolókról röpködnek, az amcsiknál fejbelövik a tanaraikat, nálunk mi lesz??? egyszerűen undorító... a legaljább játék, ami valaha is forgalomba került
24 levél
Válasz 04.08.13. 16:45 #11
Tommy.Gun
Ez eléggé egy szánalmas játék az ilyet télleg bekéne tiltani teljesen egyetértek a cikk írójával. Énis Doom 3-zok meg Half life meg GTA de ez túlzás szerintem......
Valahol határt kéne szabni saját magunk miatt meg a kölkök miatt mert ezek a köcsög játékgyártók télleg leszarják kik is veszik meg ezeket a szarokat.....
http://FBL.JATEKOK.hu <-------> ON LINE NBA LIVE LIGA
175 levél
Válasz 04.08.13. 16:03 #10
AndrewT
üdv
ez az izé nektek game???
4531 levél
Válasz 04.08.13. 16:00 #9
Anonymus23
Az is, hogy a súLYost "j" vel írtad!
GB GA-P55A-UD4, Core i5 750, 2x4+2x2GB DDR3 1600, Gigabyte HD5870 1GB, 1TB+3x2TB+750GB SATA2 Samsung, Genius5.1HomeTheater, Logitech G5, Samsung P2770HD, Corsair CX400W
15516 levél
Válasz 04.08.13. 15:11 #8
Silent
Sújjjjjjjjos vétek!
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
11787 levél
Válasz 04.08.13. 12:07 #7
Ghoost
Sztem tök király játék végig is toltam, nem tom miért húztátok le ennyire
5739 levél
Válasz 04.08.13. 08:43 #6
Dino
Huhh, az online bolt adatbázisából valóban kimaradt a Manhunt. Igyekszem pótolni
17778 levél
Válasz 04.08.13. 08:12 #5
MagicMoment
2328 levél
Válasz 04.08.13. 00:37 #4
PoCoK
pcn kb 3 honapja jelent meg. :\
stufumofo™
15516 levél
Válasz 04.08.13. 00:34 #3
Silent
Itt megkerestem az Online Shopon: Nincsen.
Csak Playstation 2 -ben van meg az SUX.
Nekem PCben kell, és AZ mikor jelenik meg?
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
2925 levél
Válasz 04.08.12. 23:56 #2
!hollow
Lol. Már mióta megjelent.
Think you're alone? Think again.
15516 levél
Válasz 04.08.12. 23:33 #1
Silent
Tyűhaaa!
Király gyilkoló gém lesz azt bittos
megjelenés időpontja?
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.