Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Sudden Strike Resource War

91 levél
Válasz 05.08.23. 13:06 #53
kamaszaki
Gyerekek sikeresen telepitettem a mwaw modot ugyhogy akinek meg van az irja be msn-jébe DJimi-@freemail.hu
Csá
91 levél
Válasz 05.08.23. 10:07 #52
kamaszaki
sziasztok hogy lehet multizni a modokkal??
Mien progi kell hozzá vagy mi????
Ja és velem nem akar valaki multizni msnJimi-@freemail.hu
105 levél
Válasz 05.01.21. 15:43 #51
Axon
Ez a "degeszre keresik magukat" kijelentésed lepett meg egy picit. Ilyen sokat lehet keresni egy mod-al? Nekem ez nehezen hihető. Már csak azért is mert akkor szerintem a többiek is megpróbálták volna pénzé tenni a munkáikat. Van még jó pár mod ami könnyedén felveszi a versenyt a HS-al.

Azzal a 3 db Sudden Strike kiegészítő cd-vel kapcsolatban igazóból csak a kíváncsiság hajt. Egyszerűen meg szeretném nézni, hogy mi van rajtuk.
Pályát már tonnányit leszedtem különféle helyekről. Főleg a www.sudden-strike-maps.de -ről.
2151 levél
Válasz 05.01.21. 14:50 #50
darkforce
Én a HS-ben nem azt tartom visszataszítónak, hogy ők pénzt kérnem, hanem azt, hogy ők pénzt kérnek =)
Most gondolj azokra az emberekre, akik modokat gyártanak és mindezt ingyenesen kiadják. Ők sem kevesebb munkát fektettek bele és egy lyukas garast nem kapnak azért amit szenvedtek, legfeljebb elismerést. Erre jön ez a néhány lütyő és degeszre keresi magát ugyanabból amiért a többiek semmit sem kaptak. Nem is ragozom tovább ,mindenkinek a saját dolga, hogy támogatja e őket vagy nem.

Másrészt a Cold War Conflict nem eredeti Fireglow játék. Ha jól tudom pont ezen játék miatt bontotta fel a szerződést a Fireglow és a CDV, így a 3. rész már nem a CDV gondozásában fog megjelenni.

A játékot én ahogy kipróbáltam nemigazán láttam benne azt a jelet, amiért érdemes lenne bármennyit is költeni rá. Mindenesetre ha 500 Ft-ért adják akkor már megéri (najó, annyiért még a HS-t is megvenném).

A kiegészítőkből egyik sincs meg (még warez változat sem). Bár a blitzkrieg kiegészítők megszerezhetőek neten könnyedén. A sudden strike-hoz már érdemesebb netről szedni a mapokat minthogy venni érte egy cd-t. Nemtudom mondjuk, hogy itthon mennyi lehet.
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
105 levél
Válasz 05.01.21. 12:58 #49
Axon
Megértem az ellenszenvedet irántuk, de én egy kiscit másképpen látom. Mondjuk engem csak a személyes benyomásaim vezérelnek. Amikor megjelent a HS nekem katartikus élményt jelentett. Szinte 2 hétig csak ezzel játszottam. Perzse nem vettem meg hanem "beszereztem". Azóta persze megjelent hozzá 2 remek mod is és ezek keresik az eredeti cd-t. Így elkezdtem felkutatni, de már sehol sem lehet kapni önállóan. Aztán teljesen véletlenül egy Cora áruházban, néhány más játék doboza mogött rábukkantam egy példányra. Rögtön megvettem. 2 ezer forint volt és ha engem kérdezel számomra megér ennyit. Sőt más modokért is hajlandó lennék ennyit fizetni, ha ilyen jól elkészítik. A mai napig vadászok a Cold War Conflict eredeti cd-jére. Ez is megvan persze tört verzióban, de én megvenném az eredetit is. Sőt a HS2-t is meg fogom venni, ha ilyen baráti lesz az ára mint az 1. résznek. Nem azért mert gazdag vagyok, hanem mert tisztelem azt a munkát amelyet egy ilyen ősöreg játékra fordítanak.
Lenne itt még más is amit megvennék vagy akarár másolt példányban is beszereznék mivel nincsenek meg. Hátha te tudsz segíteni:

http://www.intex-publishing.de/games/gamese/indexe.html

Erről lenne szó. A 3 db sudden strike kiegészítő érdekelne főleg, de a 4 total challenge Blitzkrieg kiegészítő is jó lenne, bár abból az 1. rész megvan.
Próbáltad már ezeket a kiegészítőket? Esetleg volt egy eredeti példány a kezedben?
2151 levél
Válasz 05.01.20. 15:44 #48
darkforce
Akármilyen jó is a Hidden Stroke, akkor is messze áll attól, hogy valaha is tiszteletben tartsuk. Sim modderek ők is, csak pénzt kérnek a művükért, ezért természetes és jogos ellenszenv övezi őket mindenfelől. Régebben kapcsolatban voltunk az APRM készitőivel is, de amikor kitalálták, hogy a következő verzióért már fizetni kell, akkor már nem láttam értelmét én se kooperálni velük.

Egyébként szerintem a legjobb mod fórum a www.strategy-wargames.com . Bár lehet írtam már, mindenesetre én mostanában innen szerzem a legtöbb sudden infót. Elhangzott itt az is, hogy a Fireglow kijelentette, hogy nem készít patch-et az SSRW-hez, hanem teljes erővel a sudden3 készítésére koncentrál. Emiatt ott sokan fellázadtak, úgyhogy most érdekes a helyzet. Vegyes érzelmek vannak a sudden3-at illetően (fura, nekem inkább az ssrw-vel kapcsolatban vannak).

hiddenstroke meg fulladjon meg =)
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
105 levél
Válasz 05.01.20. 13:26 #47
Axon
Ajánlom figyelmetekbe a
www.hiddenstroke2.de
címet. Ott is a screenshot-okat. Agyamat eldobtam és fociztam vele. Mind ezt a sud2 motorjából? Vagy pedig újat írtak neki?
Jövőhónapban megjelenik!
58 levél
Válasz 05.01.08. 11:56 #46
staco02
Köszi
Annyira kezdő vagyok ebben és nem tudtam hogy olyan is kell hozzá.
105 levél
Válasz 05.01.08. 10:20 #45
Axon
Felraktad a multi mod switchert? Mert az feltétlenül kell az indításhoz. Azon a japán oldalon letöltheted az 1.05-ös legújabb verziót, ami kifejezetten a SSRW-hez készült. Ez igazából egy multimodswitcher.exe file-t tartalmaz, amit elindítva kiad egy ablakot ahol kiválaszthatod, hogy mi induljon. Az eredeti játék (SSRW), a telepített MWAW4 mod (MOD) vagy ha telepítesz más modokat, azok is ott lesznek a listában és választhatók lesznek.
105 levél
Válasz 05.01.08. 10:13 #44
Axon
Ez igatán jó hír, mármint a wargamer esetleges feltámadása. A sudden strike hírek rovatba be tudok segíteni.

Az SSNM 2.0 modban egy picit elnagyoltak voltak az egységek. Lehet, hogy rosszul fogalmazok, szóval túl pixelesek. Itt lehetett a legkevésbé kivenni az egységeket és ez sajnos a magyar egységekre fokozottan érvényes volt. Maguk a pályák viszont érdekesek voltak, különösen az tetszett ahol egy idő után az utánpótlással kaptam egy Karl (600mm) -es löveget. Nem is tudtam, hogy benne van a modban.
Egyébként sokat fantáziáltam egy magyar modról, amiben az összes magyar egység benne van legalább olyan részletesen mint az LRM-modban, ahol (szerintem) az egyik legjobban, legélesebben megrajzolt egységek vannak. Na persze ez így önmagában kevés, így egy nagyobb mod (pl. APRM, RWM, LRM) részeként a készítőkkel megegyezve beletenni az egységeket, de mára ez már egy kicsit megkésett ötlet. Bár az APRM Hidden Stroke 2 gőzerővel készül és a képek alapján csúcsszuper lesz, de nem hiszem, hogy a készítők hallani akarnának egy "ekkora" újításról.
Az SSRW kampányában nem igazán haladok ez köszönhető a hirtelenjében feltünt mod áradatnak, mert főleg ezeket próbálgatom. Egységtermelést még nem tapasztaltam. Első kampány első pályáján egyből elfoglalok egy korházat és gyárépületeket, de egységet még egyik sem termelt.
Az én otthoni gépemen fent van a sud1 is mindhárom hozzá kiadott moddal. Sőt éppen a sud1 német kampányát csinálom (újra, vagy ötödjére az APRM4.04 moddal, ami hihetetlenül jó és élvezetes. Sud2 is fent van néhány moddal, de az fent van a munkahelyi gépemen is jóval több moddal és meló után szoktam gyomni vele néhány menetet, na meg öcsémmel néha multizunk a munkahelyi hálón, bár ő nem igazán szereti a sud-ot.
58 levél
Válasz 05.01.08. 10:11 #43
staco02
Nem ez a lényeg igazábol
Csak hogy miután felinstalláltam nem tudom elindítani a modot
Hol kell bekapcsolni?
Kötelező hogy a C: -re legyen installálva a játék?
105 levél
Válasz 05.01.08. 09:58 #42
Axon
Én nem találkoztam ezzel a hibaüzenettel. Egyből működött minden pálya. Ezért nem tudok segíteni.
58 levél
Válasz 05.01.08. 06:25 #41
staco02
hi
A szöveg "unknow avis desc cobra"
Szóval valaki el tudná magyarázni, hogy mit csináljak?
Előre is köszi
2151 levél
Válasz 05.01.07. 22:43 #40
darkforce
Jó hallani, hogy valaki végigkövette az oldalaink híreit =)

Egyébként a wargamer hamarosan újraindul, méghozzá sokkal jobb formában mint eddig.
Elvileg néhány hónap múlva már wargamer.hu is lesz =) addig lehet nyomogatni a wargamer.hq.hu -t, hátha megjelenik ott valami szép dolog =)

A siberium modot én is próbáltam. A lovasok tényleg nagyon szép újitások voltak. De eddig számomra a legjobb mod az SSNM2.0

Nem csak azért, mert az ÉN MAGYAR HANGJAIM vannak benne a magyar egységekhez, hanem azért is, mert gameplay-ben nagyon innovatív újitásokat vezetett be. Sokkalta reálisabb volt a játékmenet mint pl. az RWM bármelyik verziójában. Sajnos a hozzá készített pályákon a balance-ot abszolút nem találták el, mert nemigazán vették észre, hogy a tigris erősebb mint a t34-es.
Nekem a sudden2 még mindig fent van a gépemen és miközben várom a harmadik részt, szerintem kipróbálok egykét modot is. Sajnos az SSRW az egységtermelős hülyeségével nagyon messze áll tőlem, pedig szivesen látnám az újfajta LOS rendszert a sust2-ben is.

WarGaming forever ! http://wargamer.hu
58 levél
Válasz 05.01.07. 18:51 #39
staco02
Hi all
Leszedtem a MWAW 4.0-ást
Jónak tűnik csak mikor egy singleplayer mapot pl: We were soldiers-t betöltené kiír egy olyasmi dolgot, hogy "unknow avisc cobra"
Vagy valami hasonlót
Mit kell tenni ilyenkor?
Légyszi segítsetek
105 levél
Válasz 05.01.07. 09:02 #38
Axon
Régebben a sud infókat főleg a ti oldalatokról gyűjtöttem be. Ha jól emlékszem suddenstrike.hq.hu volt a címe. Aztán követtem a wargamer oldalatokat is a megszüntéig.
Ezután már kénytelen voltam magam áttúrni a netet sudden strike ügyben.
Mondhatni heroikus kűzdelem árán találtam rá arra a japán oldalra. Hihetetlen de napi frissítésekkel nyomja a híreket sud ügyben és olyan dolgokról amiket sehol máshól nem lehet megtalálni.Remek orosz oldalak is vannak, de a ciril betűkkel végkép nem boldogulok és ott még angol nyelvű részek sincsennek, de azért tőlük is begyűjtöttem 2 modot is.
A német oldalakon csak a 4-5 modról írnak, mintha csak azok léteznének és semmi más. Főleg (RWM, APRM, ezután nagymotyogva egy kis SSNM2, majd nagy kínkeservesen a 2.0-ás verzió megjelenése után elismerték a Longrange(LRM) modot is, slussz). Pedig ezeken kívül még nagyon sok mod létezik.
Amin például kiakadtam az a mostanában megjelent SIBERIUM mod. Dobtam egy hátast.
Sehol semmi hír. Egyszer csak itt van nesztek. Komplett faszán kidolgozott mod és adnak hozzá vagy 10(!) single és 3 multi pályát! Tudni kell, hogy a modok legnagyobb hibája, hogy nem készítenek speciálisan hozzájuk fejlesztett pályákat, amiken a saját speckó egységeik is rajta vannak. Bár általában a modok tudják futtatni az eredeti Sud2-höz készült pályákat.

A SIBERIUM mod-ban a legjobban tetszenek a lovas egységek. Kétféle is van.
Felderítő: Távcsövével igen messze lát és remekül felderíti a terepet a fő haderő előtt. Fegyverzete egy sima puska (nem mesterlövész).
Lovas katona: Hihetetlen arc kis muki . Kijelölt egységre először rálő a puskájával, majd hatalmas lovasrohamot indít aztán pedig meglocsolja az ellent kézigránáttal. Gondolhatjátok a benne rejlő lehetőségeket. A ló miatt hihetelenül gyors, így az ágyúk nem nagyon tudják megsebezni. Remekül lehet vele ágyúkat hatástalanítani, mivel a gránáttal egyből szétrobbantja, de megsebessíteni nem nagyon tudják.
2151 levél
Válasz 05.01.06. 17:37 #37
darkforce
Dejó hogy írtad ezt az oldalt, ez nagyon fasza. Bár egy kicsit több részt is megcsinálhatnának angolul. Látom benne vagy a sudden2 mod témában =)

Asszem vissza kéne térni ismét a sudden2 multira.
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
105 levél
Válasz 05.01.06. 16:14 #36
Axon
Át lehet váltani angolra, de nem minden van fent angolul. Az oldal nagy része továbbra is japán nyelvű marad, bár a japán karakterek között azért sok angol szöveg is marad, amivel azért el lehet igazodni az oldalon.

Ajánlom a képgalériát. Főleg a sud2-höz készült modokról készülteket.
Az egyik legjobb a Pacific Mod. Ez egy légi harcra kihegyezett mod, de inkább beszéljenek a képek. Hihetetlenül jók.
105 levél
Válasz 05.01.06. 16:11 #35
Axon
Akkor valamit elnéztél. Az alap MWAW4 mod az tényleg 40 mega körüli, de az a sud2-höz készült. A Resource War-hoz készült MWAW4 mod az majdnem 300 mega.
Próbálkozz itt:
http://lang.kir.jp/ss2/modules/wfdownloads/viewcat.php?cid=19
58 levél
Válasz 05.01.06. 14:47 #34
staco02
Tényleg
Köszi az infot!
58 levél
Válasz 05.01.06. 14:47 #33
staco02
Tényleg
Köszi az infot!
636 levél
Válasz 05.01.06. 14:45 #32
Herrera
Én is meglátogattam az oldalt, és a bal felső sarokban mintha át lehetne váltani angolra...
Megyek is böngészni!
'The owls are not what they seem'
58 levél
Válasz 05.01.06. 14:44 #31
staco02
Ezen az oldalon meg csak 41 mega
Nagyon fura. Lehet hogy a másikon azért olyan nagy mert tele van hülyeségekkel, hogy ne kezdjenek bele a letöltésbe hanem a cd-t vegyék meg
Nem rossz technika
58 levél
Válasz 05.01.06. 14:41 #30
staco02
Köszi axon!
A japánokról meg nem tok semmit
Amúgy ha tényleg olyan nagy fanok csinálhatnának (a japcsik)
egy magyar oldalt is
105 levél
Válasz 05.01.06. 13:23 #29
Axon
Japánban hihetelenül nagy kultusza van a Sudden Strike-nak. Csak egy érdekesség ami miatt írok, hogy például a Hidden Stroke kiegészítő megjelenéséhez külön reklám filmet készítettek japánban. Ez a film is letölthető az oldalról. Én megnéztem és tátva marad a szám. Olyan 3d-s animációkat csináltak hozzá, ami lazán kenterbe veri a sud1 és sud2 átvezető filmjeit. Hihetetlen hadmozdulatok, tankok, emberek hatalmas kűzdelemben, miközben egy kis japán faszi nyomja alatta a programot méltató szöveget. A díszdobozt is megéri megnézni amiben japánban megjelent. Nem is hasonlít az európai megjelenésűhöz.
105 levél
Válasz 05.01.06. 13:18 #28
Axon
Nos szerintem a létező legjobb Sudden Strike-al foglalkozó oldal a
http://lang.kir.jp/ss2/
Ez egy japán oldal (sajnos) a japán karakterek helyén nekem ? jelek jelennek meg, de vegyesen van köztük angol nyelvű rész is. Hihetelen mi minden van ezen az oldalon. A Sud 2-höz létezik vagy 20 mod és ezeknek egy részét ma is fejlesztik folyamatosan. Rengeteg kép még kiadatlan, készülő modokból. Sok érdekesség például a Cold War Conflict mintájára készülő Gulf War (ami az Irak-Iráni konfliktust dolgozza fel) működő demója is letölthető, benne 1 remek single pályával.

Adok egy címet a modokhoz:

http://lang.kir.jp/ss2/modules/wfdownloads/viewcat.php?cid=19

Ezen az oldalon fent van mind a 4 mod a Resource War-hoz. Van olyan mod ami kétféle tömörítővel (ace, zip) fent van de ugyan az a kettő és pl. a Cross of Iron mod régebbi verzió is fent vannak, de elegendő letölteni a 0.93-ast.

Minden mod mellett van egy kis floppy lemez amivel le lehet őket tölteni. Ha ráklikkelsz akkor kiad egy oldalt aminek az alján van két kérdőjeles nyomógomb. Az elsőt megnyomva néhány másodpercen belül elindul a letöltés, a másodikkal visszalép.
58 levél
Válasz 05.01.05. 15:53 #27
staco02
Úgy látom elég nagy(280mb)
Nem tudnátok egy címet írni vagy ftp-t ahonnan elérhetem?
58 levél
Válasz 05.01.05. 15:19 #26
staco02
Köszi a drótot ax
Most kibróbálom a modern world at war modot.
Kíváncsi vok
105 levél
Válasz 05.01.05. 14:42 #25
Axon
A Cross of Iron mod-nál elgépeltem a verzió számot. A helyes verzió 0.93, tehát nemsokára jön az 1.0-ás.
105 levél
Válasz 05.01.05. 14:40 #24
Axon
A www.sudden-strike-maps.de -n van hozzá 3 pálya.
Egyébként már 4 mod is elkészült a Resource War-hoz.

- Az LRM-mod 3.0-as verziója www.leonardslair.com. (kipróbáltam és remek)
- A Les Is More mod 0.4-ás verziója. (ez nagyon érdekes mert 3 indítási opcióval is működik. 1. az eredeti Les Is More, a 2. Les Is More kiegészítve az LRM mod egységeivel, 3. Les Is More kiegészítve az RWM mod textúrázott egységeivel, ez utóbbi a legszebb)
- A Cross of Iron mod .093-as verziója (letöltöttem, de még nem volt időm kipróbálni)
- és a legfrissebb MWAW (Modern World At War) 4.0 -ás verziója kimondottan Resource War-hoz elkészítve, mivel a Sud2-höz is létezik MWAW 4.0-ás mod.. Ez azért érdekes mert a mai modern haderőt vonultatja fel. Pont ma próbáltam ki. Adnak hozzá 2 új single player pályát is.
2151 levél
Válasz 05.01.05. 00:40 #23
darkforce
Egyébként rendelkezem egy programmal, ami a betömörített pályákat tudja szétbontani olyan fileokra, amiket az editorral meglehet nyitni. Viszont igencsak valószínűnek tartom, hogy ez nem működik SSRW-vel. Ha valaki mégis szeretne egy próbát tenni vele, akkor az jelezze és feldobom netre.
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
58 levél
Válasz 05.01.04. 21:04 #22
staco02
HEHEHE!
Megpróbálkoztam a map készítéssel de még csak elsetudom menteni
ráadásul azt se tudom hogyan kell egységeket elhelyezni.
Nem lenne valakinek kedve küldeni nekem mapokat a
barbrady@freemail.hu emilre?
Ha valaki küldene nagyon megköszönném
2151 levél
Válasz 05.01.04. 18:42 #21
darkforce
Egyébként a www.strategy-wargames.com -on többek közt az SSRW-el is foglalkoznak, habár ez ilyen fórum portál, de elég sok hasznos infót lehet találni. Főleg Sudden3 híreket.

Talán ez segít, mondjuk nem árt az angol tudás hozzá az egyszer biztos. Azthiszem itt már elkezdték készíteni az első SSRW modokat is.
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
58 levél
Válasz 05.01.04. 15:40 #20
staco02
Köszi az oldalt
Csakhogy itt még sajnos nincs felrakva SSRW MAP.
De azért lehet nézegetni (www.sudden-strike-maps.de)
De addig is próbálkozok magam megoldani a problemám
2151 levél
Válasz 05.01.04. 14:12 #19
darkforce
Sajnos az SSRW különlegességeit nem ismerem. De valószínűleg külön be kell állítani azt, hogy azt a bizonyos épületet gyárnak fogja fel. Sajnos leírás nem létezik erről és mapletöltőhelyet se nagyon tudok. Talán www.sudden-strike-maps.de ha még működik, de ebben nem vagyok biztos =)
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
90 levél
Válasz 05.01.03. 17:22 #18
Konyak a Barbár
én fosnám a mapokat meg a scenariokat de valami uton modon valamit mindig elbaszok és sosem megy rendesen aza qrva map...

ha valaki aki tud szerkeszteni adnanekem egy gyorstalpalot akkor én ellátnám a népet mappokal
"A Háborúban az igazság az első áldozat!"
58 levél
Válasz 05.01.03. 16:26 #17
staco02
Ha már a MAP generálásnál tartunk
Mivel én nem tudok ezért nem is szeretek ezekkel bajlódni
Nagyon megköszönném ha valaki mondana egy oldalt ahonnan
szedhetek le sok-sok single mapot.
Előre is köszi
90 levél
Válasz 05.01.01. 06:03 #16
Konyak a Barbár
aza nyeszlett bajom vele hogy:
megcsinálom a mapot minden faszás, kirakom az egységeket - singli map - gyárakat - bár faxom tudja meik épület meikhez társul vagy meik mit csinál de kirakom őket... gyárakat ugyahogy tudom a missionokból uygebár - de a gáz ott kezdődik hogy basznak termelni hiába rakok mellé 2 egységet, eccerüen nemakarnak termelni hiába öletem le az összes emberem - 2 marad a gyárak melett persze - akkorseakarnak... erre van valam ötlet?
eccerüen ettől tudok a falra mászni hogy nemakarnak eccerüen termelni. a másik meg néha a computer nemakar semmitse csinálni csak áll egyhejben és nemakar támadni vagy mozogni csk védekezik...
néhameg csinál valamit... grrr...
sok opciorol assetom miafaxra valo..
a repteret se akarja megcsinálni ...
egyenlőre csak ennyi
"A Háborúban az igazság az első áldozat!"
2151 levél
Válasz 05.01.01. 04:38 #15
darkforce
Én régebben nagyon sokat szerkesztgettem térképet, de sajnos nem tudok semmiféle leírásról. Esetleg ha megmondod, hogy hol nem sikerült elindítani, vagy hogy hol érzel hiányosságot, akkro tudok segíteni, mert a mapkészítés elég hosszadalmas, leírni meg méghosszabb =)
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
90 levél
Válasz 05.01.01. 01:39 #14
Konyak a Barbár
jo jatek lett szo se rola méltó a SS nevére csak aza bajom vele hogy sok sok lehetőséget kihagytak belőle ami igazán nagyá emelné

jah és valaki kioktatna hogy hogykell működő sajátlészítésű mapokat csinálni - singli vagy misson mind1 - mert nekem eccerüen nemakarnak menni... hülyevagyok mert szerintem elbaszom valahol a configot...
szal ha valaki megszánna egy fejtágítással ezügyben heppi lennék
ha netán van külföldi FAQ és annak a cimét megadnátok aztis megköszönném
"A Háborúban az igazság az első áldozat!"
1262 levél
Válasz 04.12.09. 17:58 #13
Nu_BisMarck
hózzáetszem nekem nagyon szép emlékeim vannak a sudden strike ról
1262 levél
Válasz 04.12.09. 17:58 #12
Nu_BisMarck
letöltsem? érdmes kipróbálni?
1219 levél
Válasz 04.12.09. 17:43 #11
Wotan
haverommal most vettük meg eredetiben az SS Res Wart szóal verzió gond letudva. Windows tűzfalakat kikapcsoltuk. mindenkinek csodaszép gyors netje van. SS és SS 2vel simán tudunk neten játszani csak ezzel a rohadék új SSel nem. fogalmunk sincs miért. feladtuk
"Mortui solum finem belli viderunt"
2151 levél
Válasz 04.12.09. 14:55 #10
darkforce
kötekszel ? =)))

Úgy értettem, hogy ha lehet az egyik ne legyen rip a másik meg bolti ... remélem érti mindenki =) mát akit érdekel =)

Inkább megyek zabot hegyezni ... =)
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
4695 levél
Válasz 04.12.09. 14:53 #9
szedrencs
"Ha lehet, akkor mindkét program ugyanolyan legyen (nem ugyanaz, hanem ugyanonnan származzon)"

Ez lesz a baj szerintem. Darknak MediaMarktos, Wotannak meg cdgalaxisos változata van.

Csak ez lehet a gond.
2151 levél
Válasz 04.12.09. 14:23 #8
darkforce
LOS -> Line of sight
Az a terület amit belát az adott egység.

Az, hogy nem látja egymást két gép az sokminden okozhatja.

Először is :
- XP tűzfalakat kikapcsolni
- Más tűzfalakat védelmi progikat kikapcsolni
- Meggyőződni, hogy ép a hálózat
- Meggyőződni, hogy látja egymást a két gép (pl. pingeld meg)
- Meggyőződni, hogy szabad e a port (erről igazából csak akkor lehet, ha van router vagy tűzfal bekapcsolva, azokat érdemes kiiktatni a hálózatból)
- Meggyőződni, hogy jó ip címre csatlakozik fel a másik
- Ha így sem működik, akkor megpróbálni fordítva (a másik hostol te meg csatlakozol)
- Meggyőződni, hogy a verziók azonosak
- Ha lehet, akkor mindkét program ugyanolyan legyen (nem ugyanaz, hanem ugyanonnan származzon)
- Megnézni a help-et stb. -t, hogy nincs e benne szó róla
- Imádkozni ...
- Ha ez sem működik, akkor bizony nem fogtok tudni játszani =)
- Bár még érdemes megnézni, hogy be van e dugva a gép a konnektorba
- Ha igen, akkor azt is nézd meg, hogy a hálózatba be van e dugva =)
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
1219 levél
Válasz 04.12.08. 20:51 #7
Wotan
1. mi az a tankok LOS-a pontosan?
2. mi miért nem tudunk multiban játszani? ti mit tudtok amit mi nem? segítsetek pls mer nagyon akarunk multizni de egyszerűen nem látja egymást a két gép
"Mortui solum finem belli viderunt"
2151 levél
Válasz 04.12.08. 20:21 #6
darkforce
Jómagam is kipróbáltam a programot, szintén vegyesek az érzelmeim róla. Sajnos a gyártással nagyon kivették belőle a taktikai részét a játéknak, viszont vannak benen nagyon szép innovatív ötletek (pl. a tankok új LOS-a) amelyek a Sudden Strike 3-ban majd nagyon nagyon jól fognak kinézni.

A játék így önmagában nem ér túl sokat és egy már idejétmúlt rókabőrt próbálnak újra megfejni (ez aztán szép mondat).

Mindenesetre biztosan jó gyakorlás volt a készitőknek a nagy folytatás előtt. Bíztató jeleket lehet benne látni, de így önmagában a program nagyon messze áll attól, ami miatt szerettük a Sudden Strike-ot.

És már nem kell túl sokat várni a 3. részre sem =) (csak fél év ...) =)
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
1219 levél
Válasz 04.12.08. 18:54 #5
Wotan
hát sajnos én még nem tudtam multiban játszani vele. haverral megpróbáltuk neten de az istennek nem sikerült patchet meg nem találtam hozzá szóal marad a single rész
"Mortui solum finem belli viderunt"
4 levél
Válasz 04.12.08. 10:01 #4
ssmaverick
Én is kipróbáltam és vegyesek az érzelmeim az új gáméval kapcsolatban
Egyrészt tényleg vannak jó dolgok, amiket írtál is, viszont multiban ezek a gyártó épületek nem tetszenek. Ez az elfoglalom és gyártja orrba-szájba az egységeket, ez nem frankó. Én direkt azért szerettem meg az ss-t, mert nem olyen Command&conquer típusú ezer egységet gyártok oszt lerohanom, hanem adott az egységszám, azt be kell osztani, és inkább a taktika a lényeg és nem a gyártási folyamat. No ezt sikerült most tönkretenni Multiban játszottunk és volt egy gyár, ami pici tankokat gyártott (luchs, pzIII, stb.) , eltelt egy kis idő, amikor nem figyeltem oda a gyárra, mert éppen eksön volt a pálya más részén, mire visszanéztem és látom, hogy egy rakás pici tankom van, így beküldtem őket felfedezni, illetve leszedni az ellen tisztjeit, másra úgyse jók. Kevésbé figyel oda az ember az egységekre, mert úgyis jön utánpótlás
'szal nekem nem egyértelműen pozitív a véleményem erről a kiegészítőről

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.